Text button

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

19/04/2014 10:17:29
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben op zoek naar een manier om de text op een button dynamic te maken.
Dynamic op een manier dat het afhangt van een script.
Ik heb een scriptje dat connectie maakt met de database en daar gaat opzoeken of het spel gepauzeerd is of niet. Afhankelijk van of het spel gepauzeerd is moet de knop de tekst "Pauze" of "Verder gaan" zijn.

Ik dacht dit te doen met php maar dan wil het niet updaten als je er zelf op klikt,
maar wel als je de pagina zelf herlaad. En anderzijds heb ik ook met java geprobeerd:
zoals hier uitgelegd: Hier dus. Maar dat werkt ook niet helemaal zoals ik wil, laat staan dat ik in de mogelijkheid ben daar een script aan te koppelen :P

Het script ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php


if($status=="1"){
echo "button pauze";
}

elseif($status=="0"){
echo "button Verder gaan";
}

?>


Alvast bedankt!
Steek er niet te veel tijd in als het niet gaat, gaat het niet of als je ergens een tutorial vind waar ze dit uitleggen.

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 19/04/2014 11:00:23 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:10:28
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

19/04/2014 11:28:32
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script language="javascript">
function updateText()
{
    var button = document.getElementById("buttonPauze");
    if(button.value == "Pauze")
    {
        button.value = "Verder Gaan";    
    }
    else
    {
        button.value = "Pauze";    
    }
}
</script>
<input id="buttonPauze" type="button" value="Pauze" onclick="javascript:updateText();"/>


Bedoel je dit?
 
Wouter J

Wouter J

19/04/2014 11:43:06
Quote Anchor link
> "En anderzijds heb ik ook met java geprobeerd:"

Dat is JavaScript, geen JAVA. Of zoals engelse zeggen "Java is to JavaScript what Car is to Carpet" (vrij vertaald: JavaScript is Java, wanneer een auto een vloerkleed is).

PHP werkt via de server, dat betekend dat de pagina eerst moet worden opgevraagd en dus is er op zijn minst een refresh nodig. Je moet het dus met een client side taal afhandelen, en daar is er maar 1 van: JavaScript.

Shamrock geeft je al een mooi opzetje. Maar de iets verbeterde versie:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<button id="js-button-continue">Pauze</button>
<
script>
var btnContinue = document.getElementById('js-button-continue');

btnContinue.onclick = function (e) {
    if ('Pauze' === this.innerText) {
        this.innerText = 'Verder Gaan';
    }
else {
        this.innerText = 'Pauze';
    }
};
</
script>
Gewijzigd op 19/04/2014 11:43:32 door Wouter J
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

19/04/2014 12:24:11
Quote Anchor link
Heel erg bedankt,

en kan ik aan die function (e) dan ook een php script koppelen dat hij moet uitvoeren?

Zoiets als dit (ben momenteel offline aan het werken dus kan het niet onmiddelijk testen ...):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<button id="js-button-continue">Pauze</button>
<script>
var btnContinue = document.getElementById('js-button-continue');

btnContinue.onclick = function (e) {

    if ('Pauze' === this.innerText) {
        this.innerText = 'Verder Gaan';
<?php mysql_query("UPDATE game SET status='1'  WHERE id='$id'");?>
    } else {
        this.innerText = 'Pauze';
<?php mysql_query("UPDATE game SET status='0'  WHERE id='$id'");?>
    }
};
</script>
 
Wouter J

Wouter J

19/04/2014 12:31:15
Quote Anchor link
>> en kan ik aan die function (e) dan ook een php script koppelen dat hij moet uitvoeren?

Nee. Want zoals ik al zei werkt PHP op de server en JavaScript in de browser. Mocht je iets met PHP willen doen dan moet je dus weer een request maken naar de server, doormiddel van het laden van een pagina. Om dit zonder refresh te doen moet je kijken naar AJAX requests met JavaScript, maar ik raad je aan om eerst wat JavaScript kennis op te doen voordat je daarmee begint.
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

19/04/2014 12:35:29
Quote Anchor link
Idd wat wouter zegt, maar misschien kun je hier wat mee:
http://www.w3schools.com/php/php_ajax_database.asp

De code om iets in de database te voegen zul je in een apart php bestand moeten zetten.
Doormiddel van ajax kun je deze pagina aanroepen en de status en id meegeven in een variabele.
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

19/04/2014 12:56:17
Quote Anchor link
ok heel erg bedankt.
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

21/04/2014 19:49:47
Quote Anchor link
Ik zit met een probleempje als ik verder werk,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    function updatestatus(status) {
    var request = $.ajax({
                        url: "gamestatus.php",
                        type: "POST",
                        data: {"code": "<?php echo $_GET['code']; ?>", "status": status},
                        dataType: "html"
                    });
  if(status == 3){
  window.location = "gama.php?code=<?php echo $_GET['code']; ?>"
  }
}


Na even zoeken heb ik gevonden hoe ik ook in de database de status wijzig maar als de status 3 wordt moet hij redirecten. Het probleem is dat als ik 3 meegeef via de functie hij soms wel en soms niet de status saved in de database. Is dit omdat hij te snel overgaat naar de redirect? Zoja hoe kan ik dan via mijn php een variabe meegeven zodat hij later redirect dus dan zou ik mijn code zo maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
    function updatestatus(status) {
    var request = $.ajax({
                        url: "gamestatus.php",
                        type: "POST",
                        data: {"code": "<?php echo $_GET['code']; ?>", "status": status},
                        dataType: "html"
                    });
  if(redirect == "ja"){
  window.location = "gama.php?code=<?php echo $_GET['code']; ?>"
  }
}


Maar hoe geef ik dan de variable redirect door vanuit mijn php file? Alvast bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.