Tellen rijen [MSSQL]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil graag dat de rijen die weergegeven worden, geteld worden.
Ik heb al wat rond gezocht op internet, maar niets wil werken.
voorbeeld:
Je hebt een sql query:
$query = "SELECT * FROM Table_1 ORDER BY Id DESC";
Resultaat: 20 records(rijen)
Nu wil ik dat er bij komt te staan dat er 20 rijen zijn..
Het zal best simpel zijn, maar ik kom er niet uit ;)
Jullie kunnen me vast wel helpen:P
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 02:43:20
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
mysql_num_rows()
 

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC
 
Jaron T

Jaron T

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo mysql_num_rows($query);
?>


np.
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:15:00
Quote Anchor link
wow, bedankt voor jullie reacties :)
@lauren,Jaron: deze heb ik geprobeerd, maar lukte niet? zal nog een keer proberen.

@Chris: die zal ik ook eens proberen.

EDIT: @lauren,jaron: Ik bedoel MSSQL, geen MYSQL :) of is het dan hetzelfde?
mssql_num_rows?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Edit: MSSQL... lees ik mooi even overheen, maar zie net dat de functie mssql_num_rows() ook gewoon bestaat. De functie gebruik je op het resultaat van de query.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauren Zonneveld
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
het wil niet lukken..

ik doe het nu zo:
$query = "select TOP 30 * from Table_1 ORDER BY CallId DESC";
$rows = mssql_num_rows(mssql_query($query));
echo $rows;

Of doe ik het zo helemaal verkeerd?
 
Koen

koen

03/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
met MSSQL moet je toch eerst aangeven welke database?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:26:00
Quote Anchor link
Ja, wat ik net heb gepost was maar een deel van mijn script...
vantevoren maaktie verbinding met de database
 

03/11/2009 11:46:00
Quote Anchor link
@Robin, heb je mijn query nou gedaan? Gewoon een normale query van maken (geen num_rows)?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:49:00
Quote Anchor link
Is het dan de bedoeling dat ik het zo maak?:
$query = "select TOP 30 *, COUNT(CallId) from Table_1 ORDER BY CallId DESC";
Dan werktie namelijk niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 

03/11/2009 11:50:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 03.11.2009 11:12:
SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC


Nee, dit bovenstaande ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$sql
= "SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC"
;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:57:00
Quote Anchor link
Nog steeds, geen resultaat:(

$rowsQuery = "SELECT *, COUNT(CallId) FROM Table_1 ORDER BY CallId DESC";
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo $rows;

Ik gebruik geen Id, maar CallId, maar dat zou niks uit moeten maken?
En ik gebruik een odbc connectie, maar dat heeft er verder ook niks mee te maken?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:00:00
Quote Anchor link
huh, heb nu zo geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rowsQuery
= "SELECT COUNT(CallId) FROM Table_1";
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo $rows;
?>


Krijg als resultaat:
Resource id #3

hoe kan dat??
 

03/11/2009 12:01:00
Quote Anchor link
Je echo't 'm verkeerd ;-)
Geef eens het resultaat terug van dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$rowsQuery
= "SELECT *, COUNT(CallId) AS total
FROM Table_1
ORDER BY CallId DESC"
;
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo '<pre>'.print_r($rows, true);
?>


Edit: Ik denk namelijk dat je dit zal kunnen echo'en: $rows['total'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:03:00
Quote Anchor link
een server error :P
EDIT: ownee, vergeten de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
weg te halen:P
Krijg nu geen resultaat:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:05:00
Quote Anchor link
Wat wil die <pre> eigenlijk zeggen?
 

03/11/2009 12:12:00
Quote Anchor link
<pre> wilt zeggen dat je geen <br />'s nodig heb, is als debug code. Je hebt nu dus geen resultaten wat inhoud dat je query toch niet klopt. Voer hem eens uit in Microsoft SQL Server Management Studio Express (Gratis applicatie waarmee je je MSSQL database kan beheren)
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:17:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error
Msg 8120, Level 16, State 1, Line 1
De kolom Table_1.CallId is ongeldig in de selectielijst omdat deze niet is opgenomen in een statistische functie of de GROUP BY-component.
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 14:25:00
Quote Anchor link
nog iedeën?
 

03/11/2009 14:30:00
Quote Anchor link
Erachter zetten GROUP BY CallId ?
(Overigens is het niet netjes om binnen 24 uur je topic te "bumpen", zie de FAQ/Regels ;-))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.