unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:02:43
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik krijg op een proef domain van 000webhost deze error
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/a5510364/public_html/password.php on line 11


En dit staat er in het bestand!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
<!DOCTYPE html>
<?php
/**
 * A Compatibility library with PHP 5.5's simplified password hashing API.
 *
 * @author Anthony Ferrara <[email protected]>
 * @license http://www.opensource.org/licenses/mit-license.html MIT License
 * @copyright 2012 The Authors
 */


namespace {

if (!defined('PASSWORD_DEFAULT')) {

    define('PASSWORD_BCRYPT', 1);
    define('PASSWORD_DEFAULT', PASSWORD_BCRYPT);

    /**
     * Hash the password using the specified algorithm
     *
     * @param string $password The password to hash
     * @param int    $algo     The algorithm to use (Defined by PASSWORD_* constants)
     * @param array  $options  The options for the algorithm to use
     *
     * @return string|false The hashed password, or false on error.
     */

    function password_hash($password, $algo, array $options = array()) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_hash to function", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_string($password)) {
            trigger_error("password_hash(): Password must be a string", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_int($algo)) {
            trigger_error("password_hash() expects parameter 2 to be long, " . gettype($algo) . " given", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        $resultLength = 0;
        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                // Note that this is a C constant, but not exposed to PHP, so we don't define it here.
                $cost = 10;
                if (isset($options['cost'])) {
                    $cost = $options['cost'];
                    if ($cost < 4 || $cost > 31) {
                        trigger_error(sprintf("password_hash(): Invalid bcrypt cost parameter specified: %d", $cost), E_USER_WARNING);
                        return null;
                    }
                }

                // The length of salt to generate
                $raw_salt_len = 16;
                // The length required in the final serialization
                $required_salt_len = 22;
                $hash_format = sprintf("$2y$%02d$", $cost);
                // The expected length of the final crypt() output
                $resultLength = 60;
                break;
            default:

                trigger_error(sprintf("password_hash(): Unknown password hashing algorithm: %s", $algo), E_USER_WARNING);
                return null;
        }

        $salt_requires_encoding = false;
        if (isset($options['salt'])) {
            switch (gettype($options['salt'])) {
                case
'NULL':
                case
'boolean':
                case
'integer':
                case
'double':
                case
'string':
                    $salt = (string) $options['salt'];
                    break;
                case
'object':
                    if (method_exists($options['salt'], '__tostring')) {
                        $salt = (string) $options['salt'];
                        break;
                    }
                case
'array':
                case
'resource':
                default:

                    trigger_error('password_hash(): Non-string salt parameter supplied', E_USER_WARNING);
                    return null;
            }

            if (PasswordCompat\binary\_strlen($salt) < $required_salt_len) {
                trigger_error(sprintf("password_hash(): Provided salt is too short: %d expecting %d", PasswordCompat\binary\_strlen($salt), $required_salt_len), E_USER_WARNING);
                return null;
            }
elseif (0 == preg_match('#^[a-zA-Z0-9./]+$#D', $salt)) {
                $salt_requires_encoding = true;
            }
        }
else {
            $buffer = '';
            $buffer_valid = false;
            if (function_exists('mcrypt_create_iv') && !defined('PHALANGER')) {
                $buffer = mcrypt_create_iv($raw_salt_len, MCRYPT_DEV_URANDOM);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && function_exists('openssl_random_pseudo_bytes')) {
                $buffer = openssl_random_pseudo_bytes($raw_salt_len);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && @is_readable('/dev/urandom')) {
                $f = fopen('/dev/urandom', 'r');
                $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                while ($read < $raw_salt_len) {
                    $buffer .= fread($f, $raw_salt_len - $read);
                    $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                }

                fclose($f);
                if ($read >= $raw_salt_len) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid || PasswordCompat\binary\_strlen($buffer) < $raw_salt_len) {
                $bl = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                for ($i = 0; $i < $raw_salt_len; $i++) {
                    if ($i < $bl) {
                        $buffer[$i] = $buffer[$i] ^ chr(mt_rand(0, 255));
                    }
else {
                        $buffer .= chr(mt_rand(0, 255));
                    }
                }
            }

            $salt = $buffer;
            $salt_requires_encoding = true;
        }

        if ($salt_requires_encoding) {
            // encode string with the Base64 variant used by crypt
            $base64_digits =
                'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/';
            $bcrypt64_digits =
                './ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789';

            $base64_string = base64_encode($salt);
            $salt = strtr(rtrim($base64_string, '='), $base64_digits, $bcrypt64_digits);
        }

        $salt = PasswordCompat\binary\_substr($salt, 0, $required_salt_len);

        $hash = $hash_format . $salt;

        $ret = crypt($password, $hash);

        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != $resultLength) {
            return false;
        }


        return $ret;
    }


    /**
     * Get information about the password hash. Returns an array of the information
     * that was used to generate the password hash.
     *
     * array(
     *    'algo' => 1,
     *    'algoName' => 'bcrypt',
     *    'options' => array(
     *        'cost' => 10,
     *    ),
     * )
     *
     * @param string $hash The password hash to extract info from
     *
     * @return array The array of information about the hash.
     */

    function password_get_info($hash) {
        $return = array(
            'algo' => 0,
            'algoName' => 'unknown',
            'options' => array(),
        );

        if (PasswordCompat\binary\_substr($hash, 0, 4) == '$2y$' && PasswordCompat\binary\_strlen($hash) == 60) {
            $return['algo'] = PASSWORD_BCRYPT;
            $return['algoName'] = 'bcrypt';
            list($cost) = sscanf($hash, "$2y$%d$");
            $return['options']['cost'] = $cost;
        }

        return $return;
    }


    /**
     * Determine if the password hash needs to be rehashed according to the options provided
     *
     * If the answer is true, after validating the password using password_verify, rehash it.
     *
     * @param string $hash    The hash to test
     * @param int    $algo    The algorithm used for new password hashes
     * @param array  $options The options array passed to password_hash
     *
     * @return boolean True if the password needs to be rehashed.
     */

    function password_needs_rehash($hash, $algo, array $options = array()) {
        $info = password_get_info($hash);
        if ($info['algo'] != $algo) {
            return true;
        }

        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                $cost = isset($options['cost']) ? $options['cost'] : 10;
                if ($cost != $info['options']['cost']) {
                    return true;
                }

                break;
        }

        return false;
    }


    /**
     * Verify a password against a hash using a timing attack resistant approach
     *
     * @param string $password The password to verify
     * @param string $hash     The hash to verify against
     *
     * @return boolean If the password matches the hash
     */

    function password_verify($password, $hash) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_verify to function", E_USER_WARNING);
            return false;
        }

        $ret = crypt($password, $hash);
        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != PasswordCompat\binary\_strlen($hash) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) <= 13) {
            return false;
        }


        $status = 0;
        for ($i = 0; $i < PasswordCompat\binary\_strlen($ret); $i++) {
            $status |= (ord($ret[$i]) ^ ord($hash[$i]));
        }


        return $status === 0;
    }
}

}


namespace PasswordCompat\binary {
    /**
     * Count the number of bytes in a string
     *
     * We cannot simply use strlen() for this, because it might be overwritten by the mbstring extension.
     * In this case, strlen() will count the number of *characters* based on the internal encoding. A
     * sequence of bytes might be regarded as a single multibyte character.
     *
     * @param string $binary_string The input string
     *
     * @internal
     * @return int The number of bytes
     */

    function _strlen($binary_string) {
           if (function_exists('mb_strlen')) {
               return mb_strlen($binary_string, '8bit');
           }

           return strlen($binary_string);
    }


    /**
     * Get a substring based on byte limits
     *
     * @see _strlen()
     *
     * @param string $binary_string The input string
     * @param int    $start
     * @param int    $length
     *
     * @internal
     * @return string The substring
     */

    function _substr($binary_string, $start, $length) {
       if (function_exists('mb_substr')) {
           return mb_substr($binary_string, $start, $length, '8bit');
       }

       return substr($binary_string, $start, $length);
   }

}

?>


Toevoeging op 19/03/2014 09:04:00:

Het proef domainVoor als je even wilt kijken niet dat het anders staat!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:31:23
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:04:31
Quote Anchor link
'unexpected {'
Of terwijl een accolade die niet wordt verwacht.
Loop al je accolades langs of je ergens een { te veel hebt staan.
Waarschijnlijk ergens vergeten af te sluiten.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:05:27 door Michael -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:06:40
Quote Anchor link
@Michael Sorry ik was dit vergeten te zeggen (Ik weet niet of dat uitmaakt)Maar....

Op mijn localhost doet hij het wel gewoon!
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:07:28
Quote Anchor link
na namespace volgt normaal gesproken een stuk tekst die de namespace aangeeft

bijv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace phphulp
?>


maar { is geen geldige namespace...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:08:18
Quote Anchor link
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:08:28
Quote Anchor link
Ivo Lees 1 comment boven de jouwe!

Toevoeging op 19/03/2014 09:08:47:

- Aar - op 19/03/2014 09:08:18:
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?


Zou denk kunnen!

Toevoeging op 19/03/2014 09:09:11:

PHP version 5.2.* Dit is de versie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:11:35
Quote Anchor link
Jep, die kent geen namespaces. Vraag je hosting eens om te upgraden.
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:12:00
Quote Anchor link
Zoals je in de documenatie had kunnen vinden wordt Namespace ondersteund vanaf 5.3
En Ivo heeft wel gelijk, er moet wel een naam mee worden gegeven aan de namespace.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:12:09
Quote Anchor link
Oke dankje Aar:D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:14:31
Quote Anchor link
Jep. Maar dan zou PHP wel een andere error geven lijkt me, op PHP 5.3.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:18:15 door - Ariën -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:19:15
Quote Anchor link
Hoezo zou dat een andere error geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:25:52
Quote Anchor link
Omdat die de namespace wel begrijpt. Lijkt mij althans logisch, maar ik ga het zo even uittesten.

Edit: http://3v4l.org/ is down, geen sandbox voor nu :(
Gewijzigd op 19/03/2014 09:33:20 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:40:27
Quote Anchor link
daarnaast moet de namespace helemaal bovenaan staan:

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php

example #2
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:05
Quote Anchor link
Omdat { geen geldige namespace is en je dus geen naam op gegeven hebt gaat dit waarschijnlijk wel een error opleveren.

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:41:42
Quote Anchor link
Ivo dat is ook hij staat als eerst!
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:55
Quote Anchor link
Toeval dat Ivo net met de zelfde link komt :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:43:03
Quote Anchor link
Stefan idd. Maar waarom zou werkt het dan wel gewoon op mijn localhost?
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:44:41
Quote Anchor link
Quote:
A namespace name should obey the same rules as other identifiers in PHP. Therefore, a namespace must start with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores.


dat was flink zoeken, maar inderdaad: een { is geen valid namespace-naam

Toevoeging op 19/03/2014 09:46:30:

Quote:
Ivo dat is ook hij staat als eerst!


Ik zie toch "<!DOCTYPE html>" op regel 1 staan?

En op de bovenstaande link wordt een voorbeeld gegeven hoe het met "<html>" een fout zou geven. Dan dus ook met "<!DOCTYPE html>"
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:48:14
Quote Anchor link
Ivo wat jij in die quote hebt gezet snap ik echt even niet. Maar waarom zou hij wel werken op mijn localhost en dan niet op een domain?

Als die wel geupgrade zou zijn!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:54:33
Quote Anchor link
Jouw hosting heeft PHP 5.2, en die ondersteunt geen namespaces, maar jouw server op je localhost blijkbaar wel omdat die PHP 5.3 of > is.

Een namespace moet verder een naam hebben, die <!DOCTYPE html> staat er los van, dat is niks anders dan HTML die voor je PHP-blok staat.
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:55:16
Quote Anchor link
misschien onderdruk je de foutmelding?

In elk geval is de algemene syntax:
vanaf: http://nl1.php.net/manual/en/language.namespaces.rationale.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace my\name; // see "Defining Namespaces" section
?>


Jij geeft geen naam op, maar zet er een { neer.

Waarom het geen fout geeft?
Ook niet in de logs?
Ook niet met error reporting maximaal?

Toevoeging op 19/03/2014 09:58:08:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<!DOCTYPE html><?php

namespace phphulp;

echo 'hello world';
?>

geeft:
Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement in the script in /data/www/***/website/docroot/test.php on line 3
Gewijzigd op 19/03/2014 09:59:12 door Ivo P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.