Update werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »
Niels

Niels

25/09/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een scriptje geschreven die enkele gegevens update naar een database. Nu doet hij alles goed, behalve dat hij niks update. Dit is het update gedeelte:

Alvast bedankt,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
include("database.php");
            
            $id = $_POST["id"];
            $dagnaam = $_POST["dagnaam"];
            $dag = $_POST["dag"];
            $maand = $_POST["maand"];
            $jaar = $_POST["jaar"];
            $datum_code = $jaar.$maand.$dag;
                if($maand == '01'){ $maand = 'januari'; }
                if($maand == '02'){ $maand = 'februari'; }
                if($maand == '03'){ $maand = 'maart'; }
                if($maand == '04'){ $maand = 'april'; }
                if($maand == '05'){ $maand = 'mei'; }
                if($maand == '06'){ $maand = 'juni'; }
                if($maand == '07'){ $maand = 'juli'; }
                if($maand == '08'){ $maand = 'augustus'; }
                if($maand == '09'){ $maand = 'september'; }
                if($maand == '10'){ $maand = 'oktober'; }
                if($maand == '11'){ $maand = 'november'; }
                if($maand == '12'){ $maand = 'december'; }
            $datum = "$dagnaam".' '."$dag".' '."$maand".' '."$jaar";
            $tijd = $_POST["tijd"];
            
            $artiest = $_POST["artiest"];
            $show = $_POST["show"];
            $seizoen = $_POST["seizoen"];
            $samenvat = $_POST["samenvat"];
            $reactie = $_POST["reactie"];
            
            $foto1 = $_FILES["foto1"];
            $foto2 = $_FILES["foto2"];
            $foto3 = $_FILES["foto3"];
            
            $query = "UPDATE agenda SET
                        datum = '"
.$datum."',
                        tijd = '"
.$tijd."',
                        datum_code = '"
.$datum_code."',
                        artiest = '"
.$artiest."',
                        show = '"
.$show."',
                        seizoen = '"
.$seizoen."',
                        samenvat = '"
.$samenvat."',
                        reactie = '"
.$reactie."'
                    WHERE id = '$id'"
;                
            $result = mysql_query($query, $db);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 07:12:00
 
Henk PHP

Henk PHP

25/09/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Zo op het eerste gezicht lijkt die query te kloppen, behalve dat bij WHERE id = '$id' er geen quotes om $id heen hoeven (ik neem aan dat id een INT is).

Maak er eens van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query($query, $db) or die(mysql_error());
?>

en kijk eens of je fouten krijgt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Noppes

Noppes

25/09/2008 23:19:00
Quote Anchor link
En welke foutmelding krijg je dan om je oren.

waarom heb je geen foutafhandeling
en waarom maak je zoveel overbodige variabelen aan
en waarom controleer je de $_POST waarden niet
en waarom gebruik je geen mysql_real_escape_string
en heb je al eens gekeken naar een var_dump van $_FILES
en waarom zit je zo te kloten met datum een datum sla je op in een DATE type veld met als format yyyy-mm-dd als je ene tijd erbij wilt hebben dan DATETIME in het format yyyy-mm-dd h:i:s

en bovenstaande gebruikt de kerkhof taktiek, dat is iets wat je dus zeer zeker niet zo moet coderen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Noppes
 
Henk PHP

Henk PHP

25/09/2008 23:22:00
Quote Anchor link
Wat Noppes zegt klopt, ik hoop dat dit gewoon een test scriptje is want in de praktijk is het nogal een drama.

Datum opslaan in DATETIME en het tonen van de dag/maand namen kan ook gewoon via een array.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Noppes

Noppes

26/09/2008 00:01:00
Quote Anchor link
Nee niet met een array maar gewoon met de datum tijd functies van je database

Met een beetje geluk kan je vaak de taal wel afdwingen....
 
Niels

Niels

26/09/2008 00:29:00
Quote Anchor link
@ Noppes:

Natuurlijk heb ik wel een foutafhandeling
Natuurlijk controleer ik mijn Post vars
Ik maak die variabelen aan omdat ik ze dan zelf makkelijk kan aanpassen, mocht de datum veranderd moeten worden (wat ook moet gebeuren).

Als ik mijn hele script plaats wordt hij verwijderd dus ik heb een deel geplaatst.

Ik krijg geen foutmelding, zoals ik al heb beschreven doet hij alles goed, behalve het verwerken.
 
Niels

Niels

26/09/2008 00:31:00
Quote Anchor link
@Henk

Als ik aangeef dat hij een fout moet laten zien krijg ik:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'show = 'Nymfomannen (try out)', seizoen = '2008/2009', samenvat = 'N' at line 6

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2008 04:14:00
Quote Anchor link
Je mag je tabel geen 'show' noemen. Dat is een 'reserveerd word' van mysql zelf.
 
Niels

Niels

26/09/2008 11:06:00
Quote Anchor link
Geweldig! Hij werkt hoor. Dit heb ik dus nooit geweten, zo'n fout maak je dus nooit meer. Al doende leert men.

Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.