undefined index

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

04/09/2008 09:14:00
Anchor link
Dag,

Ik gebruik in dit simpel testje de methode POST om gegevens te versturen naar een PHP script, maar omdat ik de $_POST[""] variabelen te langdradig vindt wil ik deze verkorten naar een normale variabele. Als ik dat echter probeer krijg ik de melding:

Notice: Undefined index: send in C:\Inetpub\wwwroot\guestbook\index.php on line 25

Notice: Undefined index: bericht in C:\Inetpub\wwwroot\guestbook\index.php on line 26

Dit is de complete code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<html>

<head>

</head>

<body>

<?PHP

echo "Gastenboek<br \><br \>"

?>


<form action="<?PHP echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">

<input type="text" name="bericht" value="<?PHP if(isset($_POST["bericht"]) and $_POST["bericht"] != "") {echo $_POST["bericht"];} ?>">

<input type="submit" name="send" value="send">

</form>

<?PHP

$send
= $_POST["send"];
$bericht = $_POST["bericht"];

if(isset($send))
    {

    if(isset($bericht) and $bericht != "")
        {

        echo "Bericht verzonden!";
        }

    else if(isset($bericht) and $bericht == "")
        {

        echo "Niet alle velden zijn ingevuld!";
        }
    }


?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 28/09/2020 17:19:44 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:07:10
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

04/09/2008 09:35:00
Anchor link
Jij zet hier

$send = $_POST["send"];
$bericht = $_POST["bericht"];

Direct in een variable...
Je weet niet eens of ze bestaan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!empty($_POST['send']) && !empty($_POST['bericht'])){
    $send = $_POST['send'];
    $bericht = $_POST['bericht'];
}

?>

Dan maakt ie $send en $bericht pas aan als ze ook daadwerkelijk bestaan in de post.
 
Noppes

Noppes

04/09/2008 09:43:00
Anchor link
En je controleerd natuurlijk met isset of variabelen bestaan niet met een andere functie.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(     isset($_POST['send']) && trim($_POST['send'])!=''
   && isset($_POST['bericht']) && trim($_POST['bericht'])!='')
  ){

    $send = $_POST['send'];
    $bericht = $_POST['bericht'];
}

?>


Maar op bovenstaande manier worden $send en $bericht naturllijk niet gezet als de niet voldoen aan de voorwaarden zoals deze in de if is opgenomen....

een andere manier waarbij dat niet optreed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$send
= isset($_POST['send']) && trim($_POST['send'])!='' ? $_POST['send'] : '';
$bericht = isset($_POST['bericht']) && trim($_POST['bericht'])!='' ? $_POST['bericht'] : '';
?>
 
Jelle Posthuma

Jelle Posthuma

04/09/2008 09:49:00
Anchor link
Met !empty() controleert ie al of ze bestaan EN of ze niet leeg zijn.
Dan maakt ie de $send en $bericht aan.
Dat heb ik bewust gedaan omdat hij al een IF heeft in de vorm van:

if(isset($send))
 
Nils Kuijpers

Nils Kuijpers

04/09/2008 10:43:00
Anchor link
Bedankt heren, opgelost
 
Jordi

jordi

15/10/2008 20:44:00
Anchor link
ik krijg elke keer dat ik zogezegd mij verkeerd inlog een fout
Notice: Undefined index: poging in C:\\Documents and Settings\\eigenaar\\Bureaublad\\UsbWebserver\\UsbWebserver\\Root\\login.php on line 41
weet iemand wat dit kan zijn want ik weet nog niet zoveel van php

dit is alvast mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
include('config.php');
if($cfg['cronjobs'] != 1) { // Geen cronjobs ondersteund...
    include('cronjobs.php');
}

if(isset($_SESSION['gebruiker'])) {
    header("Location: ingelogged.php");
}

?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Inloggen</title>
</head>
<body>
<form name="form1" method="post" action="">
<table border="0">
<tr>
<td>Gebruikersnaam:</td>
<td><input name="gebruikersnaam" type="text" id="gebruikersnaam" size="35"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($_GET['gebruikersnaam'])) { ?>
value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_GET['gebruikersnaam']?>
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>
></td>
</tr>
<tr>
<td>Wachtwoord:</td>
<td><input name="wachtwoord" type="password" id="wachtwoord" size="35"></td>
</tr>
<tr>
<td>Tijd:</td>
<td><select name="tijd" id="tijd">
<option value="3600" selected>Een uur</option>
<option value="86400">Een dag</option>
<option value="604800">Een week</option>
<option value="2678400">Een maand</option>
<option value="32140800">Een jaar</option>
<option value="32140767859200">Altijd</option>
</select>
(cookies vereist) </td>
</tr>
<tr>
</tr> <td colspan="2"><input name="poging" id="poging" type="hidden" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['poging']+1; ?>
"><input type="submit" name="Submit" value="Inloggen"></td>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php if(isset($_POST['Submit'])) {
if($_POST['poging'] == $cfg['poging']+1) { // Reeds 3 pogingen achter de rug?
    header("Location: wachtwoord.php");
}

    $checkg = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'"),0);
    $checkp = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."' AND wachtwoord='".md5($_POST['wachtwoord'])."'"),0);
        if($_POST['gebruikersnaam'] == "" || $_POST['wachtwoord'] == "") {
            $error[] = 'Vul alle velden in!';
        }

        if($checkg == 0 && $_POST['gebruikersnaam'] != "") {
            $error[] = 'De ingevoerde gebruikersnaam is niet geregistreerd.';
        }

        if($_POST['wachtwoord'] != "" && $_POST['gebruikersnaam'] != "" && $checkp == 0) {
            $error[] = 'Het ingevoerde wachtwoord is niet correct.';
        }

        $fouten = sizeof($error); // aantal errors tellen
        if($fouten != 0) { // Er is minstens 1 error
            echo 'Kan niet inloggen omwille van de volgende reden(en):';
            echo '<ul>';
                for($i = 0; $i < $fouten; $i++) {
                    echo '<li>'.$error[$i].'</li>';
                }

            echo '</ul>';
            echo 'Poging '.$_POST['poging'].' van '.$cfg['poging'];
        }
else {
            session_start();
            $res = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE gebruikersnaam='".$_POST['gebruikersnaam']."'");
            $row = mysql_fetch_assoc($res);
            setcookie("gebruikersnaam",$row['gebruikersnaam'],time()+$_POST['tijd'],"/");
            setcookie("wachtwoord",$row['wachtwoord'],time()+$_POST['tijd'],"/");
            $_SESSION['gebruiker'] = $row['gebruikersnaam'];
            $_SESSION['gid']        = $row['id'];
            header("Location:  ingelogged.php");
        }
 }
?>

</body>
</html>
 

28/09/2020 17:15:01
Anchor link
Bedankt voor de antwoorden! Mijn site ****" had hetzelfde probleem.
Gewijzigd op 28/09/2020 17:18:50 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/09/2020 17:19:29
Anchor link
Gelieve niet onnodig te linkspammen en oude topics omhoog te halen. Dit topic doe ik op slot.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.