Uitgebreid doorlinken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Hans Jonker

Hans Jonker

23/09/2008 11:57:00
Quote Anchor link
Ik heb een domein met twee domain aliassen, nu wil ik dat als iemand bv www.mogelijkheid1.nl kiest deze word doorgelink naar www.domain.nl/mogelijkheid1
en voor www.mogelijkheid2.nl naar www.domain.nl/mogelijkheid2 enzovoort.

is dit te regelen met een php script.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 18:44:14
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/09/2008 13:18:00
Quote Anchor link
Kijk eens in de $_SERVER array, daar staat vast wel wat nuttige informatie in. Waarschijnlijk kun je wel iets bereiken met $_SERVER['HTTP_HOST'].
 
Mirjam Stoffels

Mirjam Stoffels

28/10/2010 16:04:59
Quote Anchor link
Nog eens een reactie op een hele oude post...

@Blanche PHP: ik begrijp niet waar te zoeken?!
@Hans Jonker: heb jij het destijds opgelost en zo ja, hoe?!??

Ik zit met dezelfde vraag:
hoofddomein = www.aaaa.nl
domeinalias = www.bbbb.nl Dit wil ik doorlinken naar hoofddomein www.aaaa.nl/bbbb.html, en
domeinalias = www.cccc.nl wil ik doorlinken naar hoofddomein www.aaaa.nl/cccc.html
en ik krijg het maar niet voor elkaar...

Dank jullie!
Gewijzigd op 28/10/2010 16:07:23 door Mirjam Stoffels
 
Pim -

Pim -

28/10/2010 16:08:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

$host
= $_SERVER['HTTP_HOST'];
// TLD eraf
list($host) = explode('.', $host);

header(sprintf('Location: www.DOMEIN.nl/%s.html', $host));
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 16:09:22
Quote Anchor link
Domein bbbb.nl is een officiele domeinnaam en geen alias. Daar moet dus een DNS voor bestaan anders zal het nooit worden gevonden.
 
Mirjam Stoffels

Mirjam Stoffels

28/10/2010 16:34:52
Quote Anchor link
@-SanThe-: aaaa.nl | bbbb.nl | cccc.nl zijn niet de echte domeinnamen waar het om gaat [maar per ongeluk dus wel echte gekozen...].

Ik zal de vraag exacter formuleren [met de echte domeinnamen, overigens ook allemaal letters/afkortingen]:

Hoofddomein = www.ECFG.nl
Binnen deze website bestaan twee pagina's www.ECFG.nl/svcf.html en www.ECFG.nl/evcf.html [onder 'venture capital']

Er zijn twee domeinaliassen:
www.SVCF.nl en www.EVCF.nl

Beide werken als een normale domeinalias van www.ECFG.nl en linken nu naar www.ECFG.nl/index.html

Ik wel ze echter rechtstreeks naar de betreffende pagina's binnen het hoofddomein www.ECFG.nl doorlinken, dus:
www.SVCF.nl moet 'landen' op www.ECFG.nl/svcf.html en
www.EVCF.nl moet 'landen' op www.ECFG.nl/evcf.html

@Pim-: dank je voor het script, maar ook dit krijg ik niet 'aan de praat', als ik bij 'DOMEIN' ECFG invul.

Het behoeft denk ik geen toelichting dat ik een php-newbie ben...

Dank jullie!!!
Gewijzigd op 28/10/2010 16:35:59 door Mirjam Stoffels
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 16:55:18
Quote Anchor link
De namen die jij geeft zijn ook officiële domeinen. Ze zijn ook allen aktief. Alle www records wijzen naar dezelfde server. Misschien is MOD REWRITE een oplossing. Er zijn diverse topics daarover te vinden op deze site.
 
Pim -

Pim -

28/10/2010 17:48:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

function redirectFromAlias($mainDomain)
{

    $host = $_SERVER['HTTP_HOST'];
    // TLD eraf
    $parts = explode('.', $host);
    array_pop($parts);
    $host = array_pop($parts);
    $host = strtolower($host);

    if ($host == $mainDomain) // Dus als het het hoofddomein is
        return;

    header(sprintf('Location: www.%s.nl/%s.html', $mainDomain, $host));
    exit(0);
}

redirectFromAlias('ecfg');
?>

Dit moet genoeg zijn.
Gewijzigd op 28/10/2010 18:07:53 door Pim -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2010 17:57:26
Quote Anchor link
@Pim:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$host
= $_SERVER['HTTP_HOST'];
    // TLD eraf
    list($host) = explode('.', $host);
    $host = strtolower($host);
?>

De kans is groot dat er nu 'www' in $host zit.
 
Pim -

Pim -

28/10/2010 18:03:58
Quote Anchor link
Verbeterd, neemt nu op een na laatste deel.
 
Mirjam Stoffels

Mirjam Stoffels

30/10/2010 05:12:18
Quote Anchor link
@Pim en @SanThe: Dank jullie voor jullie snelle reacties en hulp. Ben zelf gisteren uit de lucht geweest...

@Pim: Waar zet ik deze code precies? In een index.php bestand?
@SanThe: Ik ga met mod_rewrite aan de slag.

Als er nog vragen zijn, meld ik me.

Thnx!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.