Uilog sessie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »
Remco

Remco

11/06/2007 13:57:00
Quote Anchor link
Hier onder volgt me uitlog script:

if(isset($_GET['check']) && $_GET['check'] == "ok")
{
$menu = "0";
$menu2 = "0";
$tijd = time() - 3600;
mysql_query("UPDATE leden SET online='". $tijd ."' WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
setcookie("dt_user");
setcookie("dt_wacht");
session_destroy();
header("Location: index.php");
}
else{
echo'<br><img src="pics/p_prullen.gif" align="left"><br>Weet je zeker dat je wilt uitloggen?<br><br>
<strong><a href="?check=ok">Ja, ik wil uitloggen!</a></strong>';

Het lukt me niet zoals ja ik wil uitloggen zo dat als ze nee ik wil neit uitloggen om dat scriptje zo te veranderen dat als je nee drukt dat je sesie niet verwijderd woord.

Hoe moet ik dat fixen zodat je nee en ja kan klikken als ja gaat ze weg en nee dan blijf je op die pagina?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 20:52:54
 
Remco

Remco

11/06/2007 14:07:00
Quote Anchor link
?
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

11/06/2007 14:19:00
Quote Anchor link
Probeer het eens in het Nederlands?
Daarnaast ben je aan het bumpen, dit is binnen 24 uur niet toegestaan..
Verander je topic, in normaal nederlandse zinnen. Daarbij ook je titel UiTlog...

Dan kijk ik zo wel even...
 
Nico V.

Nico V.

11/06/2007 14:23:00
Quote Anchor link
disclaimer voor de ervaren scripters: het zal wel niet de netste methode van scripten zijn maar het werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php

if (isset ($_SESSION['soos_admin_login'])) {

print "<form action='#' method='post'>";
print "Weet u zeker dat u wilt uitloggen? <select name='antwoord'>";
print "<option value='nee'>Nee</option>";
print "<option value='ja'>Ja</option>";
print "<input type='submit' value='kiezen'>";
$antwoord = $_POST['antwoord'];

if (isset ($antwoord)) {

if ($antwoord == 'ja') {
session_destroy();
}

else {
print "Ga terug naar <a href='index.php'>Home </a> pagina";
}
}

else {
print "";
}
}

else {
print "eerst inloggen ofzo";
}

?>
 
TJVB tvb

TJVB tvb

11/06/2007 14:24:00
Quote Anchor link
Remco je mag niet binnen 24 uur bumpen (is 2 berichten achter elkaar zonder een bericht van iemand anders) Als je wat toe wilt voegen gebruik dan de edit knop.

Waar moet de gebruiker met nee naartoe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_GET['check']) && $_GET['check'] == "ok")
{

$menu = "0";
$menu2 = "0";
$tijd = time() - 3600;
mysql_query("UPDATE leden SET online='". $tijd ."' WHERE id='".$_SESSION['id']."'");
setcookie("dt_user");
setcookie("dt_wacht");
session_destroy();
header("Location: index.php");
}
else if(isset($_GET['check'])&&$_GET['check'] == 'nok'){
     header('location: pagina_om_verder_te_gaan.php');//vul hier je eigen pagina in
     exit();
     //let er wel op dat hiervoor geen enkel output mag zijn
}else{
echo'<br><img src="pics/p_prullen.gif" align="left"><br>Weet je zeker dat je wilt uitloggen?<br><br>
<strong><a href="?check=ok">Ja, ik wil uitloggen!</a></strong>
<strong><a href="?check=nok">Nee, ik wil niet uitloggen!</a></strong>'
;
?>


edit:
Dit heeft 1 groot nadeel, als mensen afbeeldingen kunnen plaatsen bijvoorbeeld Afbeelding
Dan loggen alle mensen uit die die pagina bekijken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Nico V.

Nico V.

11/06/2007 14:28:00
Quote Anchor link
en daarom werk ik dus met sessies, heb je dat probleem ook niet. en het is
volgens mij wat veiliger (kan ik mis hebben, maar ik heb 't met sessies geleerd)
 
Jorik

Jorik

11/06/2007 14:58:00
Quote Anchor link
Met javascript wil dat wel.
Voeg in je <head> toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
// Function confirmLink() is copied from PhpMyAdmin (phpmyadmin.net)

function confirmLink(theLink, text) {
 if (typeof(window.opera) != 'undefined') {
  return true;
 }

 var is_confirmed = confirm(text);
 if (is_confirmed) {
  if ( typeof(theLink.href) != 'undefined' ) {
   theLink.href += '';
  }else if ( typeof(theLink.form) != 'undefined' ) {
   theLink.form.action += '';
  }
 }
 return is_confirmed;
}
//-->
</script>

En vervolgens wordt je uitlogknoplink:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="uitloggen.php" onclick="return confirmLink(this,'Weet je zeker dat je wilt uitloggen?')">Uitloggen</a>

Zou moeten werken..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.