tutorial popup pagina tonen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 19:00:24
Anchor link
TOP Frank Nietbelangrijk het werkt hij popt op Super man, bedankt

Toevoeging op 02/10/2017 19:23:52:

Zie je toevallig ook waar het mis gaat met buttons klikken ? hij klikt bijv niet op volgende pagina's 1 2 3 4 doen het ook niet staat er toevallig nog iets fout ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 21:43:50
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

02/10/2017 21:09:57
Anchor link
Bij mij werken de buttons. Waarom die prev en next als je toch maar vijf buttons hebt?

Tevens hoef je niet voor iedere knop een eigen functie te schrijven. Maak 1 functie voor alle vijf...
 
Michael Visser

Michael Visser

02/10/2017 22:00:08
Anchor link
Raar dit man , ik snap der even helemaal niets van , ik heb jou code gekopieerd en bij mij werken die buttons totaal niet << en >> niet maar 1 2 3 4 5 ook niet dat is toch niet te snappen bij jou werkt het wel bij mij niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2017 22:21:05
Anchor link
Misschien handig om te vertellen WAT er dan gebeurt?
 
Mike Visser

Mike Visser

02/10/2017 22:50:04
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
<?php $showmodal = true; ?>

<html>
    <head>
        <!-- Latest minified bootstrap css -->
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/css/bootstrap.min.css">

<!-- jQuery library -->
<script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script>

<!-- Latest minified bootstrap js -->
<script src="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/3.3.7/js/bootstrap.min.js"></script>
    </head>
    <body>
    
<div class="modal fade" id="modalForm" role="dialog">
    <div class="modal-dialog">
        <div class="modal-content">
            <!-- Modal Header -->
            <div class="modal-header">
                <button type="button" class="close" data-dismiss="modal">
                    <span aria-hidden="true">&times;</span>
                    <span class="sr-only">Close</span>
                </button>
                <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Tutorials</h4>
            </div>
            
            <!-- Modal Body -->
            <div class="modal-body">
                <div id="1" class="hideclass">Page1</div>
                <div id="2" class="hideclass">Page2</div>
                <div id="3" class="hideclass">Page3</div>
                <div id="4" class="hideclass">Page4</div>
                <div id="5" class="hideclass">Page5</div>
            </div>
            
            <!-- Modal Footer -->
            <div class="modal-footer">
            <button class="btn btn-default" id="btnPrevious"> << </button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn1">1</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn2">2</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn3">3</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn4">4</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btn5">5</button>  
            <button class="btn btn-default" id="btnNext"> >> </button>  
            </div>
        </div>
    </div>
</div>
<script type="text/javascript">
 
function loadModal(){
    
    
        $('#modalForm').modal({backdrop: 'static', keyboard: false})
        $('#modalForm').modal('show');
}
    
$(document).ready(function(){
      <?php if($showmodal == true) echo "$('#modalForm').modal('show');"; ?>
    
    $("#2").css("display","none");
    $("#3").css("display","none");
    $("#4").css("display","none");
    $("#5").css("display","none");
    $(".close").css("display","none");
    
     $("#btn1").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#1").css("display","block");
    });
    $("#btn2").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#2").css("display","block");
    });
    $("#btn3").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#3").css("display","block");
        
    });
    $("#btn4").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#4").css("display","block");
        
    });
    $("#btn5").on("click",function(){
        $(".hideclass").css("display","none");
        $("#5").css("display","block");
        $(".close").css("display","block");
    });
    
     $("#btnPrevious").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            $(this).addClass('ui-state-focus');
            btn="#1";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
    $("#btnNext").on("click", function(){
        var btn="";
        if($("#1").is(':visible'))
        {
            btn="#2";
        }
        else if($("#2").is(':visible'))
        {
            btn="#3";
        }
        else if($("#3").is(':visible'))
        {
            btn="#4";
        }
        else if($("#4").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            $(".close").css("display","block");
        }
        else if($("#5").is(':visible'))
        {
            btn="#5";
            
        }
        $(".hideclass").css("display","none");
        $(btn).css("display","block");
    });
    
})

</script>
 </body>    
</html>




- Ariën -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 02/10/2017 23:40:07 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/10/2017 23:01:01
Anchor link
Kan je die onnodige cijfertjes even weghalen, en code-tags gebruiken?
Dat leest wat makkelijker.
 
Mike Visser

Mike Visser

02/10/2017 23:23:56
Anchor link
De eerste pagina komt op , dan zie je onderin dat je naar de volgende pagina kan gaan maar is niet aan te klikken. Weet niet waar de fout zit hoor ....
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

03/10/2017 14:03:33
Anchor link
Welke Browser? Welke versie? Komen er foutmeldingen in de console te staan? (Console vindt je meestal als je op de F12 toets drukt)
 
Mike Visser

Mike Visser

03/10/2017 20:09:32
Anchor link
De pagina's zijn nu aan te klikken maar gooit mijn hele rechterkant van het spel weg . Het gebeurd ook met elke browser . Ik weet niet waar ik nu moet kijken/zoeken . Als ik op F12 druk krijg ik geen console .
Wat doe ik nu niet goed ???
 
Ray Mond

Ray Mond

29/08/2019 11:29:16
Anchor link
Een beetje een oud topic, ik weet het maar dit is wel toevallig wat ik zocht, enkel zou ik graag ditzelfde willen maar dan met accepteer en ga weg knop (misschien met scrollbar als dat mogelijk is voor info?) en op tijdstip per dag dat het getoond gaat worden, kan iemand hier mee helpen? Zou fantastisch zijn!
Gewijzigd op 29/08/2019 11:31:01 door Ray Mond
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/08/2019 11:34:30
Anchor link
Ik raad aan om een nieuw topic te starten en dan hierheen te verwijzen. Om verwarring te voorkomen sluit ik dit topic .
 

Pagina: « vorige 1 2

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.