tutorial popup pagina tonen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michael Visser

Michael Visser

29/09/2017 17:58:50
Anchor link
Hallo allemaal,

ik ben bezig met een tutorial popup systeempje alleen vroeg ik me af hoe ik nu precies een extern scriptje kan inladen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
if ($conn->connect_error) {
        die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
        }

        $sql="select Value from tabletest where uid='" . $uid. "' ";
        $result = $conn->query($sql);
        if ($result->num_rows > 0) {
            $result=$result->fetch_assoc()["Value"];
        }

        print($result);
        if($result==1)
        {

            echo "<script> loadModal()</script>";
        }

?>

Het gaat om het gedeelte echo "<script> loadModal()</script>"; , dit komt in mijn index als iemand inlogt komt er een popup maar het externe scriptje heet popup.php hoe krijg ik die in de echo hierboven ? alvast bedankt
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 30/09/2017 11:33:56 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:35:04
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

29/09/2017 20:15:05
Anchor link
Een popup bevat nog steeds een compleet HTML-document (of dit zou moeten). HTML is stateless: deze weet niets van navigatiehistorie of andere geopende vensters. Je zult de popup dus ook als een standalone document moeten behandelen.

Als je wilt dat de popup $uid kent zul je deze op een of andere manier moeten doorgeven, bijvoorbeeld via de querystring ($_GET). Het is mij uit het bovenstaande voorbeeld ook niet duidelijk waar $uid in eerste instantie vandaan zou moeten komen.

Als je wilt dat de popup loadModal() kent zul je in deze popup (het HTML-document) JavaScript-code moeten includen (via script-tags of in uitgeschreven vorm) waar deze functie in aanwezig is.

Het feit dat je niet het gewenste resultaat krijgt ($result verschilt blijkbaar van "1"?) zou je al terug kunnen redeneren. Mogelijk ging je query fout (heb je foutafhandeling?) of deze had geen resultaten. Ook is het niet erg handig dat je $result gebruikt voor zowel een resultaat-resource of -object alsook de waarde van een specifieke kolom hiervan. Of de oorsprong lag dus inderdaad bij de ongedefinieerde variabele $uid.

Zorg dat je in ieder geval bij ontwikkeling van code deze mondig is in het melden+weergeven van fouten.

Dit doe je bijvoorbeeld door aan het begin van de code deze magische incantatie te zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL); // welke fouten gemeld moeten worden
ini_set('display_errors', 'stdout'); // waar deze fouten gemeld moeten worden
?>

Mijn geld zet ik voorlopig op een undefined variable $uid, tenzij deze al ergens eerder gedeclareerd was, in welk geval je codefragment onvolledig was, in welk geval het verdomd lastig wordt om af te leiden wat er precies fout gaat.
 
Michael Visser

Michael Visser

29/09/2017 22:15:59
Anchor link
Het php gedeelte werkt zeer zeker wel alleen komt die popup niet naar voren , omdat ik niet precies weer wat ik in echo "<script> loadModal()</script>"; moet neerzetten aangezien echo "<script> loadModal()</script>"; in mijn index.php staat en popup script wat idd helemaal html is popup.php heet

echo "<script> loadModal(popup.php)</script>"; zal niet werken lijkt me
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

29/09/2017 22:28:46
Anchor link
Dat ligt eraan hoe loadModal() eruit ziet.
 
Michael Visser

Michael Visser

30/09/2017 09:49:46
Anchor link
loadModal zit in de popup.php gebouwd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<script type="text/javascript">
 
function loadModal(){
    
    
        $('#modalForm').modal({backdrop: 'static', keyboard: false})
        $('#modalForm').modal('show');
}
    
$(document).ready(function(){
    
    
    $("#2").css("display","none");
    $("#3").css("display","none");
    $("#4").css("display","none");
    $("#5").css("display","none");
    $(".close").css("display","none");
    
     $("#btn1").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#1").css("display","block");
    });
    $("#btn2").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#2").css("display","block");
    });
    $("#btn3").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#3").css("display","block");
        
    });
    $("#btn4").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#4").css("display","block");
        
    });
    $("#btn5").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#5").css("display","block");
        $(".close").css("display","block");
    });
    
     $("#btnPrevious").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
    $("#btnNext").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            $(".close").css("display","block");
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
})

</script>



hoe moet hij aangeroepen worden dan vanaf mijn index weer iemand dit toevallig ? echo "<script> loadModal()</script>";
- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 30/09/2017 11:34:14 door - Ariën -
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

30/09/2017 11:25:43
Anchor link
Je haalt PHP en javascript door elkaar. Een popup of liever een modal zoals deze werkt puur met HTML, CSS en javascript met of zonder de Jquery library die jouw code hierboven gebruikt.

De trucs die toegepast worden zijn de volgende

- er wordt een extra div opgenomen die de popup vormt. Deze div krijgt de css regel position:fixed; (of position:relative; tov een ander element)

- vervolgens wordt de div verborgen met display:none;

- Met javascript zorgen we er voor dat als er op bijv een knop geduwd wordt de css regel display:none wordt veranderd in display:block etc
Gewijzigd op 30/09/2017 11:28:25 door Frank Nietbelangrijk
 
Michael Visser

Michael Visser

30/09/2017 13:47:40
Anchor link
Dus als bijv een nieuw geregistreerde gebruiker inlogt kan hij geen popup tonen met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<script> loadModal()</script>";


jQeury word ook gebruikt alleen weet ik niet hoe je dan een extern script aanroept er moet op geen enkele button worden geklikt hij moet gewoon op poppen
Gewijzigd op 30/09/2017 17:27:44 door Michael Visser
 
Michael Visser

Michael Visser

01/10/2017 13:51:52
Anchor link
Niemand die mij hierbij kan helpen ?

Wie kan mij vertellen hoe een popup automatisch zichbaar kan worden als een gebruiker zich inlogt ?
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2017 14:10:16
Anchor link
Als je na het inloggen de pagina opnieuw inlaadt kan je een include() gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2017 14:13:22
Anchor link
Heb je al een functie die toont of iemand ingelogd is?
 
Michael Visser

Michael Visser

01/10/2017 16:02:56
Anchor link
ja die functie is er al , alleen -SanThe- ik snap je maar ik krijg een error melding terwijl dat niet kan

if ($data['value'] < 1)
{
include 'popup.php';
mysql_query('UPDATE users SET value=value+1 WHERE id=' . $data['id'])or die('Error, update query 1 failed');
}
else
{
mysql_query('UPDATE users SET value=value+1 WHERE id=' . $data['id'])or die('Error, update query 2 failed');
}

ik krijg als output Error, update query 1 failed
 
- SanThe -

- SanThe -

01/10/2017 16:11:24
Anchor link
Die query's zijn precies hetzelfde dus hoeven ze niet in een if() else te staan.

Bouw nette foutafhandeling in i.p.v. die(...).
De mysql_ functions zijn zeer antiek. Gebruik mysqli_ of PDO.
 
Michael Visser

Michael Visser

01/10/2017 16:35:07
Anchor link
als ik mysqli wil gebruiken moet ik alles gaan ombouwen wat ik zeer zeker wil gaan doen maar heb nu niet de tijd om 400 scriptjes om te bouwen :)

maar include 'popup.php'; werkt niet heb jij toevallig een idee ??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/10/2017 17:21:25
Anchor link
Ik raad aan om mysql_error() gebruiken. Die vertelt prima wat er fout is. Uiteraard raad ik aan om deze meldingen niet zomaar voor het publiek te tonen, dus een mooie functie zou wel handig zijn waarmee je met een configuratie-setting een debug-modus aanzet.

Eigenlijk raad ik zelfs aan om direct maar te beginnen naar de ombouw naar mysqli, want als je hosting overschakelt op PHP7, dan zal je script direct niet meer werken.
 
Michael Visser

Michael Visser

01/10/2017 18:06:53
Anchor link
ik ben blij dat er iemand reageerd zoals jullie maar dit is niet het andwoord wat ik verwacht had , overschakelen naar php7 zal niet kunnen het is mijn eigen server , dus scripts blijven werken , dan maar geen popup krijg het niet werken en aangezien er geen correct antwoord gegeven kan worden kan ik niet verder helaas...
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/10/2017 18:21:05
Anchor link
Voeg dit toe onder je andere css
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if ($showmodal == true)
echo "<style>.modal {display:block;}</style>"
 
Michael Visser

Michael Visser

01/10/2017 21:38:56
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
<html>
    <head>
        <!-- Latest minified bootstrap css -->
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css">

<!-- jQuery library -->
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script>

<!-- Latest minified bootstrap js -->
<script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    
<div class="modal fade" id="modalForm" role="dialog">
    <div class="modal-dialog">
        <div class="modal-content">
            <!-- Modal Header -->
            <div class="modal-header">
                <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">
                    <span aria-hidden="true">&times;</span>
                    <span class="sr-only">Close</span>
                </button>
                <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Tutorials</h4>
            </div>
            
            <!-- Modal Body -->
            <div class="modal-body">
                <div id="1" class="hideclass">Page1</div>
                <div id="2" class="hideclass">Page2</div>
                <div id="3" class="hideclass">Page3</div>
                <div id="4" class="hideclass">Page4</div>
                <div id="5" class="hideclass">Page5</div>
            </div>
            
            <!-- Modal Footer -->
            <div class="modal-footer">
            <button class="btn btn-default" id="btnPrevious"> << </button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn1">1</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn2">2</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn3">3</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn4">4</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn5">5</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btnNext"> >> </button>  
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
<script type="text/javascript">
 
function loadModal(){
    
    
        $('#modalForm').modal({backdrop: 'static', keyboard: false})
        $('#modalForm').modal('show');
}
    
$(document).ready(function(){
    
    
    $("#2").css("display","none");
    $("#3").css("display","none");
    $("#4").css("display","none");
    $("#5").css("display","none");
    $(".close").css("display","none");
    
     $("#btn1").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#1").css("display","block");
    });
    $("#btn2").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#2").css("display","block");
    });
    $("#btn3").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#3").css("display","block");
        
    });
    $("#btn4").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#4").css("display","block");
        
    });
    $("#btn5").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#5").css("display","block");
        $(".close").css("display","block");
    });
    
     $("#btnPrevious").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
    $("#btnNext").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            $(".close").css("display","block");
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
})

</script>
 </body>     
</html>


ik heb de code toegevoegd maar nog steeds zie ik niets net zoals net , in de bron zie ik wel dat hij popup.php inlaad maar er is niets zichtbaar code hierboven zie ik in de broncode

Toevoeging op 01/10/2017 21:47:01:

ik zie zeg maar een witte achtergrond met het script wat normaal inlaad na het inloggen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

01/10/2017 22:34:16
Anchor link
In je jquery.ready() functie deze php regel invoegen. afhankelijk van $showmodal true/false wordt de modal wel of niet getoond. Ik heb het getest met de html die je hierboven gaf.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(document).ready(function(){
<?php if($showmodal == true) echo "$('#modalForm').modal('show');"; ?>
 
Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 14:00:19
Anchor link
normaal heb ik een image als background op de website en als ik dan in wil loggen voor de eerste keer zie ik dat er iets is verandert maar de popup komt niet te voorschijn ook met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$(document).ready(function(){
<?php if($showmodal == true) echo "$('#modalForm').modal('show');"; ?>


Zie ik het niet , zou je mij anders jou code willen geven aangezien je het getest heb misschien houd nog iets anders het tegen maar dan weet ik wel 100% zeker dat die van jou werkt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2017 15:13:35
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
<?php $showmodal = true; ?>

<html>
    <head>
        <!-- Latest minified bootstrap css -->
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css">

<!-- jQuery library -->
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script>

<!-- Latest minified bootstrap js -->
<script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    
<div class="modal fade" id="modalForm" role="dialog">
    <div class="modal-dialog">
        <div class="modal-content">
            <!-- Modal Header -->
            <div class="modal-header">
                <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">
                    <span aria-hidden="true">&times;</span>
                    <span class="sr-only">Close</span>
                </button>
                <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Tutorials</h4>
            </div>
            
            <!-- Modal Body -->
            <div class="modal-body">
                <div id="1" class="hideclass">Page1</div>
                <div id="2" class="hideclass">Page2</div>
                <div id="3" class="hideclass">Page3</div>
                <div id="4" class="hideclass">Page4</div>
                <div id="5" class="hideclass">Page5</div>
            </div>
            
            <!-- Modal Footer -->
            <div class="modal-footer">
            <button class="btn btn-default" id="btnPrevious"> << </button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn1">1</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn2">2</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn3">3</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn4">4</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn5">5</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btnNext"> >> </button>  
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
<script type="text/javascript">
 
function loadModal(){
    
    
        $('#modalForm').modal({backdrop: 'static', keyboard: false})
        $('#modalForm').modal('show');
}
    
$(document).ready(function(){
      <?php if($showmodal == true) echo "$('#modalForm').modal('show');"; ?>
    
    $("#2").css("display","none");
    $("#3").css("display","none");
    $("#4").css("display","none");
    $("#5").css("display","none");
    $(".close").css("display","none");
    
     $("#btn1").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#1").css("display","block");
    });
    $("#btn2").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#2").css("display","block");
    });
    $("#btn3").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#3").css("display","block");
        
    });
    $("#btn4").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#4").css("display","block");
        
    });
    $("#btn5").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#5").css("display","block");
        $(".close").css("display","block");
    });
    
     $("#btnPrevious").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
    $("#btnNext").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            $(".close").css("display","block");
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
})

</script>
 </body>    
</html>
Gewijzigd op 02/10/2017 15:14:06 door Frank Nietbelangrijk
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/10/2017 17:05:48
Anchor link
Michael Visser op 01/10/2017 16:35:07:
als ik mysqli wil gebruiken moet ik alles gaan ombouwen wat ik zeer zeker wil gaan doen maar heb nu niet de tijd om 400 scriptjes om te bouwen :)


Reden te meer om functies/methoden die met een database communiceren niet te hardcoden in code. Je doet er verstandig aan om op zijn minst een soort van wrapper(-class) te gebruiken om zo indirect met een databasetype te communiceren zodat als de functies/methoden die je gebruikt ooit veranderen (mysql --> mysqli) dat je dan enkel de implementatie van de wrapper(-class) hoeft te wijzigen, en niet 400 scripts door hoef te ploegen.

Ik zou hier eigenlijk vandaag nog mee beginnen, en ja, dat zul je dan dus wel eenmalig moeten doen. En tegelijkertijd zou je het ontwerp van je website/applicatie wellicht nog eens onder de loep kunnen nemen.

BTW als je een modal (een inline popup) gebruikt voor het geven van een boodschap over het ingelogd zijn van iemand zou je misschien het hele loginproces via AJAX-calls kunnen laten verlopen zodat de pagina nooit ververst hoeft te worden.

Of eens gaan nadenken over een andere oplossing. Op het moment dat je inlogt vindt er immers een toestandsovergang plaats (niet ingelogd --> wel ingelogd). Vaak verdient het dan de voorkeur om op een of andere manier een pagina-refresh uit te voeren. In welk geval je niet echt een (inline) popup nodig hebt. Ook zou je eigenlijk gebruik moeten maken van het POST/redirect/GET principe zodat alle stappen netjes gescheiden worden:

---GET (de loginpagina wordt opgevraagd)---
1. het formulier wordt verzonden naar een verwerkstap
---POST---
2. hier vindt de verwerking van het formulier plaats
is de login correct: log iemand in + extra acties (zoals ophogen teller), REDIRECT na afloop naar stap 3
is de login incorrect: REDIRECT naar stap 1 met foutboodschap
---GET---
ingeval stap 2 succesvol was, toon landingspagina voor ingelogd persoon

Zo zijn alle acties netjes apart gecompartimenteerd en voorkom je dus situaties waarin dubbelposts mogelijk zijn, wat mogelijk ongewenste gevolgen heeft voor het ophogen van een teller...
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.