Typical

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Zou een aantal mensen nog even willen kijken?

Online TypTrainer scriptje

een aantal checks zitten er nog niet op, dus ja:

1) je kunt knippen en plakken voor een snelle tijd, gelieve gewoon even sportief te zijn en echt te typen
2) vul even een naam in

tips zijn welkom.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 01:28:15
 
Jeroen

Jeroen

30/12/2007 21:52:00
Quote Anchor link
Woeps..
Leuk gemaakt, alleen ging ik de mist in :P
Ik probeer mezelf te verbeteren en toen drukte ik op vorige, en voerde m'n naam in en klikte toen in text vak (waar m'n vorige regel was bewaard..) en toen had ik hem ineens binnen 0.6 seconde gehaalt.. .

SORRY!!!
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

30/12/2007 21:53:00
Quote Anchor link
Werkt goed ! Nice work het zal wel fijn zijn als die de naam onthoud bovenaan
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/12/2007 22:02:00
Quote Anchor link
Ziet er leuk uit Jan! Een tipje: wellicht dat het wat is om duidelijker in beeld te zetten als er een fout teken getypt is. Nu merk je dat eigenlijk niet, pas nadat je klaar bent met typen en je naar je tekst kijkt.

Ok, het rode balkje gaat lopen bij een fout teken, maar dat valt vind ik nog niet genoeg op...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 22:06:00
Quote Anchor link
@ Jeroen: geeft nix, kan elke taste-rabbit gebeuren ;-)
@ Thomas: dat kan. Zal ik ff regelen
@ Blanche: waardevolle tips, tnx. Deze kladversie ga ik binnenkort from scratch programmeren met je aanvullingen.
 
- -

- -

30/12/2007 22:41:00
Quote Anchor link
Een kleine bug. Hierrr een voorbeeldje...
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

30/12/2007 22:46:00
Quote Anchor link
Ben je op je F5 in slaap gevallen, Jonathan??? :)
 
- -

- -

30/12/2007 22:49:00
Quote Anchor link
Nee, Firefox crashte op het moment dat ik net op "Plaats bericht" had gedrukt, toen ik de sessie herstelde na een taak beëindiging kreeg ik dit te zien.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 22:53:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 30.12.2007 22:41:
Een kleine bug. Hierrr een voorbeeldje...

Ja, die is oud.
 
- -

- -

30/12/2007 22:55:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 30.12.2007 22:53:
Jonathan schreef op 30.12.2007 22:41:
Een kleine bug. Hierrr een voorbeeldje...

Ja, die is oud.
Maar wel leuk...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

30/12/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Ja, je bent er blijkbaar zo trots op, dat je maar meteen een blog op je eigen site geplaatst hebt, zie ik. Bovendien heb je je eigen site niet beveiligd tegen dit verschijnsel

Ik vind dit nogal kinderachtig, aangezien ik eerder in dit topic al zei dat een aantal checks er nog niet op zitten. Ik vroeg ook om even sportief gewoon te typen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
PHP Newbie

PHP Newbie

31/12/2007 00:25:00
Quote Anchor link
Als ik eenmaal begonnen ben, dan het vakje leeg maak, en opnieuw ga typen worden al mijn fouten weer verwijderd (en de tijd op 0 gezet?).

Lijkt me logischer als de tijd gewoon doorloopt als je eenmaal begonnen bent, of zit hier een reden achter?
 
- -

- -

31/12/2007 00:27:00
Quote Anchor link
ik snap effe dat van jonathan en jou niet jan, wat gebeurt er nou precies?

prettige jaarwisseling!!!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

31/12/2007 00:55:00
Quote Anchor link
@ PHP Newbie: ach, als alles helemaal fout loopt, kun je op die manier gemakkelijk weer opnieuw beginnen.
@ Kruidnootje: is niet op jou van toepassing ;-)
 
Kalle P

Kalle P

31/12/2007 00:59:00
Quote Anchor link
copy paste uitzetten. te simpel :D.
 
- -

- -

31/12/2007 08:25:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 30.12.2007 23:02:
Ja, je bent er blijkbaar zo trots op, dat je maar meteen een blog op je eigen site geplaatst hebt, zie ik.
Excuses, ik had dat alleen gedaan zodat ik even het HTML-bestand kon uploaden in de goede dir, het bericht is nu uitgezet (zoals de bedoeling was.)
Jan Koehoorn schreef op 30.12.2007 23:02:
Bovendien heb je je eigen site niet beveiligd tegen dit verschijnsel

Ik vind dit nogal kinderachtig, aangezien ik eerder in dit topic al zei dat een aantal checks er nog niet op zitten. Ik vroeg ook om even sportief gewoon te typen.
Excuses, ik ging (inderdaad) (iets) te ver.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.