unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:02:43
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik krijg op een proef domain van 000webhost deze error
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/a5510364/public_html/password.php on line 11


En dit staat er in het bestand!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
<!DOCTYPE html>
<?php
/**
 * A Compatibility library with PHP 5.5's simplified password hashing API.
 *
 * @author Anthony Ferrara <[email protected]>
 * @license http://www.opensource.org/licenses/mit-license.html MIT License
 * @copyright 2012 The Authors
 */


namespace {

if (!defined('PASSWORD_DEFAULT')) {

    define('PASSWORD_BCRYPT', 1);
    define('PASSWORD_DEFAULT', PASSWORD_BCRYPT);

    /**
     * Hash the password using the specified algorithm
     *
     * @param string $password The password to hash
     * @param int    $algo     The algorithm to use (Defined by PASSWORD_* constants)
     * @param array  $options  The options for the algorithm to use
     *
     * @return string|false The hashed password, or false on error.
     */

    function password_hash($password, $algo, array $options = array()) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_hash to function", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_string($password)) {
            trigger_error("password_hash(): Password must be a string", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_int($algo)) {
            trigger_error("password_hash() expects parameter 2 to be long, " . gettype($algo) . " given", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        $resultLength = 0;
        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                // Note that this is a C constant, but not exposed to PHP, so we don't define it here.
                $cost = 10;
                if (isset($options['cost'])) {
                    $cost = $options['cost'];
                    if ($cost < 4 || $cost > 31) {
                        trigger_error(sprintf("password_hash(): Invalid bcrypt cost parameter specified: %d", $cost), E_USER_WARNING);
                        return null;
                    }
                }

                // The length of salt to generate
                $raw_salt_len = 16;
                // The length required in the final serialization
                $required_salt_len = 22;
                $hash_format = sprintf("$2y$%02d$", $cost);
                // The expected length of the final crypt() output
                $resultLength = 60;
                break;
            default:

                trigger_error(sprintf("password_hash(): Unknown password hashing algorithm: %s", $algo), E_USER_WARNING);
                return null;
        }

        $salt_requires_encoding = false;
        if (isset($options['salt'])) {
            switch (gettype($options['salt'])) {
                case
'NULL':
                case
'boolean':
                case
'integer':
                case
'double':
                case
'string':
                    $salt = (string) $options['salt'];
                    break;
                case
'object':
                    if (method_exists($options['salt'], '__tostring')) {
                        $salt = (string) $options['salt'];
                        break;
                    }
                case
'array':
                case
'resource':
                default:

                    trigger_error('password_hash(): Non-string salt parameter supplied', E_USER_WARNING);
                    return null;
            }

            if (PasswordCompat\binary\_strlen($salt) < $required_salt_len) {
                trigger_error(sprintf("password_hash(): Provided salt is too short: %d expecting %d", PasswordCompat\binary\_strlen($salt), $required_salt_len), E_USER_WARNING);
                return null;
            }
elseif (0 == preg_match('#^[a-zA-Z0-9./]+$#D', $salt)) {
                $salt_requires_encoding = true;
            }
        }
else {
            $buffer = '';
            $buffer_valid = false;
            if (function_exists('mcrypt_create_iv') && !defined('PHALANGER')) {
                $buffer = mcrypt_create_iv($raw_salt_len, MCRYPT_DEV_URANDOM);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && function_exists('openssl_random_pseudo_bytes')) {
                $buffer = openssl_random_pseudo_bytes($raw_salt_len);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && @is_readable('/dev/urandom')) {
                $f = fopen('/dev/urandom', 'r');
                $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                while ($read < $raw_salt_len) {
                    $buffer .= fread($f, $raw_salt_len - $read);
                    $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                }

                fclose($f);
                if ($read >= $raw_salt_len) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid || PasswordCompat\binary\_strlen($buffer) < $raw_salt_len) {
                $bl = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                for ($i = 0; $i < $raw_salt_len; $i++) {
                    if ($i < $bl) {
                        $buffer[$i] = $buffer[$i] ^ chr(mt_rand(0, 255));
                    }
else {
                        $buffer .= chr(mt_rand(0, 255));
                    }
                }
            }

            $salt = $buffer;
            $salt_requires_encoding = true;
        }

        if ($salt_requires_encoding) {
            // encode string with the Base64 variant used by crypt
            $base64_digits =
                'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/';
            $bcrypt64_digits =
                './ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789';

            $base64_string = base64_encode($salt);
            $salt = strtr(rtrim($base64_string, '='), $base64_digits, $bcrypt64_digits);
        }

        $salt = PasswordCompat\binary\_substr($salt, 0, $required_salt_len);

        $hash = $hash_format . $salt;

        $ret = crypt($password, $hash);

        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != $resultLength) {
            return false;
        }


        return $ret;
    }


    /**
     * Get information about the password hash. Returns an array of the information
     * that was used to generate the password hash.
     *
     * array(
     *    'algo' => 1,
     *    'algoName' => 'bcrypt',
     *    'options' => array(
     *        'cost' => 10,
     *    ),
     * )
     *
     * @param string $hash The password hash to extract info from
     *
     * @return array The array of information about the hash.
     */

    function password_get_info($hash) {
        $return = array(
            'algo' => 0,
            'algoName' => 'unknown',
            'options' => array(),
        );

        if (PasswordCompat\binary\_substr($hash, 0, 4) == '$2y$' && PasswordCompat\binary\_strlen($hash) == 60) {
            $return['algo'] = PASSWORD_BCRYPT;
            $return['algoName'] = 'bcrypt';
            list($cost) = sscanf($hash, "$2y$%d$");
            $return['options']['cost'] = $cost;
        }

        return $return;
    }


    /**
     * Determine if the password hash needs to be rehashed according to the options provided
     *
     * If the answer is true, after validating the password using password_verify, rehash it.
     *
     * @param string $hash    The hash to test
     * @param int    $algo    The algorithm used for new password hashes
     * @param array  $options The options array passed to password_hash
     *
     * @return boolean True if the password needs to be rehashed.
     */

    function password_needs_rehash($hash, $algo, array $options = array()) {
        $info = password_get_info($hash);
        if ($info['algo'] != $algo) {
            return true;
        }

        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                $cost = isset($options['cost']) ? $options['cost'] : 10;
                if ($cost != $info['options']['cost']) {
                    return true;
                }

                break;
        }

        return false;
    }


    /**
     * Verify a password against a hash using a timing attack resistant approach
     *
     * @param string $password The password to verify
     * @param string $hash     The hash to verify against
     *
     * @return boolean If the password matches the hash
     */

    function password_verify($password, $hash) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_verify to function", E_USER_WARNING);
            return false;
        }

        $ret = crypt($password, $hash);
        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != PasswordCompat\binary\_strlen($hash) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) <= 13) {
            return false;
        }


        $status = 0;
        for ($i = 0; $i < PasswordCompat\binary\_strlen($ret); $i++) {
            $status |= (ord($ret[$i]) ^ ord($hash[$i]));
        }


        return $status === 0;
    }
}

}


namespace PasswordCompat\binary {
    /**
     * Count the number of bytes in a string
     *
     * We cannot simply use strlen() for this, because it might be overwritten by the mbstring extension.
     * In this case, strlen() will count the number of *characters* based on the internal encoding. A
     * sequence of bytes might be regarded as a single multibyte character.
     *
     * @param string $binary_string The input string
     *
     * @internal
     * @return int The number of bytes
     */

    function _strlen($binary_string) {
           if (function_exists('mb_strlen')) {
               return mb_strlen($binary_string, '8bit');
           }

           return strlen($binary_string);
    }


    /**
     * Get a substring based on byte limits
     *
     * @see _strlen()
     *
     * @param string $binary_string The input string
     * @param int    $start
     * @param int    $length
     *
     * @internal
     * @return string The substring
     */

    function _substr($binary_string, $start, $length) {
       if (function_exists('mb_substr')) {
           return mb_substr($binary_string, $start, $length, '8bit');
       }

       return substr($binary_string, $start, $length);
   }

}

?>


Toevoeging op 19/03/2014 09:04:00:

Het proef domainVoor als je even wilt kijken niet dat het anders staat!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 15:07:40
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:04:31
Quote Anchor link
'unexpected {'
Of terwijl een accolade die niet wordt verwacht.
Loop al je accolades langs of je ergens een { te veel hebt staan.
Waarschijnlijk ergens vergeten af te sluiten.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:05:27 door Michael -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:06:40
Quote Anchor link
@Michael Sorry ik was dit vergeten te zeggen (Ik weet niet of dat uitmaakt)Maar....

Op mijn localhost doet hij het wel gewoon!
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:07:28
Quote Anchor link
na namespace volgt normaal gesproken een stuk tekst die de namespace aangeeft

bijv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace phphulp
?>


maar { is geen geldige namespace...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:08:18
Quote Anchor link
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:08:28
Quote Anchor link
Ivo Lees 1 comment boven de jouwe!

Toevoeging op 19/03/2014 09:08:47:

- Aar - op 19/03/2014 09:08:18:
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?


Zou denk kunnen!

Toevoeging op 19/03/2014 09:09:11:

PHP version 5.2.* Dit is de versie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:11:35
Quote Anchor link
Jep, die kent geen namespaces. Vraag je hosting eens om te upgraden.
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:12:00
Quote Anchor link
Zoals je in de documenatie had kunnen vinden wordt Namespace ondersteund vanaf 5.3
En Ivo heeft wel gelijk, er moet wel een naam mee worden gegeven aan de namespace.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:12:09
Quote Anchor link
Oke dankje Aar:D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:14:31
Quote Anchor link
Jep. Maar dan zou PHP wel een andere error geven lijkt me, op PHP 5.3.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:18:15 door - Ariën -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:19:15
Quote Anchor link
Hoezo zou dat een andere error geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:25:52
Quote Anchor link
Omdat die de namespace wel begrijpt. Lijkt mij althans logisch, maar ik ga het zo even uittesten.

Edit: http://3v4l.org/ is down, geen sandbox voor nu :(
Gewijzigd op 19/03/2014 09:33:20 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:40:27
Quote Anchor link
daarnaast moet de namespace helemaal bovenaan staan:

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php

example #2
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:05
Quote Anchor link
Omdat { geen geldige namespace is en je dus geen naam op gegeven hebt gaat dit waarschijnlijk wel een error opleveren.

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:41:42
Quote Anchor link
Ivo dat is ook hij staat als eerst!
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:55
Quote Anchor link
Toeval dat Ivo net met de zelfde link komt :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:43:03
Quote Anchor link
Stefan idd. Maar waarom zou werkt het dan wel gewoon op mijn localhost?
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:44:41
Quote Anchor link
Quote:
A namespace name should obey the same rules as other identifiers in PHP. Therefore, a namespace must start with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores.


dat was flink zoeken, maar inderdaad: een { is geen valid namespace-naam

Toevoeging op 19/03/2014 09:46:30:

Quote:
Ivo dat is ook hij staat als eerst!


Ik zie toch "<!DOCTYPE html>" op regel 1 staan?

En op de bovenstaande link wordt een voorbeeld gegeven hoe het met "<html>" een fout zou geven. Dan dus ook met "<!DOCTYPE html>"
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:48:14
Quote Anchor link
Ivo wat jij in die quote hebt gezet snap ik echt even niet. Maar waarom zou hij wel werken op mijn localhost en dan niet op een domain?

Als die wel geupgrade zou zijn!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:54:33
Quote Anchor link
Jouw hosting heeft PHP 5.2, en die ondersteunt geen namespaces, maar jouw server op je localhost blijkbaar wel omdat die PHP 5.3 of > is.

Een namespace moet verder een naam hebben, die <!DOCTYPE html> staat er los van, dat is niks anders dan HTML die voor je PHP-blok staat.
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:55:16
Quote Anchor link
misschien onderdruk je de foutmelding?

In elk geval is de algemene syntax:
vanaf: http://nl1.php.net/manual/en/language.namespaces.rationale.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace my\name; // see "Defining Namespaces" section
?>


Jij geeft geen naam op, maar zet er een { neer.

Waarom het geen fout geeft?
Ook niet in de logs?
Ook niet met error reporting maximaal?

Toevoeging op 19/03/2014 09:58:08:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<!DOCTYPE html><?php

namespace phphulp;

echo 'hello world';
?>

geeft:
Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement in the script in /data/www/***/website/docroot/test.php on line 3
Gewijzigd op 19/03/2014 09:59:12 door Ivo P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.