Update werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Niels

Niels

25/09/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een scriptje geschreven die enkele gegevens update naar een database. Nu doet hij alles goed, behalve dat hij niks update. Dit is het update gedeelte:

Alvast bedankt,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
include("database.php");
            
            $id = $_POST["id"];
            $dagnaam = $_POST["dagnaam"];
            $dag = $_POST["dag"];
            $maand = $_POST["maand"];
            $jaar = $_POST["jaar"];
            $datum_code = $jaar.$maand.$dag;
                if($maand == '01'){ $maand = 'januari'; }
                if($maand == '02'){ $maand = 'februari'; }
                if($maand == '03'){ $maand = 'maart'; }
                if($maand == '04'){ $maand = 'april'; }
                if($maand == '05'){ $maand = 'mei'; }
                if($maand == '06'){ $maand = 'juni'; }
                if($maand == '07'){ $maand = 'juli'; }
                if($maand == '08'){ $maand = 'augustus'; }
                if($maand == '09'){ $maand = 'september'; }
                if($maand == '10'){ $maand = 'oktober'; }
                if($maand == '11'){ $maand = 'november'; }
                if($maand == '12'){ $maand = 'december'; }
            $datum = "$dagnaam".' '."$dag".' '."$maand".' '."$jaar";
            $tijd = $_POST["tijd"];
            
            $artiest = $_POST["artiest"];
            $show = $_POST["show"];
            $seizoen = $_POST["seizoen"];
            $samenvat = $_POST["samenvat"];
            $reactie = $_POST["reactie"];
            
            $foto1 = $_FILES["foto1"];
            $foto2 = $_FILES["foto2"];
            $foto3 = $_FILES["foto3"];
            
            $query = "UPDATE agenda SET
                        datum = '"
.$datum."',
                        tijd = '"
.$tijd."',
                        datum_code = '"
.$datum_code."',
                        artiest = '"
.$artiest."',
                        show = '"
.$show."',
                        seizoen = '"
.$seizoen."',
                        samenvat = '"
.$samenvat."',
                        reactie = '"
.$reactie."'
                    WHERE id = '$id'"
;                
            $result = mysql_query($query, $db);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 09:06:22
 
Henk PHP

Henk PHP

25/09/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Zo op het eerste gezicht lijkt die query te kloppen, behalve dat bij WHERE id = '$id' er geen quotes om $id heen hoeven (ik neem aan dat id een INT is).

Maak er eens van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query($query, $db) or die(mysql_error());
?>

en kijk eens of je fouten krijgt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Noppes

Noppes

25/09/2008 23:19:00
Quote Anchor link
En welke foutmelding krijg je dan om je oren.

waarom heb je geen foutafhandeling
en waarom maak je zoveel overbodige variabelen aan
en waarom controleer je de $_POST waarden niet
en waarom gebruik je geen mysql_real_escape_string
en heb je al eens gekeken naar een var_dump van $_FILES
en waarom zit je zo te kloten met datum een datum sla je op in een DATE type veld met als format yyyy-mm-dd als je ene tijd erbij wilt hebben dan DATETIME in het format yyyy-mm-dd h:i:s

en bovenstaande gebruikt de kerkhof taktiek, dat is iets wat je dus zeer zeker niet zo moet coderen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Noppes
 
Henk PHP

Henk PHP

25/09/2008 23:22:00
Quote Anchor link
Wat Noppes zegt klopt, ik hoop dat dit gewoon een test scriptje is want in de praktijk is het nogal een drama.

Datum opslaan in DATETIME en het tonen van de dag/maand namen kan ook gewoon via een array.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Noppes

Noppes

26/09/2008 00:01:00
Quote Anchor link
Nee niet met een array maar gewoon met de datum tijd functies van je database

Met een beetje geluk kan je vaak de taal wel afdwingen....
 
Niels

Niels

26/09/2008 00:29:00
Quote Anchor link
@ Noppes:

Natuurlijk heb ik wel een foutafhandeling
Natuurlijk controleer ik mijn Post vars
Ik maak die variabelen aan omdat ik ze dan zelf makkelijk kan aanpassen, mocht de datum veranderd moeten worden (wat ook moet gebeuren).

Als ik mijn hele script plaats wordt hij verwijderd dus ik heb een deel geplaatst.

Ik krijg geen foutmelding, zoals ik al heb beschreven doet hij alles goed, behalve het verwerken.
 
Niels

Niels

26/09/2008 00:31:00
Quote Anchor link
@Henk

Als ik aangeef dat hij een fout moet laten zien krijg ik:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'show = 'Nymfomannen (try out)', seizoen = '2008/2009', samenvat = 'N' at line 6

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2008 04:14:00
Quote Anchor link
Je mag je tabel geen 'show' noemen. Dat is een 'reserveerd word' van mysql zelf.
 
Niels

Niels

26/09/2008 11:06:00
Quote Anchor link
Geweldig! Hij werkt hoor. Dit heb ik dus nooit geweten, zo'n fout maak je dus nooit meer. Al doende leert men.

Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.