Uitgebreid doorlinken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »
Hans Jonker

Hans Jonker

23/09/2008 11:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een domein met twee domain aliassen, nu wil ik dat als iemand bv www.mogelijkheid1.nl kiest deze word doorgelink naar www.domain.nl/mogelijkheid1
en voor www.mogelijkheid2.nl naar www.domain.nl/mogelijkheid2 enzovoort.

is dit te regelen met een php script.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:13:52
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/09/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Kijk eens in de $_SERVER array, daar staat vast wel wat nuttige informatie in. Waarschijnlijk kun je wel iets bereiken met $_SERVER['HTTP_HOST'].
 
Mirjam Stoffels

Mirjam Stoffels

28/10/2010 16:04:59
Quote Anchor link
Nog eens een reactie op een hele oude post...

@Blanche PHP: ik begrijp niet waar te zoeken?!
@Hans Jonker: heb jij het destijds opgelost en zo ja, hoe?!??

Ik zit met dezelfde vraag:
hoofddomein = www.aaaa.nl
domeinalias = www.bbbb.nl Dit wil ik doorlinken naar hoofddomein www.aaaa.nl/bbbb.html, en
domeinalias = www.cccc.nl wil ik doorlinken naar hoofddomein www.aaaa.nl/cccc.html
en ik krijg het maar niet voor elkaar...

Dank jullie!
Gewijzigd op 28/10/2010 16:07:23 door Mirjam Stoffels
 
Pim -

Pim -

28/10/2010 16:08:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

$host
= $_SERVER['HTTP_HOST'];
// TLD eraf
list($host) = explode('.', $host);

header(sprintf('Location: www.DOMEIN.nl/%s.html', $host));
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 16:09:22
Quote Anchor link
Domein bbbb.nl is een officiele domeinnaam en geen alias. Daar moet dus een DNS voor bestaan anders zal het nooit worden gevonden.
 
Mirjam Stoffels

Mirjam Stoffels

28/10/2010 16:34:52
Quote Anchor link
@-SanThe-: aaaa.nl | bbbb.nl | cccc.nl zijn niet de echte domeinnamen waar het om gaat [maar per ongeluk dus wel echte gekozen...].

Ik zal de vraag exacter formuleren [met de echte domeinnamen, overigens ook allemaal letters/afkortingen]:

Hoofddomein = www.ECFG.nl
Binnen deze website bestaan twee pagina's www.ECFG.nl/svcf.html en www.ECFG.nl/evcf.html [onder 'venture capital']

Er zijn twee domeinaliassen:
www.SVCF.nl en www.EVCF.nl

Beide werken als een normale domeinalias van www.ECFG.nl en linken nu naar www.ECFG.nl/index.html

Ik wel ze echter rechtstreeks naar de betreffende pagina's binnen het hoofddomein www.ECFG.nl doorlinken, dus:
www.SVCF.nl moet 'landen' op www.ECFG.nl/svcf.html en
www.EVCF.nl moet 'landen' op www.ECFG.nl/evcf.html

@Pim-: dank je voor het script, maar ook dit krijg ik niet 'aan de praat', als ik bij 'DOMEIN' ECFG invul.

Het behoeft denk ik geen toelichting dat ik een php-newbie ben...

Dank jullie!!!
Gewijzigd op 28/10/2010 16:35:59 door Mirjam Stoffels
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 16:55:18
Quote Anchor link
De namen die jij geeft zijn ook officiële domeinen. Ze zijn ook allen aktief. Alle www records wijzen naar dezelfde server. Misschien is MOD REWRITE een oplossing. Er zijn diverse topics daarover te vinden op deze site.
 
Pim -

Pim -

28/10/2010 17:48:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

function redirectFromAlias($mainDomain)
{

    $host = $_SERVER['HTTP_HOST'];
    // TLD eraf
    $parts = explode('.', $host);
    array_pop($parts);
    $host = array_pop($parts);
    $host = strtolower($host);

    if ($host == $mainDomain) // Dus als het het hoofddomein is
        return;

    header(sprintf('Location: www.%s.nl/%s.html', $mainDomain, $host));
    exit(0);
}

redirectFromAlias('ecfg');
?>

Dit moet genoeg zijn.
Gewijzigd op 28/10/2010 18:07:53 door Pim -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 17:57:26
Quote Anchor link
@Pim:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$host
= $_SERVER['HTTP_HOST'];
    // TLD eraf
    list($host) = explode('.', $host);
    $host = strtolower($host);
?>

De kans is groot dat er nu 'www' in $host zit.
 
Pim -

Pim -

28/10/2010 18:03:58
Quote Anchor link
Verbeterd, neemt nu op een na laatste deel.
 
Mirjam Stoffels

Mirjam Stoffels

30/10/2010 05:12:18
Quote Anchor link
@Pim en @SanThe: Dank jullie voor jullie snelle reacties en hulp. Ben zelf gisteren uit de lucht geweest...

@Pim: Waar zet ik deze code precies? In een index.php bestand?
@SanThe: Ik ga met mod_rewrite aan de slag.

Als er nog vragen zijn, meld ik me.

Thnx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.