toekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Grean

Grean

09/12/2005 16:52:00
Quote Anchor link
hallow mensuh :p
keb een vraagje:
op mijn website is er een gastenboekje!( moet je ingelogd zijn om te kunnen bekijken en in schrijven) hier kan je je naam invullen...<<-- probleem

mensen vullen een andere naam in bijv: namen van reclames etc..

bestaat er een script die mij laat zien naar welke paginas in mijn website de gelogde user bezoekt??
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:01:47
 

09/12/2005 16:54:00
Quote Anchor link
Vast wel. PHPHulp, PHPFreakz, Hotscripts, Sitemasters.be, Google,
Succes met zoeken.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

09/12/2005 16:55:00
Quote Anchor link
me dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "$HTTP_REFERER";
?>


kan je bekijken van waar hij kwam vooraleer hij de pagina opende
 

09/12/2005 16:58:00
Quote Anchor link
Outdated!!! En je moet ook de variabelen uit de quotes houden!!!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_SERVER['HTTP_REFERER'];
?>
 
Grean

Grean

09/12/2005 17:02:00
Quote Anchor link
dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_SERVER['HTTP_REFERER'];
?>


gwn bovenaan de pagina zetten??
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

09/12/2005 17:06:00
Quote Anchor link
je moet het neerzetten waar jij wilt dat het weer gegeven wordt.

of als je het wilt opslaan in een db bijv, dan moet je er geen echo van maken, maar een insert of update query van maken.
Gewijzigd op 09/12/2005 17:06:00 door Stefan van Iwaarden
 
Robert Deiman

Robert Deiman

09/12/2005 17:06:00
Quote Anchor link
neej, dan log je ze niet, maar dan geeft je het alleen maar weer.. je moet om te loggen die $_SERVER['HTTP_REFERER'] naar je log schrijven en niet echoen.. :)
 
Niels Beckers

Niels Beckers

09/12/2005 17:09:00
Quote Anchor link
@Sebas
bedank om me er op te wijzen maar ik had het ooit zo gelezen en er altijd op die wijze gebruik van gemaakt. bednakt om me te verbeteren.
 
Grean

Grean

09/12/2005 17:12:00
Quote Anchor link
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /vhost/usr/fakher/login.php:6) in /vhost/usr/fakher/login.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /vhost/usr/fakher/login.php:6) in /vhost/usr/fakher/login.php on line 8

ik krijg die foutmelding :p als ik die script toepas ! en helemaal neerzet
 
Niels Beckers

Niels Beckers

09/12/2005 17:25:00
Quote Anchor link
plaats bovenaan je scrip(er mag niets voor geen html geen outputs..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
pb_start()
>
 

09/12/2005 17:31:00
Quote Anchor link
ob_start('ob_gzhandler');
 
Jorik

Jorik

09/12/2005 18:16:00
Quote Anchor link
Waar slaat dat op Sebastiaan, uitleg graag :).
Werkt het niet gewoon met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4

boven alles, en eenmalig (als je pagina's include dit er níet boven zetten, maar in de pagina waar inlucde in staat zetten, dus pagina die je aanvraagt in browser).
 

09/12/2005 18:37:00
Quote Anchor link
Als je object buffering met Gzip doet is je script sneller.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/12/2005 18:45:00
Quote Anchor link
Ze zijn ingelogd? Kan je dan niet beter in het formuliertje het textveld met de 'aan' weghalen, en vervangen door een <hidden> met daarin de naam die je uit de sessie haalt (neem aan dat je werkt met een sessie-login systeem.

Of na het submitten kijk je naar hoe de gebruiker is ingelogd.
 
Grean

Grean

10/12/2005 08:08:00
Quote Anchor link
jah ik werk met een sessie login :p

maar kan iemand me uitleggen welk code ik precies moet toepassen?

dus:

ik wil kunnen kijken wie op welke datum inlogd en welke tijd.

en ik wil dat alleen ik dat kan zien ( maakt niet uit hoe, maar niet dmv een mailtje, want dan loopt mn mailbox vol)

hiermee begint mn login.php :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?

session_start();
?>


en onderaan staan natuurlijk codes :p ( keb ff afgesloten anders zou deze tekst ook blauw zijn)
mijn vraag dus: welke code moet ik toepassen om te zien wie op welke datum en welke tijd inlogd?
Gewijzigd op 10/12/2005 08:09:00 door Grean
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/12/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Als je alleen de laatste keer wilt weten dat een user is ingelogd hoef je alleen maar een extra veld aan te maken in de tabel waarin je de users en de passwords hebt staan. Bijv zo:

tabel users:
id int(11)
username varchar(32)
password_md5 varchar (32)
last_login datetime

bij het inloggen kun je het veld last_login vullen met

UPDATE users
SET last_login = NOW()
WHERE username = '$username'

Ik neem daarbij aan dat $username uit je inlogformulier komt.

Als je alle bezoeken op elke pagina wilt bijhouden, dan zou ik een aparte tabel aanmaken met de naam 'visits' bijvoorbeeld.

tabel visits:
id
username
page
datetime

En dan bovenaan elke pagina dit stukje:

$username = $_SESSION['username'];
$page = basename ($_SERVER['PHP_SELF']);

je query ziet er dan zo uit:

INSERT INTO visits
(username, page, datetime)
VALUES
('$username', '$page', NOW())
Gewijzigd op 10/12/2005 08:50:00 door Jan Koehoorn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/12/2005 10:29:00
Quote Anchor link
De vraag is natuurlijk of het echt nuttig is. Binnen no-time heb je een huge database tabel waaruit eigenlijk weinig nuttige informatie te halen is. Ik bedoel, wat kan je met de info waneer iemand inlogt? Tenzij je kickt op cijfertjes.

Het zou wellicht interessant worden waneer je er een ipadres bijzet, dan zou je iets kunnen maken wat een patroon gaat zoeken, zodat je welicht kunt ontdekken dat iemand op bepaalde tijden op school zit, of op een andere pc. Maar zelfs dan (ik ben een information engineer, data is leuk, maar een lijst met tijden kan zelfs mij niet boeien).
 
Grean

Grean

10/12/2005 11:37:00
Quote Anchor link
ow jah :P klopt! tja.. dan weet ik geen andere oplossing :p ik laat het hier maar bij...

dank jullie wel voor jullie reacties
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.