Update query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Marcel

Marcel

09/11/2005 19:00:00
Quote Anchor link
Ik heb een klantenpagina gemaakt. Ik kan een klant toevoegen maar als ik hem wilt wijzigen dan doet die het niet. Hij geeft geen query error aan. Maar als ik de record wilt aanpassen dan doet die het niet.

Hieronder heb ik mijn source code. Ik zit er al een paar een mee te ploeteren maar kom er niet uit.

Mischien weten jullie het?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?
/************************************
Update
************************************/

if($_POST['aanpassen'])
{

$id = htmlspecialchars(addslashes($_POST['id']), ENT_QUOTES);

$bedrijfsnaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['bedrijfsnaam']), ENT_QUOTES);
$bedrijfsnaam = ucfirst ($bedrijfsnaam);

$aanhef = htmlspecialchars(addslashes($_POST['aanhef']), ENT_QUOTES);

$voorletter = htmlspecialchars(addslashes($_POST['voorletter']), ENT_QUOTES);
$voorletter = strtoupper($voorletter);

$tussenvoegsel = htmlspecialchars(addslashes($_POST['tussenvoegsel']), ENT_QUOTES);

$achternaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['achternaam']), ENT_QUOTES);
$achternaam = ucfirst($achternaam);

$straatnaam = htmlspecialchars(addslashes($_POST['straatnaam']), ENT_QUOTES);
$straatnaam = ucfirst($straatnaam);

$huisnummer = htmlspecialchars(addslashes($_POST['huisnummer']), ENT_QUOTES);

$postcode = htmlspecialchars(addslashes($_POST['postcode']), ENT_QUOTES);

$woonplaats = htmlspecialchars(addslashes($_POST['woonplaats']), ENT_QUOTES);
$woonplaats = ucfirst($woonplaats);

$telefoonthuis = htmlspecialchars(addslashes($_POST['telefoonthuis']), ENT_QUOTES);

$telefoonwerk = htmlspecialchars(addslashes($_POST['telefoonwerk']), ENT_QUOTES);

$mobiel = htmlspecialchars(addslashes($_POST['mobiel']), ENT_QUOTES);

$fax = htmlspecialchars(addslashes($_POST['fax']), ENT_QUOTES);

$email = htmlspecialchars(addslashes($_POST['email']), ENT_QUOTES);

$nieuwsbrief = htmlspecialchars(addslashes($_POST['nieuwsbrief']), ENT_QUOTES);

$opmerkingen = htmlspecialchars(addslashes($_POST['opmerkingen']), ENT_QUOTES);

echo $_POST['klantennr'];
$sql_update = "UPDATE tmpklant SET kl_klantennr = '$ID', kl_bedrijfsnaam = '$bedijfsnaam', kl_aanhef = '$aanhef', kl_voorletters = '$voorletter', kl_tussenvoegsel = '$tussenvoegsel', kl_achternaam = '$achternaam', kl_straatnaam = '$straatnaam', kl_huisnummer = '$huisnummer',kl_postcode = '$postcode', kl_woonplaats = '$woonplaats', kl_telefoonnrthuis = '$telefoonthuis', kl_telefoonnrwerk = '$telefoonwerk', kl_mobielnr = '$mobiel', kl_faxnr = '$fax', kl_email = '$email', kl_nieuwsbrief = '$nieuwsbrief', kl_opmerking = '$opmerking' WHERE kl_achternaam = '".$_POST['kl_klantennr']."'";
$resultaat_update = mysql_query($sql_update) or die(mysql_error());
}
[
/code]
?>
Gewijzigd op 09/11/2005 19:09:00 door Marcel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 04:10:14
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/11/2005 19:04:00
Quote Anchor link
Zet je script eens tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? en ?>

Dan zie je sneller waar een eventuele fout zit...
 
Marcel

Marcel

09/11/2005 19:08:00
Quote Anchor link
Verkeerd gekoppieerd... En het is gewijzigd.

Maar weet je wat er verkeerd kan zijn en hoe ik dit kan oplossen?
Gewijzigd op 09/11/2005 19:10:00 door Marcel
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 20:12:00
Quote Anchor link
In je update query staat

WHERE kl_achternaam = '".$_POST['kl_klantennr']."'";

moet dat niet zijn:

WHERE kl_achternaam = '".$_POST['id']."'";

of gewoon:

WHERE kl_achternaam = '".$id."'";
Gewijzigd op 09/11/2005 20:14:00 door Jan Koehoorn
 
- SanThe -

- SanThe -

09/11/2005 20:22:00
Quote Anchor link
Aanvulling op Jan:

Je doet vlak voor je query een echo
echo $_POST['klantennr'];

Moet je dit niet gebruiken?
 
Han eev

Han eev

09/11/2005 20:24:00
Quote Anchor link
Dat licht aan zijn formulier dus dat kan je niet weten
 
Marcel

Marcel

09/11/2005 20:33:00
Quote Anchor link
De laatste doet het... Ik had ook een fout gemaakt met kl_achternaam dat moest kl_klantennr

Maar de eerste keer update die niet en de volgende keer update die wel. Maar als die hem update dan update hij ook het id naar 0....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.