toekijken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »
Grean

Grean

09/12/2005 16:52:00
Quote Anchor link
hallow mensuh :p
keb een vraagje:
op mijn website is er een gastenboekje!( moet je ingelogd zijn om te kunnen bekijken en in schrijven) hier kan je je naam invullen...<<-- probleem

mensen vullen een andere naam in bijv: namen van reclames etc..

bestaat er een script die mij laat zien naar welke paginas in mijn website de gelogde user bezoekt??
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:21:26
 

09/12/2005 16:54:00
Quote Anchor link
Vast wel. PHPHulp, PHPFreakz, Hotscripts, Sitemasters.be, Google,
Succes met zoeken.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

09/12/2005 16:55:00
Quote Anchor link
me dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "$HTTP_REFERER";
?>


kan je bekijken van waar hij kwam vooraleer hij de pagina opende
 

09/12/2005 16:58:00
Quote Anchor link
Outdated!!! En je moet ook de variabelen uit de quotes houden!!!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_SERVER['HTTP_REFERER'];
?>
 
Grean

Grean

09/12/2005 17:02:00
Quote Anchor link
dus dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo $_SERVER['HTTP_REFERER'];
?>


gwn bovenaan de pagina zetten??
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

09/12/2005 17:06:00
Quote Anchor link
je moet het neerzetten waar jij wilt dat het weer gegeven wordt.

of als je het wilt opslaan in een db bijv, dan moet je er geen echo van maken, maar een insert of update query van maken.
Gewijzigd op 09/12/2005 17:06:00 door Stefan van Iwaarden
 
Robert Deiman

Robert Deiman

09/12/2005 17:06:00
Quote Anchor link
neej, dan log je ze niet, maar dan geeft je het alleen maar weer.. je moet om te loggen die $_SERVER['HTTP_REFERER'] naar je log schrijven en niet echoen.. :)
 
Niels Beckers

Niels Beckers

09/12/2005 17:09:00
Quote Anchor link
@Sebas
bedank om me er op te wijzen maar ik had het ooit zo gelezen en er altijd op die wijze gebruik van gemaakt. bednakt om me te verbeteren.
 
Grean

Grean

09/12/2005 17:12:00
Quote Anchor link
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /vhost/usr/fakher/login.php:6) in /vhost/usr/fakher/login.php on line 8

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /vhost/usr/fakher/login.php:6) in /vhost/usr/fakher/login.php on line 8

ik krijg die foutmelding :p als ik die script toepas ! en helemaal neerzet
 
Niels Beckers

Niels Beckers

09/12/2005 17:25:00
Quote Anchor link
plaats bovenaan je scrip(er mag niets voor geen html geen outputs..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
pb_start()
>
 

09/12/2005 17:31:00
Quote Anchor link
ob_start('ob_gzhandler');
 
Jorik

Jorik

09/12/2005 18:16:00
Quote Anchor link
Waar slaat dat op Sebastiaan, uitleg graag :).
Werkt het niet gewoon met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4

boven alles, en eenmalig (als je pagina's include dit er níet boven zetten, maar in de pagina waar inlucde in staat zetten, dus pagina die je aanvraagt in browser).
 

09/12/2005 18:37:00
Quote Anchor link
Als je object buffering met Gzip doet is je script sneller.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

09/12/2005 18:45:00
Quote Anchor link
Ze zijn ingelogd? Kan je dan niet beter in het formuliertje het textveld met de 'aan' weghalen, en vervangen door een <hidden> met daarin de naam die je uit de sessie haalt (neem aan dat je werkt met een sessie-login systeem.

Of na het submitten kijk je naar hoe de gebruiker is ingelogd.
 
Grean

Grean

10/12/2005 08:08:00
Quote Anchor link
jah ik werk met een sessie login :p

maar kan iemand me uitleggen welk code ik precies moet toepassen?

dus:

ik wil kunnen kijken wie op welke datum inlogd en welke tijd.

en ik wil dat alleen ik dat kan zien ( maakt niet uit hoe, maar niet dmv een mailtje, want dan loopt mn mailbox vol)

hiermee begint mn login.php :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?

session_start();
?>


en onderaan staan natuurlijk codes :p ( keb ff afgesloten anders zou deze tekst ook blauw zijn)
mijn vraag dus: welke code moet ik toepassen om te zien wie op welke datum en welke tijd inlogd?
Gewijzigd op 10/12/2005 08:09:00 door Grean
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/12/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Als je alleen de laatste keer wilt weten dat een user is ingelogd hoef je alleen maar een extra veld aan te maken in de tabel waarin je de users en de passwords hebt staan. Bijv zo:

tabel users:
id int(11)
username varchar(32)
password_md5 varchar (32)
last_login datetime

bij het inloggen kun je het veld last_login vullen met

UPDATE users
SET last_login = NOW()
WHERE username = '$username'

Ik neem daarbij aan dat $username uit je inlogformulier komt.

Als je alle bezoeken op elke pagina wilt bijhouden, dan zou ik een aparte tabel aanmaken met de naam 'visits' bijvoorbeeld.

tabel visits:
id
username
page
datetime

En dan bovenaan elke pagina dit stukje:

$username = $_SESSION['username'];
$page = basename ($_SERVER['PHP_SELF']);

je query ziet er dan zo uit:

INSERT INTO visits
(username, page, datetime)
VALUES
('$username', '$page', NOW())
Gewijzigd op 10/12/2005 08:50:00 door Jan Koehoorn
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/12/2005 10:29:00
Quote Anchor link
De vraag is natuurlijk of het echt nuttig is. Binnen no-time heb je een huge database tabel waaruit eigenlijk weinig nuttige informatie te halen is. Ik bedoel, wat kan je met de info waneer iemand inlogt? Tenzij je kickt op cijfertjes.

Het zou wellicht interessant worden waneer je er een ipadres bijzet, dan zou je iets kunnen maken wat een patroon gaat zoeken, zodat je welicht kunt ontdekken dat iemand op bepaalde tijden op school zit, of op een andere pc. Maar zelfs dan (ik ben een information engineer, data is leuk, maar een lijst met tijden kan zelfs mij niet boeien).
 
Grean

Grean

10/12/2005 11:37:00
Quote Anchor link
ow jah :P klopt! tja.. dan weet ik geen andere oplossing :p ik laat het hier maar bij...

dank jullie wel voor jullie reacties
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.