unexpected T_VARIABLE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 17:12:00
Quote Anchor link
hij zegt dat deze regel niet goed is (unexpected T_VARIABLE)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$c
= 4;
$som = 2 + 1 + 2 + 6 + 6 + 0 + 3 + 5;
$sub = $som - $c;
$tot = $sub / 11;
echo "$tot";
?>


weet iemand misschien wat ik fout doe?:)

Rick

*Edit = heb het hele script geplaatst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick van Hout
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 16:02:08
 
Afra ca

Afra ca

29/05/2009 17:31:00
Quote Anchor link
Hij doet het hier prima hoor, komt gewoon 25 uit.....

Misschien dat je fout er een regel voor ligt? En als je bestanden include, moet je in je hoofd houden dat het er soort van in gekopieerd word, en de regelnummers dus anders worden.
 

29/05/2009 17:33:00
Quote Anchor link
Dan doe je ergens waarschijnlijk + blaat.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
heb de rest van het script er ook bij gezet, misschien is het zo duidelijker? :)
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:05:00
Quote Anchor link
@karl
wat bedoel je met + blaat?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick van Hout
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "$tot";

kan ook gewoon zo.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo $tot;


Maar om die unexpected T_VARIABLE een fout die dat vaak krijgt als je bjvoorbeeld een regel niet afsluit met put coma ;
of een } bent vergeten te plaatsen of tekort komt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joey Drieling
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:13:00
Quote Anchor link
@joey, oke ik heb het verandert, maar ik heb overal de ; gebruikt...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Ik zie nergens een parse error.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:27:
Ik zie nergens een parse error.

http://www.cms.rockbandgossip.nl/controle.php
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:27:
Ik zie nergens een parse error.

http://www.cms.rockbandgossip.nl/controle.php
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:32:00
Quote Anchor link
hij zecht een fout op regel 5 maar een fout kan ook vaak bijeen regel der voor veroor zaakt worden geef ander effe het hele script
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:33:00
Quote Anchor link
joey schreef op 29.05.2009 18:32:
hij zecht een fout op regel 5 maar een fout kan ook vaak bijeen regel der voor veroor zaakt worden geef ander effe het hele script

dit is het hele script... :)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:36:00
Quote Anchor link
Bij mij geeft dat geen fout.

Zie eens of je php file als ascii is opgeslagen en niet als unicode.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 18:41:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:36:
Bij mij geeft dat geen fout.

Zie eens of je php file als ascii is opgeslagen en niet als unicode.

Ik ga nou naar ons mam (ouders zijn geschijden), dan zal ik het kijken, waar kan ik dat zien?
 

29/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
Je hebt toch geen includes?
 
Joey Drieling

Joey Drieling

29/05/2009 18:43:00
Quote Anchor link
okay ik krijg geen errors mijn uitkomsst is 1.9090909090909 en geen 25 als bij afra wat niet klop want 2 + 1 + 2 + 6 + 6 + 0 + 3 + 5 - 4 / 11 = 1.9090909090909 en geen 25.
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Open de file in kladblok.
Opslaan als => bij encoding kies jje ANSI en dus niet unicode
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 19:24:00
Quote Anchor link
Emmanuel Delay schreef op 29.05.2009 18:44:
Open de file in kladblok.
Opslaan als => bij encoding kies jje ANSI en dus niet unicode

Oke, het is een "ANSI" maar het werkt nog niet...
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

29/05/2009 19:39:00
Quote Anchor link
Vreemd hoor, want de code die je post, bevat geen parse error.
Ofwel is er nog code die je niet gepost hebt, of er is iets mis met de apache op die server of zo.
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 19:49:00
Quote Anchor link
ja zal is kijken of er geen storing is bij de server ;)

tog bedankt allemaal :D (Y)
 
Rick van Hout

Rick van Hout

29/05/2009 20:12:00
Quote Anchor link
nee, er is geen storing bij de server :( kan iemand hem naar zijn ftp uploaden en kijken of hij het daar wel doet? :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.