update query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:40:06
Quote Anchor link
Hallo ik heb de volgende query maar het werkt niet, volgens de browser is de db geupdate, maar de database waardes zijn niet geupdate, help!!!

$Ugeneral = mysql_query('UPDATE general SET Birthday="'.$Ubirthday.'", Place="'.$Uplace.'", Known_off="'.$Ugroup.'", WHERE ID="'.$Uid.'"');

Alle velden behalve $Uid komen vanuit een html form. de waarde van $uid komt vanuit de db...
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:56:28
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

26/02/2011 13:43:14
Quote Anchor link
de comma voor WHERE.

Probeer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Ugeneral = mysql_query('UPDATE general SET Birthday="'.$Ubirthday.'", Place="'.$Uplace.'", Known_off="'.$Ugroup.'" WHERE ID="'.$Uid.'"');
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:45:22
Quote Anchor link
werkt ook niet...
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

26/02/2011 13:46:44
Quote Anchor link
Laat je database structuur is zijn, en evt. wat code van je form-> php.
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 13:47:23
Quote Anchor link
Kijk eens wat er in je $vars zit.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:50:25
Quote Anchor link
hoe bedoel je $vars, en waar zou ik deze even moeten echoen???


DB structuur:

ID | Name | Birthday | Age | Place | Known_off

Als volgend is het html form opgebouwd:
<td>Birthday</td>
<td><input type="text" name="birthday" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $birth; ?>
" /></td>
waarbij dus de name en $..... wordt vervangen door een ander.

Oftewel de gegevens die in de db staan worden weergegeven in een html form waarbij je dus kunt aanpassen en vervolgens op update kan klikken om de waardes uptedaten
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

26/02/2011 13:54:33
Quote Anchor link
ik neem aan dat je de $uid (userid?) in een sessie hebt, want hij moet weten welke user het is natuurlijk.

Tevens, wat zijn de punten in value, ik doe al een poos SQL maar nog nooit gezien. (.$value.)
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 13:56:38
Quote Anchor link
dat vond ik op internet....

Moet het dan toch UPDATE general SET Place='$Uplace' worden...

$Uid wordt via een select query uit de table general gehaald where Name is van het invoervak.

Toevoeging op 26/02/2011 13:57:36:

of bedoel je de puntjes in mijn vorige post warbij ik zei dat $.... kan veranderen
... staat voor een andere variabele!
 
Jasper DS

Jasper DS

26/02/2011 14:21:44
Quote Anchor link
Toon je volledig stukje code is: vanaf de form tot aan je query afhandeling.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

26/02/2011 14:29:16
Quote Anchor link
Heeft iemand misschien nog een oplossing...

Toevoeging op 26/02/2011 14:31:57:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
include ("/includes/connect.php");
if(isset($_POST["submitKnop"]))
{

    $Qgeneral = mysql_query("SELECT * FROM general WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
    //verder gegevens ophalen uit de DB
    
    while ($row2 = mysql_fetch_assoc($Qgeneral)) {
            $name = $row2['Name'];
            $place = $row2['Place'];
            $id = $row2['ID'];
            $birth = $row2['Birthday'];
            $group = $row2['Known_off'];
    
    }

    
    $Qother = mysql_query("SELECT * FROM other_information WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
    
    while ($row1 = mysql_fetch_assoc($Qother)) {
            $email = $row1['Email'];
            $telephone = $row1['Telephone'];
            $mobile = $row1['Mobile_phone'];
    }

    
    $Qpatient = mysql_query("SELECT * FROM patient_information WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
    
    while ($row = mysql_fetch_assoc($Qpatient)) {
            $length = $row['Length'];
            $weight = $row['Weight'];
            $penislength = $row['Penis_length'];
            $penisthickness = $row['Penis_thickness'];
    }
}

    
    if (isset($_POST['action'])) {
    // Uit te voeren actie bepalen:
    $action = $_POST['action'];
    if ($action ==="Update") {
        $Uname = $_POST['inputIsbn'];
        $Uemail = $_POST['email'];
        $Uplace = $_POST['place'];
        $Ubirthday = $_POST['birthday'];
        $Utelephone = $_POST['telephone'];
        $Umobile = $_POST['mobile'];
        $Ugroup = $_POST['group'];
        $Ulength = $_POST['length'];
        $Uweight = $_POST['weight'];
        $Upenisl = $_POST['penis_length'];
        $Upenist = $_POST['penis_thickness'];
            
                $QUgeneral = mysql_query("SELECT * FROM general WHERE Name = '".$_POST["inputIsbn"]."' ");
                //verder gegevens ophalen uit de DB
    
                while ($res1 = mysql_fetch_assoc($QUgeneral)) {
                $Uid = $res1['ID'];
            }

            
            $Ugeneral = mysql_query( "    UPDATE general
                               SET Birthday = '$Ubirthday',
                                Name = ''"
.$_POST["inputIsbn"]."'',
                                Age = '',
                                Place = '$Uplace',
                                Known_off = '$Ugroup'
                               WHERE ID = '$Uid'"
);
                            
            $Ugeneral = mysql_query( "    UPDATE other_information
                               SET Email = '$Uemail'
                                Telephone = '$Utelephone'
                                Mobile_phone = '$Umobile'
                               WHERE ID = '$Uid'"
);
                            
            $Ugeneral = mysql_query( "    UPDATE patient_information
                               SET Length = '$Ulength'
                                Weight = '$Uweight'
                                Penis_length = '$Upenisl'
                                Penis_thickness = '$Upenist'
                               WHERE ID = '$Uid'"
);
}
}

    
    ?>

<table>
<tr>
<td>ID</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $id; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td><form name="inputForm" method="post" action="form.php">
<label for="inputIsbn">Name</label> </td>
<td><input type="text" name="inputIsbn" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $name; ?>
"/></td>
<td><input type="submit" name="submitKnop" value="OK" /></td>
</form>
<form name="form2" method="post" action="form.php">
<tr>
<td>Place</td>
<td><input type="text" name="place" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $place; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Birthday</td>
<td><input type="text" name="birthday" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $birth; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Group</td>
<td><input type="text" name="group" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $group; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Email</td>
<td><input type="text" name="email" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $email; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telephone</td>
<td><input type="text" name="telephone" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $telephone; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td> Mobile</td>
<td><input type="text" name="mobile" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $mobile; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Length</td>
<td><input type="text" name="length" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $length; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Weight</td>
<td><input type="text" name="weight" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $weight; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Penis length</td>
<td><input type="text" name="penis_length" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $penislength; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Penis thickness</td>
<td><input type="text" name="penis_thickness" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $penisthickness; ?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td><input type="submit" name="action" value="Update">
</form></table><P>
Go to the <a href="http://localhost/medical/index.php">Index page</a><br>
Go to the <a href="http://localhost/medical/patient_card.php">Patient card</a><br>
Go to the <a href="http://localhost/medical/search.php">Search page</a><br>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.