tekst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Neville

Neville

22/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik zoek iets wat waarschijnlijk al bestaat. Alleen ik weet niet waaronder ik moet zoeken. Ik heb al verschillende namen geprobeert.

Ik zoek een script dat er op een bepaald vak als je op de link klikt, dat daar de tekst/afbeeldingen/tabellen opmaak komt van de pagina.
Zonder dat de hele pagina opnieuw moet inladen.

Ik had dit script wel eerst, maar na het opnieuw installeren van windows, ben ik het vergeten te backuppen
Hoop dat jullie weten wat ik bedoel en waar dat ik het kan vinden.

Groetjes Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 05:51:55
 
Jelmer -

Jelmer -

22/12/2006 16:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je het 'edit in place' principe?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/12/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wysiwyg editor?(dat je font, kleur, grootes etc kunt veranderen) bedoel je dat?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/12/2006 17:36:00
Quote Anchor link
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Ik zou de dingen eens gaan proberen. Maar ik weet niet ofdat dit het goede is dus ik zal het proberen nog een keer duidelijker uit te leggen.
Dit is op dit moment mijn site.
http://moviechaos.nl/

Nu wil ik dat als je bijvoorbeeld op de knop Downloads klikt, dat er dan op de plaats waar nu de trailers staat opgesteld, dat daar de dowloads komen te staan.
Zonder dat de rest van de pagina/layout helemaal opnieuw in moet laden.
En zo geld dat ook voor de andere pagina's
Hopelijk is dit ietsjes duidelijker

Groetjes
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
ZeRoDeaD schreef op 22.12.2006 17:36:
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)


Ik snap wel dat ik het in de html moet plaatsen enzo. Alleen ik snap alleen niet goed waar.
Zou u daar alstublieft wat meer uitleg over kunnen geven?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.