ubb probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 05:35:25
Quote Anchor link
hoe krijg ik een foto die in mijn datadase staat geplaatst in onder script

Quote:
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));

$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($obj = mysql_fetch_object($query)){


echo ("<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"700px\" style=\"border: 1px solid #0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td valign=\"top\" align=\"left\" width=\"110px\" bgcolor=\"#9EBAD6\" style=\"border-top: 0px solid

#0000A0; border-left: 0px solid #0000A0; border-right: 1px solid #0000A0; border-bottom: 0px solid

#0000A0;\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" border=\"0\"

bordercolor=\"#0000A0\">
<tbody>
<tr>
<td align=\"center\">$obj->foto)
</td>
</tr>
<tr><td valign=\"top\" align=\"center\"><a href=\"mailto: $obj->script\">$obj->regie</a></dt>
</tr>
</tbody>
</table>
<td valign=\"top\" align=\"center\" bgcolor=\"#9EBAD6\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" style=\"border: 0px solid

#0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td width=\"1%\">&nbsp;</td><td valign=\"top\" align=\"left\" bgcolor=\"#9EBAD6\">");echo

ubb($obj->inhoud);
echo ("</td>
</tr>
</tbody>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:58:56
 
Jesse Reitsma

Jesse Reitsma

20/06/2012 08:59:05
Quote Anchor link
Waar wil je die foto hebben?
En hoe staat die in je database?
Als een url?
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 09:08:34
Quote Anchor link
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 23:34:36
Quote Anchor link
ik heb de boosdoener al gevonden, maar als ik die weg laat krijg ik de rest niet goed en word alles gecentreerd.
dit zorgt voor die problemen:
Quote:
$inhoud = htmlentities($inhoud)
Gewijzigd op 20/06/2012 23:37:27 door Niek Kasius
 
Wouter J

Wouter J

21/06/2012 09:09:56
Quote Anchor link
Quote:
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php



Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

22/06/2012 07:57:42
Quote Anchor link
ik heb nog wat zitten knoeien en heb het nu bijna goed foto komt op de goede plaats EN zichtbaar en de ubb word ook goed uitgevoerd aleen kan ik geen quote en code tegelijk gebruiken want dat valt dan half over elkaar,
En regel nummering krijg ik niet.
hier onder de ubb die ik gebruik.

PS.
ik heb die code tags verander en nu werkt dat wel, maar kan ik geen text er meer onder zetten. "kan wel" alleen word die er dan niet onder geplaatst maar er naast.
En nog maar eens een wijziging:
ik heb in de quote een extra </table> toe gevoegt en nu komt de text er wel onder, maar in die code wil het niet lukken.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

function klik(){
    echo "<script language=\"JavaScript\">
function addtext(veld,text) {
    text = ' '+text+' ';
      if (document.form.elements[veld].createTextRange) {
          document.form.elements[veld].focus();
          document.selection.createRange().duplicate().text = text;
       } else {
        document.form.elements[veld].focus();
          document.form.elements[veld].value += text;
       }
}</script>"
;
}


// Highlight functies
function phphighlite_replace($code) {
    $code = trim(str_replace("\\\"", "\"", $code));
    if(empty($code)) {
        return " ";
    }
else {
        array_push($GLOBALS['phphighlite'], $code);
        return "".(count($GLOBALS['phphighlite'])-1)."";
    }
}

function
phphighlite($id, $fixed=1) {
    $code = $GLOBALS['phphighlite'][$id];
    $splitted = explode("\n", $code);
    $grootte = count($splitted)+1;
    if(!strpos($code,"<?") && substr($code,0,2)!="<?") {
        $code = "<?".trim($code).">";
        $addedtags=1;
    }

    ob_start();
    $oldlevel=error_reporting(0);
    highlight_string($code);
    error_reporting($oldlevel);
    $buffer = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    if(!empty($addedtags)) {
        $openingpos = strpos($buffer,'&lt;?');
        $closingpos = strrpos($buffer, '?');
        $buffer = substr($buffer, 0, $openingpos).substr($buffer, $openingpos+5,

$closingpos-($openingpos+5)).substr($buffer, $closingpos+5);
    }

    $page_popup = "";

  $return = $buffer;
    return $return;
}

function
buttons(){
echo"
<input type=\"button\" value=\"B\" style=\"font-weight:bolt; width: 30px\"  

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[b]text[/b]')\">
<input type=\"button\" value=\"I\" style=\"font-style:italic; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[i]trext[/i]')\">
<input type=\"button\" value=\"U\" style=\"text-decoration: underline; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[u]text[/u]')\">
<input type=\"button\" value=\"Code\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','tekst')\">
<input type=\"button\" value=\"QUOTE\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','[quote]tekst[/quote]')\">
"
;
}

function
smileys(){
echo"
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[1}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\" alt=\"alle

leeftijden\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[2}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\" alt=\"vanaf 6

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[3}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\" alt=\"vanaf 12

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[4}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\" alt=\"vanaf 16

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[5}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\" alt=\"eng\"

border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[6}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\" alt=\"grof

taalgebruik\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[7}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\" alt=\"drugs\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[8}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\" alt=\"geweld\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[9}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\"

alt=\"discriminatie\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{1]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\"

alt=\"softsex\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{2]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\" alt=\"porno\"

border=\"0\"></a>"
;
}


// UBB functie
function ubb($bericht) {
$bericht = wordwrap($bericht, 100, '<br>', 1);
$bericht = htmlentities($bericht);
$bericht = stripslashes($bericht);
$bericht = nl2br("$bericht");



$bericht = str_replace("[b]","<b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/b]","</b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[i]","<i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/i]","</i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[u]","<u>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/u]","</u>",$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote:\\1</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td>Code</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 0px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code=(.+?)\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td>Code: <b>\\1</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

 
$foto = str_replace('[img]','<img src="http://',$foto);
$foto = str_replace('[/img]','" width="80" height="90">',$foto);

$bericht = str_replace("[1}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[2}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[3}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[4}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[5}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[6}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[7}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[8}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[9}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{1]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{2]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\">",$bericht);

return $bericht;
}

?>
Gewijzigd op 23/06/2012 06:34:19 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/06/2012 06:29:54
Quote Anchor link
Wouter J
wat bedoel hiermee:
Quote:
Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.


Ik zie in die code die ik geplaatst heb geen doctype en scc staan.
dus hoe wil je nu weten wat voor en doctype ik gebruik en mijn css is bijna allemaal link rel="stylesheet.
en dat php in een code tag moet weet ik niet. zie die hier ook niet in Reageren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.