Update query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Marcel

Marcel

09/11/2005 19:00:00
Quote Anchor link
Ik heb een klantenpagina gemaakt. Ik kan een klant toevoegen maar als ik hem wilt wijzigen dan doet die het niet. Hij geeft geen query error aan. Maar als ik de record wilt aanpassen dan doet die het niet.

Hieronder heb ik mijn source code. Ik zit er al een paar een mee te ploeteren maar kom er niet uit.

Mischien weten jullie het?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
/************************************
Update
************************************/

if($_POST['aanpassen'])
{

$id = htmlspecialchars(addslashes($_POST['id']), ENT_QUOTES);

$bedrijfsnaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['bedrijfsnaam']), ENT_QUOTES);
$bedrijfsnaam = ucfirst ($bedrijfsnaam);

$aanhef = htmlspecialchars(addslashes($_POST['aanhef']), ENT_QUOTES);

$voorletter = htmlspecialchars(addslashes($_POST['voorletter']), ENT_QUOTES);
$voorletter = strtoupper($voorletter);

$tussenvoegsel = htmlspecialchars(addslashes($_POST['tussenvoegsel']), ENT_QUOTES);

$achternaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['achternaam']), ENT_QUOTES);
$achternaam = ucfirst($achternaam);

$straatnaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['straatnaam']), ENT_QUOTES);
$straatnaam = ucfirst($straatnaam);

$huisnummer = htmlspecialchars(addslashes($_POST['huisnummer']), ENT_QUOTES);

$postcode = htmlspecialchars(addslashes($_POST['postcode']), ENT_QUOTES);

$woonplaats = htmlspecialchars(addslashes($_POST['woonplaats']), ENT_QUOTES);
$woonplaats = ucfirst($woonplaats);

$telefoonthuis = htmlspecialchars(addslashes($_POST['telefoonthuis']), ENT_QUOTES);

$telefoonwerk = htmlspecialchars(addslashes($_POST['telefoonwerk']), ENT_QUOTES);

$mobiel = htmlspecialchars(addslashes($_POST['mobiel']), ENT_QUOTES);

$fax = htmlspecialchars(addslashes($_POST['fax']), ENT_QUOTES);

$email = htmlspecialchars(addslashes($_POST['email']), ENT_QUOTES);

$nieuwsbrief = htmlspecialchars(addslashes($_POST['nieuwsbrief']), ENT_QUOTES);

$opmerkingen = htmlspecialchars(addslashes($_POST['opmerkingen']), ENT_QUOTES);

echo $_POST['klantennr'];
$sql_update = "UPDATE tmpklant SET kl_klantennr = '$ID', kl_bedrijfsnaam = '$bedijfsnaam', kl_aanhef = '$aanhef', kl_voorletters = '$voorletter', kl_tussenvoegsel = '$tussenvoegsel', kl_achternaam = '$achternaam', kl_straatnaam = '$straatnaam', kl_huisnummer = '$huisnummer',kl_postcode = '$postcode', kl_woonplaats = '$woonplaats', kl_telefoonnrthuis = '$telefoonthuis', kl_telefoonnrwerk = '$telefoonwerk', kl_mobielnr = '$mobiel', kl_faxnr = '$fax', kl_email = '$email', kl_nieuwsbrief = '$nieuwsbrief', kl_opmerking = '$opmerking' WHERE kl_achternaam = '".$_POST['kl_klantennr']."'";
$resultaat_update = mysql_query($sql_update) or die(mysql_error());
}
[
/code]
?>
Gewijzigd op 09/11/2005 19:09:00 door Marcel
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 20:52:20
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/11/2005 19:04:00
Quote Anchor link
Zet je script eens tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>

Dan zie je sneller waar een eventuele fout zit...
 
Marcel

Marcel

09/11/2005 19:08:00
Quote Anchor link
Verkeerd gekoppieerd... En het is gewijzigd.

Maar weet je wat er verkeerd kan zijn en hoe ik dit kan oplossen?
Gewijzigd op 09/11/2005 19:10:00 door Marcel
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 20:12:00
Quote Anchor link
In je update query staat

WHERE kl_achternaam = '".$_POST['kl_klantennr']."'";

moet dat niet zijn:

WHERE kl_achternaam = '".$_POST['id']."'";

of gewoon:

WHERE kl_achternaam = '".$id."'";
Gewijzigd op 09/11/2005 20:14:00 door Jan Koehoorn
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2005 20:22:00
Quote Anchor link
Aanvulling op Jan:

Je doet vlak voor je query een echo
echo $_POST['klantennr'];

Moet je dit niet gebruiken?
 
Han eev

Han eev

09/11/2005 20:24:00
Quote Anchor link
Dat licht aan zijn formulier dus dat kan je niet weten
 
Marcel

Marcel

09/11/2005 20:33:00
Quote Anchor link
De laatste doet het... Ik had ook een fout gemaakt met kl_achternaam dat moest kl_klantennr

Maar de eerste keer update die niet en de volgende keer update die wel. Maar als die hem update dan update hij ook het id naar 0....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.