TinyMCE Map uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »
Ronny

ronny

18/04/2007 23:45:00
Quote Anchor link
Ik maak nu gebruik van TinyMCE werkt goed alleen zou ik nu willen als ik een afbeelding invoeg, de map van de afbeeldingen uitlees. Als ik er een php code inzet dan pakt hij die code niet.

Wat doe ik hier fout??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
        <title>{$lang_insert_image_title}</title>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="../../tiny_mce_popup.js"></script>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="../../utils/mctabs.js"></script>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="../../utils/form_utils.js"></script>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="jscripts/image.js"></script>
        <base target="_self" />
</head>
<body id="image" onload="tinyMCEPopup.executeOnLoad('init();');" style="display: none">
<form onsubmit="insertImage();return false;" action="#">
        <div class="tabs">
                <ul>
                        <li id="general_tab" class="current"><span><a href="javascript:mcTabs.displayTab('general_tab','general_panel');" onmousedown="return false;">{$lang_insert_image_title}</a></span></li>
                </ul>
        </div>

        <div class="panel_wrapper">
                <div id="general_panel" class="panel current">
     <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0">
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="src">{$lang_insert_image_src}</label></td>
            <td><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td>  <select id="src" name="src" style="width: 200px" onchange="getImageData();">
                        <?
                                $dir
= "../../../../../images"; // de directory die hij uit moet lezen
                                $exten = 'gif'; // de extensie die hij weer moet geven
                                        if ($handle = @opendir($dir))
                                        {

                                                while (false !== ($file = @readdir($handle))) {
                                                $bestand = $dir ."/". $file ;
                                                $ext = pathinfo($bestand);
                                                if($ext['extension'] == $exten)
                                                        {

                                                        echo " •  <option value=\"\">". basename($file, ".gif") ."</option>" ;
                                                        }
                                                }
                                                @
closedir($handle);
                                        }

                          ?>

                        </select>
                  </td>


                  <td id="srcbrowsercontainer">&nbsp;</td>
                </tr>
              </table></td>
          </tr>
                  <!-- Image list -->
                  <script language="javascript">
                        if (typeof(tinyMCEImageList) != "undefined" && tinyMCEImageList.length > 0) {
                                var html = "";

                                html += '<tr><td><label for="image_list">{$lang_image_list}</label></td>';
                                html += '<td><select id="image_list" name="image_list" style="width: 200px" onchange="this.form.src.value=this.options[this.selectedIndex].value;resetImageData();getImageData();">';
                                html += '<option value="">---</option>';

                                for (var i=0; i<tinyMCEImageList.length; i++)
                                        html += '<option value="' + tinyMCEImageList[i][1] + '">' + tinyMCEImageList[i][0] + '</option>';

                                html += '</select></td></tr>';

                                document.write(html);
                        }
                  </script>
                  <!-- /Image list -->
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="alt">{$lang_insert_image_alt}</label></td>
            <td><input id="alt" name="alt" type="text" value="" style="width: 200px"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="align">{$lang_insert_image_align}</label></td>
            <td><select id="align" name="align">
                <option value="">{$lang_insert_image_align_default}</option>
                <option value="baseline">{$lang_insert_image_align_baseline}</option>
                <option value="top">{$lang_insert_image_align_top}</option>
                <option value="middle">{$lang_insert_image_align_middle}</option>
                <option value="bottom">{$lang_insert_image_align_bottom}</option>
                <option value="texttop">{$lang_insert_image_align_texttop}</option>
                <option value="absmiddle">{$lang_insert_image_align_absmiddle}</option>
                <option value="absbottom">{$lang_insert_image_align_absbottom}</option>
                <option value="left">{$lang_insert_image_align_left}</option>
                <option value="right">{$lang_insert_image_align_right}</option>
              </select></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="width">{$lang_insert_image_dimensions}</label></td>
            <td><input id="width" name="width" type="text" value="" size="3" maxlength="3">
              x
              <input id="height" name="height" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="border">{$lang_insert_image_border}</label></td>
            <td><input id="border" name="border" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="vspace">{$lang_insert_image_vspace}</label></td>
            <td><input id="vspace" name="vspace" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="hspace">{$lang_insert_image_hspace}</label></td>
            <td><input id="hspace" name="hspace" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
        </table>
                </div>
        </div>

        <div class="mceActionPanel">
                <div style="float: left">
                        <input type="button" id="insert" name="insert" value="{$lang_insert}" onclick="insertImage();" />
                </div>

                <div style="float: right">
                        <input type="button" id="cancel" name="cancel" value="{$lang_cancel}" onclick="tinyMCEPopup.close();" />
                </div>
        </div>
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ronny
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 00:54:10
 
Cedric

Cedric

19/04/2007 09:24:00
Quote Anchor link
Dit is waarschijnlijk een pagina van TinyMCE zelf?? Die pagina heeft dan geen php extensie, dus je zal iets met javascript ofzo moeten doen.
 
Ronny

ronny

19/04/2007 10:35:00
Quote Anchor link
Het is inderdaad een pagina van TinyMCE zelf, maar kan ik met javascript een map uitlezen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.