TinyMCE Map uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »
Ronny

ronny

18/04/2007 23:45:00
Quote Anchor link
Ik maak nu gebruik van TinyMCE werkt goed alleen zou ik nu willen als ik een afbeelding invoeg, de map van de afbeeldingen uitlees. Als ik er een php code inzet dan pakt hij die code niet.

Wat doe ik hier fout??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
        <title>{$lang_insert_image_title}</title>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="../../tiny_mce_popup.js"></script>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="../../utils/mctabs.js"></script>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="../../utils/form_utils.js"></script>
        <script language="javascript" type="text/javascript" src="jscripts/image.js"></script>
        <base target="_self" />
</head>
<body id="image" onload="tinyMCEPopup.executeOnLoad('init();');" style="display: none">
<form onsubmit="insertImage();return false;" action="#">
        <div class="tabs">
                <ul>
                        <li id="general_tab" class="current"><span><a href="javascript:mcTabs.displayTab('general_tab','general_panel');" onmousedown="return false;">{$lang_insert_image_title}</a></span></li>
                </ul>
        </div>

        <div class="panel_wrapper">
                <div id="general_panel" class="panel current">
     <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0">
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="src">{$lang_insert_image_src}</label></td>
            <td><table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                <tr>
                  <td>  <select id="src" name="src" style="width: 200px" onchange="getImageData();">
                        <?
                                $dir
= "../../../../../images"; // de directory die hij uit moet lezen
                                $exten = 'gif'; // de extensie die hij weer moet geven
                                        if ($handle = @opendir($dir))
                                        {

                                                while (false !== ($file = @readdir($handle))) {
                                                $bestand = $dir ."/". $file ;
                                                $ext = pathinfo($bestand);
                                                if($ext['extension'] == $exten)
                                                        {

                                                        echo " •  <option value=\"\">". basename($file, ".gif") ."</option>" ;
                                                        }
                                                }
                                                @
closedir($handle);
                                        }

                          ?>

                        </select>
                  </td>


                  <td id="srcbrowsercontainer">&nbsp;</td>
                </tr>
              </table></td>
          </tr>
                  <!-- Image list -->
                  <script language="javascript">
                        if (typeof(tinyMCEImageList) != "undefined" && tinyMCEImageList.length > 0) {
                                var html = "";

                                html += '<tr><td><label for="image_list">{$lang_image_list}</label></td>';
                                html += '<td><select id="image_list" name="image_list" style="width: 200px" onchange="this.form.src.value=this.options[this.selectedIndex].value;resetImageData();getImageData();">';
                                html += '<option value="">---</option>';

                                for (var i=0; i<tinyMCEImageList.length; i++)
                                        html += '<option value="' + tinyMCEImageList[i][1] + '">' + tinyMCEImageList[i][0] + '</option>';

                                html += '</select></td></tr>';

                                document.write(html);
                        }
                  </script>
                  <!-- /Image list -->
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="alt">{$lang_insert_image_alt}</label></td>
            <td><input id="alt" name="alt" type="text" value="" style="width: 200px"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="align">{$lang_insert_image_align}</label></td>
            <td><select id="align" name="align">
                <option value="">{$lang_insert_image_align_default}</option>
                <option value="baseline">{$lang_insert_image_align_baseline}</option>
                <option value="top">{$lang_insert_image_align_top}</option>
                <option value="middle">{$lang_insert_image_align_middle}</option>
                <option value="bottom">{$lang_insert_image_align_bottom}</option>
                <option value="texttop">{$lang_insert_image_align_texttop}</option>
                <option value="absmiddle">{$lang_insert_image_align_absmiddle}</option>
                <option value="absbottom">{$lang_insert_image_align_absbottom}</option>
                <option value="left">{$lang_insert_image_align_left}</option>
                <option value="right">{$lang_insert_image_align_right}</option>
              </select></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="width">{$lang_insert_image_dimensions}</label></td>
            <td><input id="width" name="width" type="text" value="" size="3" maxlength="3">
              x
              <input id="height" name="height" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="border">{$lang_insert_image_border}</label></td>
            <td><input id="border" name="border" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="vspace">{$lang_insert_image_vspace}</label></td>
            <td><input id="vspace" name="vspace" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td nowrap="nowrap"><label for="hspace">{$lang_insert_image_hspace}</label></td>
            <td><input id="hspace" name="hspace" type="text" value="" size="3" maxlength="3"></td>
          </tr>
        </table>
                </div>
        </div>

        <div class="mceActionPanel">
                <div style="float: left">
                        <input type="button" id="insert" name="insert" value="{$lang_insert}" onclick="insertImage();" />
                </div>

                <div style="float: right">
                        <input type="button" id="cancel" name="cancel" value="{$lang_cancel}" onclick="tinyMCEPopup.close();" />
                </div>
        </div>
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ronny
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 11:35:58
 
Cedric

Cedric

19/04/2007 09:24:00
Quote Anchor link
Dit is waarschijnlijk een pagina van TinyMCE zelf?? Die pagina heeft dan geen php extensie, dus je zal iets met javascript ofzo moeten doen.
 
Ronny

ronny

19/04/2007 10:35:00
Quote Anchor link
Het is inderdaad een pagina van TinyMCE zelf, maar kan ik met javascript een map uitlezen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.