Uilog sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »
Remco

Remco

11/06/2007 13:57:00
Quote Anchor link
Hier onder volgt me uitlog script:

if(isset($_GET['check']) && $_GET['check'] == "ok")
{
$menu = "0";
$menu2 = "0";
$tijd = time() - 3600;
mysql_query("UPDATE leden SET online='". $tijd ."' WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
setcookie("dt_user");
setcookie("dt_wacht");
session_destroy();
header("Location: index.php");
}
else{
echo'<br><img src="pics/p_prullen.gif" align="left"><br>Weet je zeker dat je wilt uitloggen?<br><br>
<strong><a href="?check=ok">Ja, ik wil uitloggen!</a></strong>';

Het lukt me niet zoals ja ik wil uitloggen zo dat als ze nee ik wil neit uitloggen om dat scriptje zo te veranderen dat als je nee drukt dat je sesie niet verwijderd woord.

Hoe moet ik dat fixen zodat je nee en ja kan klikken als ja gaat ze weg en nee dan blijf je op die pagina?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 14:38:58
 
Remco

Remco

11/06/2007 14:07:00
Quote Anchor link
?
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

11/06/2007 14:19:00
Quote Anchor link
Probeer het eens in het Nederlands?
Daarnaast ben je aan het bumpen, dit is binnen 24 uur niet toegestaan..
Verander je topic, in normaal nederlandse zinnen. Daarbij ook je titel UiTlog...

Dan kijk ik zo wel even...
 
Nico V.

Nico V.

11/06/2007 14:23:00
Quote Anchor link
disclaimer voor de ervaren scripters: het zal wel niet de netste methode van scripten zijn maar het werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php

if (isset ($_SESSION['soos_admin_login'])) {

print "<form action='#' method='post'>";
print "Weet u zeker dat u wilt uitloggen? <select name='antwoord'>";
print "<option value='nee'>Nee</option>";
print "<option value='ja'>Ja</option>";
print "<input type='submit' value='kiezen'>";
$antwoord = $_POST['antwoord'];

if (isset ($antwoord)) {

if ($antwoord == 'ja') {
session_destroy();
}

else {
print "Ga terug naar <a href='index.php'>Home </a> pagina";
}
}

else {
print "";
}
}

else {
print "eerst inloggen ofzo";
}

?>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

11/06/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Remco je mag niet binnen 24 uur bumpen (is 2 berichten achter elkaar zonder een bericht van iemand anders) Als je wat toe wilt voegen gebruik dan de edit knop.

Waar moet de gebruiker met nee naartoe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_GET['check']) && $_GET['check'] == "ok")
{

$menu = "0";
$menu2 = "0";
$tijd = time() - 3600;
mysql_query("UPDATE leden SET online='". $tijd ."' WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
setcookie("dt_user");
setcookie("dt_wacht");
session_destroy();
header("Location: index.php");
}
else if(isset($_GET['check'])&&$_GET['check'] == 'nok'){
     header('location: pagina_om_verder_te_gaan.php');//vul hier je eigen pagina in
     exit();
     //let er wel op dat hiervoor geen enkel output mag zijn
}else{
echo'<br><img src="pics/p_prullen.gif" align="left"><br>Weet je zeker dat je wilt uitloggen?<br><br>
<strong><a href="?check=ok">Ja, ik wil uitloggen!</a></strong>
<strong><a href="?check=nok">Nee, ik wil niet uitloggen!</a></strong>'
;
?>


edit:
Dit heeft 1 groot nadeel, als mensen afbeeldingen kunnen plaatsen bijvoorbeeld Afbeelding
Dan loggen alle mensen uit die die pagina bekijken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Nico V.

Nico V.

11/06/2007 14:28:00
Quote Anchor link
en daarom werk ik dus met sessies, heb je dat probleem ook niet. en het is
volgens mij wat veiliger (kan ik mis hebben, maar ik heb 't met sessies geleerd)
 
Jorik

Jorik

11/06/2007 14:58:00
Quote Anchor link
Met javascript wil dat wel.
Voeg in je <head> toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
// Function confirmLink() is copied from PhpMyAdmin (phpmyadmin.net)

function confirmLink(theLink, text) {
 if (typeof(window.opera) != 'undefined') {
  return true;
 }

 var is_confirmed = confirm(text);
 if (is_confirmed) {
  if ( typeof(theLink.href) != 'undefined' ) {
   theLink.href += '';
  }else if ( typeof(theLink.form) != 'undefined' ) {
   theLink.form.action += '';
  }
 }
 return is_confirmed;
}
//-->
</script>

En vervolgens wordt je uitlogknoplink:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="uitloggen.php" onclick="return confirmLink(this,'Weet je zeker dat je wilt uitloggen?')">Uitloggen</a>

Zou moeten werken..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.