Totaalprijs berkenen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »
Kenzo

kenzo

22/09/2007 15:51:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een bestelsysteem gemaakt, en wil de totaalprijs graag berekenen.

ik heb ik de database voor de prijs 2 velden:

prijs (hele euro's)
centen (het aantal centen).

Nu wil ik graag van alle prijzen en centen het totaal berekenen.
het enigste probleem is dat als ik ze gewoon optel, en de bedragen bijvoorbeeld zijn:

€50,50
€50,70
€50,10

het totaal wordt:

€150,130

hoe kan ik nu van de 150,130 maken:

160,30


bedankt alvast...
dit heb ik maar werkt niet... hij telt de centen er niet bij


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?PHP
ob_start();
echo "
<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='15'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border: 1px solid #7E8070'>
        <td height='30' bgcolor='#C9CCC0' style='border-top: 1px solid #CCCCCC; border-left: 1px solid #CCCCCC; border-bottom: 1px solid #CCCCCC;'>
            "
;
            
            echo "<table width='100%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' style='border-bottom: 1px solid #000000'>
  <tr>
    <td width='25%'>Foto:</td>
    <td width='55%'>Artikel:</td>
    <td width='20%'>Prijs:</td>
  </tr>
</table></td>
    </table></td></table>"
;
echo"<table width='100%' cellpadding='1' cellspacing='15'><td width='100%'><table width='100%' cellpadding='0' cellspacing='0' style='border: 1px solid #7E8070'>
        <td height='30' bgcolor='#C9CCC0' style='border-top: 1px solid #CCCCCC; border-left: 1px solid #CCCCCC; border-bottom: 1px solid #CCCCCC;'>
"
;

$bestaan_b = mysql_query("SELECT * from cms_bestellingen WHERE uid='".$_COOKIE['id']."'")or die(mysql_error());
        while ($bestelling = mysql_fetch_assoc($bestaan_b)) {

$bestaan_c = mysql_query("SELECT * from cms_producten WHERE id='".$bestelling['product_id']."'")or die(mysql_error());
        while ($product = mysql_fetch_assoc($bestaan_c)) {

 
echo "<center><table width='100%' border='0' cellspacing='5' cellpadding='0' style='border-bottom: 1px solid #000000'>
  <tr>
    <td width='25%'><div style=\"background-image:url(watermerk.php?image=images/producten/"
.$product['foto1']."); background-position:center; width:150px; height:80px;border: 1px solid #000000;\"></div></td>
    <td width='55%'><b><a href='index.php?pagina=producten/details.php&id="
.$product['id']."&cat=".$product['categorie']."titel=".$product['type']."'><font color='#000000'><u>".ucfirst($product['type'])."</u></font></a></b><br>".ucfirst($product['merk'])."</td>
    <td width='20%'>€ "
.$bestelling['prijs'].",".$bestelling['centen']."</td>
</table></center>"
;

 $totaalbedrag += $bestelling['prijs'];
 $totaalcenten += $bestelling['centen'];
     }
    }

    
echo"<div align='right'>";
$totaal = round($totaalbedrag).",".round($totaalcenten)."";
 echo round($totaal , 2);
 echo"</div></td>
    </table></td></table>"
;
        ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 08:11:26
 
Bart van der veen

bart van der veen

22/09/2007 15:54:00
Quote Anchor link
2 vragen:

1) waarom werk je in vredesnaam met 2 velden. is een niet voldoende (mysql kan prima met floats werken.)

2) je kunt mysql ook gewoon laten optellen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
SELECT SUM(prijzen) AS totaal FROM tabel WHERE bestel_id = klant_id
?>
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:00:00
Quote Anchor link
maar dat werkt niet met comma's

en de bedragen kunnen ook 24,95 zijn...

als ik met 2 velden werk kan ik ze ook laten sorteren op prijs... anders niet -> dat werkt niet met 1 veld en comma's (volgens mij - > mij lukt het niet)
 

22/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
kenzo schreef op 22.09.2007 15:51:
de bedragen bijvoorbeeld zijn:
€50,50
€50,70
€50,10
het totaal wordt:
€150,130
hoe kan ik nu van de 150,130 maken:
160,30

Ik kan welliswaar niet goed hoofdrekenen, maar ik ben wel goed met de rekenmachine. Waarom wil je 160,30 krijgen in plaats van 151,30 die het is?
Voor de rest ben ik het met hierboven eens :-)
Edit:
kenzo schreef op 22.09.2007 16:00:
maar dat werkt niet met comma's

en de bedragen kunnen ook 24,95 zijn...

als ik met 2 velden werk kan ik ze ook laten sorteren op prijs... anders niet -> dat werkt niet met 1 veld en comma's (volgens mij - > mij lukt het niet)

Waarom zou dat niet met een komma werken? Je kunt ze wel sorteren op asc en desc. Dat van hieronder was ik vergeten :-(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Een getal werkt nooit met komma's maar altijd met punten. Als jij getallen hebt met komma's dan heb je een probleem en moet je eerst die getallen omzetten naar 'echte' getallen.
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:12:00
Quote Anchor link
dus als ik punten pak ipv comma's werkt het wel?
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:24:00
Quote Anchor link
het werkt...


ik heb nu een totaal van 2999.1

maar hoe krijg ik dat nu 2999.10 (zonder er gewoon een nul achter te plakken, want het kan ook bijvoorbeeld 2999.95 worden...)
 
Frank -

Frank -

22/09/2007 16:28:00
Quote Anchor link
Gewoon en kwestie van opmaken, sprintf() kan je hierbij helpen.

Edit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$getal
= 1.2;

echo sprintf('%01.2f', $getal);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:36:00
Quote Anchor link
hoe kom je aan getal, en wat moet ik met %01.2f?

of moet ik dat zo laten staan?
 
Kenzo

kenzo

22/09/2007 16:46:00
Quote Anchor link
laat maar...

heb het al!
 
Frank -

Frank -

22/09/2007 16:50:00
 
- SanThe -

- SanThe -

22/09/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig deAfbeelding knop om je tekst aan te passen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.