Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 14:51:12
Quote Anchor link
Goededag,

ik ben al een tijdje bezig om het probleem op telossen maar krijg het niet voor elkaar .

ik heb een script daarmee haal ik alles uit de DB zoals links en informatie.

alleen zodra ik de pagina open zegt hij Undefined index.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<head>
<title>testing</title>
<link rel="stylesheet" href="../style.css" type="text/css">
</head>

<body>
<img src="../header.png" id="header" alt="plaatjes" />
<div id="menu">
<?php
mysql_connect("localhost","name","ww");
mysql_select_db("pages");
$query2="SELECT id,pages FROM pages ORDER by id ASC";
$sql2=mysql_query($query2);
while($rij = mysql_fetch_array($sql2)){
echo"<a href=\"/bedrijf/website/test/index/".$rij['pages']."\">".$rij['pages']."</a>\n";
}

?>

</div>

<?php
echo'<div id="hokje"></div>';
echo'<div id="content">';
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='".mysql_real_escape_string($_GET['pages'])."'";
$sql=mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
echo''.nl2br($row['info']).'';
}

echo'</div>';

?>


</body>
</html>


hoe kan ik dit oplossen ik heb het al met een if(isset) geprobeert maar dat werkt ook niet.

Grtz,

Nick
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 06:48:45
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2013 15:04:14
Quote Anchor link
aan deze code schort nog het een en ander.

- ga fouten afvangen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
if(!mysql_connect("localhost","name","ww"))
{

    echo 'database connectie mislukt.';
    exit;
}


if(!mysql_select_db("pages"))
{

    echo 'database bestaat niet.';
    exit;
}

?>


- plaats de php code bovenin en begin pas daarna met de output
- de mysql_* functies zijn verouderd. ga liever direct van start met mysqli_* functies.
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:07:05
Quote Anchor link
@frank dat weet ik dat ik nog dat meot doen maar het ging er nu meer om hoe ik het voor elkaar kreeg.

en mysql is oud dat weet ik ook maar het is alleen maar even testen het werkt wel.

alleen als je naar die pagina gaat moet hij de url rewrite dan is het geen probleem.

de $_GET moet automatisch in de url gezet worden zodra je de pagina opent.
Gewijzigd op 09/10/2013 15:08:37 door nick van der heijden
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2013 15:12:13
Quote Anchor link
ook bij $_GET, $_POST en $_REQUEST moet je je altijd vragen of deze variabelen wel bestaan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_GET['pages']))
    // we hebben een $_GET['pages'] variabele!
else
    // helaas de $_GET['pages'] bestaat niet
?>
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:13:46
Quote Anchor link
dat zeg ik net dat heb ik al gedaan maar dan is die error inderdaad weg alleen hij haalt de informatie niet uit de DB omdat de naam niet in de url staat dat is het probleem dus hij moet de url rewrite zo dra je zeg maar op de website komt
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/10/2013 15:14:19
Quote Anchor link
$_GET['pages'] bestaat niet en kan ook niet automatisch aan de url toegevoegd worden. Dit kan alleen via een redirect.

Je zou dus moeten kijken of $_GET['pages'] bestaat. Dus bijvoorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $pages
= isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'default';

    // In de query dan $pages gebruiken ipv $_GET['pages']
?>


En waarom dat slappe excuus van 'Ja mysql is oud, alleen om te testen'.. Doe het in 1 keer gewoon goed en gebruik dus gelijk de mysqli_ functies. Je hebt er nu alleen maar meer werk van...
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/10/2013 15:14:43
Quote Anchor link
Nick van der heijden op 09/10/2013 15:07:05:
alleen als je naar die pagina gaat moet hij de url rewrite dan is het geen probleem.


wat bedoel je hiermee?
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:17:35
Quote Anchor link
hij doet nu dit

http://localhost/bedrijf/blabla

en hij moet dit rewrite zodra je op de website komt dus in dit

http://localhost/bedrijf/blabla/Home

dat is mijn vraag hoe krijg ik dit voor elkaar als ik op een linkje klik dan doet hij het perfect.

maar als ik zonder op een linkje te hebben geklikt krijg ik die error dat is logisch want hij heeft geen value in de url van de $_GET gekregen daarom moet hij de url rewrtie zodra je op de website komt.

Toevoeging op 09/10/2013 15:20:38:

Hertog jan ,

dat heb ik ook al gedaan alleen die error blijft staan.

kan ik niet doormiddel van HTACCESS me url rewrite? zodat dat wel gebeurt?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/10/2013 15:24:39
Quote Anchor link
Dan doe je wat verkeerd. Laat je code zien wat je nu hebt dan? Hier heb je niet persee htacces voor nodig maar gewoon een simpele isset... In jou geval zou je code dan $pages = isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'Home'; moeten worden...
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:28:44
Quote Anchor link
ik heb het nu zo staan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$pages = isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'Home';
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='".mysql_real_escape_string($_GET['pages'])."'";
$sql=mysql_query($query);
while($row = mysql_fetch_array($sql)){
echo''.nl2br($row['info']).'';
}
echo'</div>';
 
Joakim Broden

Joakim Broden

09/10/2013 15:30:15
Quote Anchor link
Lees dan ook wat er gezegt word. Waarom controlleer je eerst of $_GET is gezet om er vervolgens niks mee te doen? Gebruik dan ook in je query de variable $pages.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

09/10/2013 15:35:54
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// $pages krijgt de waarde van $_GET['pages'], ofwel standaard 'Home', indien de url geen pages=... bevat
$pages = isset($_GET['pages']) ? $_GET['pages'] : 'Home';
// uiteraard is het nu de bedoeling om $pages te gebruiken.  $_GET['pages'] raken we niet meer aan!!
$query="SELECT id,pages,info FROM pages WHERE pages='" . mysql_real_escape_string($pages) . "'";
...

?>
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

09/10/2013 15:54:54
Quote Anchor link
dankjullie wel het werkt met de isset :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.