Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »
Mathijs van der

Mathijs van der

25/06/2011 22:30:56
Quote Anchor link
Hallo Forum bezoekers,

Ik zit met het volgende probleem:
Indien ik met radio of checkbox werk krijg ik de volgende melding.
"Undefined index" zodra ik dit verander in "text" werkt het wel, echter wil ik niet werken met een "text"

Op internet kwam ik een aantal dingen tegen, maar ben een newbie en kom maar net om de hoek kijken.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groet
----------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
mysql_connect('localhost','xxxx','xxxx');
mysql_select_db('xxx') or die (mysql_error());

if(isset($_POST['verzenden']))
  {

    $sVoornaam         =    addslashes($_POST['voornaam']);
    $sTussenvoegsel =    addslashes($_POST['tussenvoegsel']);
    $sAchternaam     =    addslashes($_POST['achternaam']);
    $sSleutel1      =    addslashes($_POST['sleutel1']);
    $sSleutel2      =    addslashes($_POST['sleutel2']);
    $sSleutel3        =    addslashes($_POST['sleutel3']);
    $sSleutel4        =    addslashes($_POST['sleutel4']);
    $sSleutelhs        =    addslashes($_POST['sleutelhs']);
    $sStatus1        =    addslashes($_POST['status1']);
    $sStatus2        =    addslashes($_POST['status2']);
    $sVoorraad        =    addslashes($_POST['voorraad']);
    $sOpmerkingen   =    addslashes($_POST['opmerkingen']);
    
    error_reporting(0);
    
    
    mysql_query("INSERT INTO xxxx (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, sleutel1, sleutel2, sleutel3, sleutel4, sleutelhs, status1, status2, voorraad, opmerkingen) VALUES ('".$sVoornaam."', '".$sTussenvoegsel."', '".$sAchternaam."', '".$sSleutel1."', '".$sSleutel2."', '".$sSleutel3."', '".$sSleutel4."', '".$sSleutelhs."', '".$sStatus1."', '".$sStatus2."', '".$sVoorraad."', '".$sOpmerkingen."')") or die (mysql_error());

    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
  }

else
  {
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>
" method="POST">
Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />
Tussenvoegsel: <input type="text" name="tussenvoegsel"><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />
Sleutel1: <input type="checkbox" name="sleutel1" value="1">
Sleutel2: <input type="checkbox" name="sleutel2" value="1"><br />
Sleutel3: <input type="checkbox" name="sleutel3" value="1"><br />
Sleutel4: <input type="checkbox" name="sleutel4" value="1"><br />
Sleutel HS: <input type="checkbox" name="sleutelhs" value="1"><br />
Status1: <input type="checkbox" name="status1" value="1"><br />
Status2: <input type="checkbox" name="status2" value="1"><br />
Voorraad:<input type="text" name="voorraad"><br />
Opmerkingen:<input type="text" name="opmerkingen"><br />

<input type="radio" name="bu" value="xcy">xcy<br />



<br />
<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
  }
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 22:39:40
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2011 22:51:04
Quote Anchor link
1. stop met or die()
2, stop met controleren op de naam van de submitbutton, deze komt maar in 1% van de gevallen door
3. stop met addslashes, lees eens iets over sql injectie
4. stop met het onnodig aanmaken van variabalen
5. stop met database tabelvelden te nummeren, gaat normaliseren
6. stop met data in de database te persen zonder controle en validatie

Als je bovenstaande punten toepast ben je af van de fout: undefined index

Note: sla eerst eens wat tutorials open alvorens zomaar bagger - html, php -te produceren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2011 22:52:48
Quote Anchor link
- if(isset($_POST['verzenden'])) is fout.
Gebruik if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
- Gebruik GEEN addslashes, je wilt je data niet verneuken, gebruik liever mysql_real_escape_string()
- Je databasemodel is niet genormaliseerd. Als je velden gaat nummeren ben je sowieso al fout bezig.
- Waar is je foutafhandeling?
- error_reporting(0); is UIT DEN BOZE tijdens het ontwikkelen-
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

25/06/2011 22:55:08
Quote Anchor link
Dit moet werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
mysql_connect('localhost','xxxx','xxxx');
mysql_select_db('xxx') or die (mysql_error());

if(isset($_POST['verzenden']))
  {

    $sVoornaam         =    addslashes($_POST['voornaam']);
    $sTussenvoegsel =    addslashes($_POST['tussenvoegsel']);
    $sAchternaam     =    addslashes($_POST['achternaam']);
if(!empty($_POST['sleutel1'])){
    $sSleutel1      =    addslashes($_POST['sleutel1']);
}
if(!empty($_POST['sleutel2'])){
    $sSleutel2      =    addslashes($_POST['sleutel2']);
}
if(!empty($_POST['sleutel3'])){
    $sSleutel3        =    addslashes($_POST['sleutel3']);
}
if(!empty($_POST['sleutel4'])){
    $sSleutel4        =    addslashes($_POST['sleutel4']);
}
if(!empty($_POST['sleutelhs'])){
    $sSleutelhs        =    addslashes($_POST['sleutelhs']);
}
if(!empty($_POST['status1'])){
    $sStatus1        =    addslashes($_POST['status1']);
}
if(!empty($_POST['status1'])){
    $sStatus2        =    addslashes($_POST['status2']);
}

    $sVoorraad        =    addslashes($_POST['voorraad']);
    $sOpmerkingen   =    addslashes($_POST['opmerkingen']);
    
    error_reporting(0);
    
    
    mysql_query("INSERT INTO xxxx (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, sleutel1, sleutel2, sleutel3, sleutel4, sleutelhs, status1, status2, voorraad, opmerkingen) VALUES ('".$sVoornaam."', '".$sTussenvoegsel."', '".$sAchternaam."', '".$sSleutel1."', '".$sSleutel2."', '".$sSleutel3."', '".$sSleutel4."', '".$sSleutelhs."', '".$sStatus1."', '".$sStatus2."', '".$sVoorraad."', '".$sOpmerkingen."')") or die (mysql_error());

    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
  }

else
  {
?>


<form action="
Code (php)
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>
" method="POST">
Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />    
Tussenvoegsel: <input type="text" name="tussenvoegsel"><br />    
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />    
Sleutel1: <input type="checkbox" name="sleutel1" value="1">
Sleutel2:    <input type="checkbox" name="sleutel2" value="1"><br />
Sleutel3:    <input type="checkbox" name="sleutel3" value="1"><br />
Sleutel4:    <input type="checkbox" name="sleutel4" value="1"><br />
Sleutel HS:    <input type="checkbox" name="sleutelhs" value="1"><br />
Status1:    <input type="checkbox" name="status1" value="1"><br />
Status2:    <input type="checkbox" name="status2" value="1"><br />
Voorraad:<input type="text" name="voorraad"><br />
Opmerkingen:<input type="text" name="opmerkingen"><br />

<input type="radio" name="bu" value="xcy">xcy<br />



<br />
<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
Code (php)
1
2
3
<?
  }
?>


[size=xsmall][i]Toevoeging op 25/06/2011 22:56:33:[/i][/size]

Neem gelijk de tip mee van Aar

[size=xsmall][i]Toevoeging op 25/06/2011 22:56:52:[/i][/size]

Neem gelijk de tip mee van Aar
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2011 23:00:53
Quote Anchor link
En dan kan ik er nog gelijk 1 toevoegen:
Stop met het gebruik van empty, dit is echt een nutteloze functie, gebruik gewoon de normale comparions operator, dat is 100% betrouwbaar om te kijken of er wel iets is ingevuld.

@Bob van der Valk
Oh en als je iemands code oppakt, probeer dan gelijk alle fouten eruit te fietsen, want op deze manier maak je van z'n script een nog grotere bagger dan dat het al was.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2011 23:03:27
Quote Anchor link
En volg mijn tips ook even op om het goed AF te maken. ;-)
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

25/06/2011 23:05:12
Quote Anchor link
ahahaha

Toevoeging op 25/06/2011 23:05:36:

ja dat had ik erin gezet maar dat ging nog ergens mis
 

26/06/2011 00:07:43
Quote Anchor link
Gebruik geen addslashes, je hebt ze maar heel uitzonderlijk nodig. Niet voor dit, php.net waarschuwt daar ook voor: addslashes.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/06/2011 00:14:01
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/06/2011 23:00:53:
Stop met het gebruik van empty, dit is echt een nutteloze functie

Waarom is empty een nutteloze functie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/06/2011 01:03:53
Quote Anchor link
Gooi er voor de grap eens FALSE of 0 in als string, en zie zelf maar.
heb zelf het nut van deze functie ook nog nooit gevonden. Liever isset() of een vergelijking.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.