Tellen rijen [MSSQL]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:09:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik wil graag dat de rijen die weergegeven worden, geteld worden.
Ik heb al wat rond gezocht op internet, maar niets wil werken.
voorbeeld:
Je hebt een sql query:
$query = "SELECT * FROM Table_1 ORDER BY Id DESC";
Resultaat: 20 records(rijen)
Nu wil ik dat er bij komt te staan dat er 20 rijen zijn..
Het zal best simpel zijn, maar ik kom er niet uit ;)
Jullie kunnen me vast wel helpen:P
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:25:43
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
mysql_num_rows()
 

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC
 
Jaron T

Jaron T

03/11/2009 11:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo mysql_num_rows($query);
?>


np.
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:15:00
Quote Anchor link
wow, bedankt voor jullie reacties :)
@lauren,Jaron: deze heb ik geprobeerd, maar lukte niet? zal nog een keer proberen.

@Chris: die zal ik ook eens proberen.

EDIT: @lauren,jaron: Ik bedoel MSSQL, geen MYSQL :) of is het dan hetzelfde?
mssql_num_rows?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 
Lauren Zonneveld

Lauren Zonneveld

03/11/2009 11:17:00
Quote Anchor link
Edit: MSSQL... lees ik mooi even overheen, maar zie net dat de functie mssql_num_rows() ook gewoon bestaat. De functie gebruik je op het resultaat van de query.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lauren Zonneveld
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
het wil niet lukken..

ik doe het nu zo:
$query = "select TOP 30 * from Table_1 ORDER BY CallId DESC";
$rows = mssql_num_rows(mssql_query($query));
echo $rows;

Of doe ik het zo helemaal verkeerd?
 
Koen

koen

03/11/2009 11:25:00
Quote Anchor link
met MSSQL moet je toch eerst aangeven welke database?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:26:00
Quote Anchor link
Ja, wat ik net heb gepost was maar een deel van mijn script...
vantevoren maaktie verbinding met de database
 

03/11/2009 11:46:00
Quote Anchor link
@Robin, heb je mijn query nou gedaan? Gewoon een normale query van maken (geen num_rows)?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:49:00
Quote Anchor link
Is het dan de bedoeling dat ik het zo maak?:
$query = "select TOP 30 *, COUNT(CallId) from Table_1 ORDER BY CallId DESC";
Dan werktie namelijk niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 

03/11/2009 11:50:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 03.11.2009 11:12:
SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC


Nee, dit bovenstaande ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$sql
= "SELECT *, COUNT(Id)
FROM Table_1
ORDER BY
Id DESC"
;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 11:57:00
Quote Anchor link
Nog steeds, geen resultaat:(

$rowsQuery = "SELECT *, COUNT(CallId) FROM Table_1 ORDER BY CallId DESC";
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo $rows;

Ik gebruik geen Id, maar CallId, maar dat zou niks uit moeten maken?
En ik gebruik een odbc connectie, maar dat heeft er verder ook niks mee te maken?
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:00:00
Quote Anchor link
huh, heb nu zo geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$rowsQuery
= "SELECT COUNT(CallId) FROM Table_1";
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo $rows;
?>


Krijg als resultaat:
Resource id #3

hoe kan dat??
 

03/11/2009 12:01:00
Quote Anchor link
Je echo't 'm verkeerd ;-)
Geef eens het resultaat terug van dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$rowsQuery
= "SELECT *, COUNT(CallId) AS total
FROM Table_1
ORDER BY CallId DESC"
;
$rows = odbc_exec($conn, $rowsQuery);
echo '<pre>'.print_r($rows, true);
?>


Edit: Ik denk namelijk dat je dit zal kunnen echo'en: $rows['total'];
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:03:00
Quote Anchor link
een server error :P
EDIT: ownee, vergeten de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
weg te halen:P
Krijg nu geen resultaat:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Avoort
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:05:00
Quote Anchor link
Wat wil die <pre> eigenlijk zeggen?
 

03/11/2009 12:12:00
Quote Anchor link
<pre> wilt zeggen dat je geen <br />'s nodig heb, is als debug code. Je hebt nu dus geen resultaten wat inhoud dat je query toch niet klopt. Voer hem eens uit in Microsoft SQL Server Management Studio Express (Gratis applicatie waarmee je je MSSQL database kan beheren)
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 12:17:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error
Msg 8120, Level 16, State 1, Line 1
De kolom Table_1.CallId is ongeldig in de selectielijst omdat deze niet is opgenomen in een statistische functie of de GROUP BY-component.
 
Robin Avoort

Robin Avoort

03/11/2009 14:25:00
Quote Anchor link
nog iedeën?
 

03/11/2009 14:30:00
Quote Anchor link
Erachter zetten GROUP BY CallId ?
(Overigens is het niet netjes om binnen 24 uur je topic te "bumpen", zie de FAQ/Regels ;-))
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.