Template METEEN wijzigen na een query

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Advanced Mendix Developer Order Management Systeme

Advanced Mendix Developer Order Management Systemen (NL) Den Haag HBO/WO IT Professional "Als Advanced Mendix Developer impact maken op de groeiende e-commerce markt? Je doet dit bij PostNL door met je DevOps team onze Mendix applicaties verder te ontwikkelen, waarbij je complexe logistieke business processen vertaalt naar applicaties die ons primaire proces ondersteunen". Wat ga je doen? PostNL wordt een postal tech company We nemen de ontwikkeling van onze IT applicaties in eigen hand door onze eigen software-ontwikkel-capability op te zetten. Als Advanced Mendix Developer ben je onderdeel van een multidisciplinair, agile werkend Business-IT-team. Samen met dit team bouw je onze logistieke IT-applicaties verder

Bekijk vacature »

Snake

Snake

14/04/2009 19:12:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik vroeg mij af of het mogelijk is om de template, wat vóór het query gedeelte komt, meteen te wijzigen nadat deze query is ingesteld.
Bijvoorbeeld ik heb bovenaan een template, en in het midden een pagina die included wordt. Dan zorg ik voor een query, maar pas nadat de volgende pagina geladen is, wordt dit weergegeven in de statusbalk.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/11/2021 22:53:10
 
Han eev

Han eev

14/04/2009 20:22:00
Quote Anchor link
Je hebt dan 2 opties.
1. Je laat de pagina direct refreshen nadat de query is uitgevoerd
2. Je gaat een deel van de pagina refreshen met AJAX

Kies maar uit :)
 
- SanThe -

- SanThe -

14/04/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Of je handelt eerst alles af en geeft dan pas de output.
 
Snake

Snake

14/04/2009 20:36:00
Quote Anchor link
Heey.
Ik heb het al! Heilige TemplateLite is mijn redding! (a)

Deze defineert variabelen nadat er een ob_start + include is geweest voordat de variabelen aangemaakt waren, maar toch vooraan in de pagina meteen geprint worden. Zo kan ik dus vooraf elke variabele een waarde geven, zodat die netjes in het statusbalkje bovenaan komt te staan.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.