trigger onclick op een select element

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

This position is only for candidates who are allowed to work in the Netherlands. Kerridge Commercial Systems zoekt een: Junior Software Developer (32- 40 uur) Over ons: Kerridge Commercial Systems (KCS) biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs. Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd. Wij bieden met onze ERP-software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen. KCS heeft kantoren

Bekijk vacature »

.NET Developer / Innovatieve software / Virtual Re

Functieomschrijving Als .Net developer werken aan innovatieve software waar onder andere gebruik gemaakt wordt van Virtual Reality? Bijdragen aan een organisatie waar je uitgedaagd wordt om continu verbeteringen en ontwikkelpunten te ontdekken en door te voeren? Werken in de omgeving Putten? Reageer dan nu voor meer informatie! Het pro-actief aandragen van verbeteringen voor de bestaande applicatie; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Doorvoeren van aanpassingen en wijzigingen; Verantwoordelijk voor koppelingen met andere systemen; Op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde IT gerelateerde opleiding; Minimaal 1 jaar professionele ervaring als developer; Aantoonbare kennis van C#; Initiatiefrijke

Bekijk vacature »

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

28/03/2017 11:51:21
Quote Anchor link
Ik heb een select element, waarbij ik een klik wil simuleren vanaf een ronde knop die ik heb.
Op alle mobiele versies voor deze webapp, werkt een select namelijk perfect. Maar een
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('.knoppie').trigger('click')

Op de knop doet het niet. Een onchange trigger deot het wel, maar dat wil ik niet. Ik wil dat de dropdown eerst teveerschijn komt.
Ik denk dat ik toch zelf een eigen lijst moet maken, omdat ik na wat uitzoekwerk zie dat dit niet mogelijk is, of niet browsercompatibel is.
 
PHP hulp

PHP hulp

22/07/2019 12:43:04
 
Spike Spade

Spike Spade

28/03/2017 12:57:15
Quote Anchor link
.trigger simuleert een actie (in dit geval een klik)

heb je ook een handler welke iets uitvoert wanneer er op de knop geklikt word?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$('.knoppie').on('click' function(){
console.log('clicked');
});

?>
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

29/03/2017 15:26:57
Quote Anchor link
Ja, ik heb het uiteindelijk opgelost, met een label eromheen en deze een css style gegeven en de select zelf verbogen.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.