Upload error. Alleen grotere bestanden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 11:37:00
Quote Anchor link
Hey

Ik heb nu een klein en simpel upload script gemaakt. En als ik een bestand van een paar KB upload kan dat, maar een bestand van meer dan ongeveer 1 MB lukt niet.
Max_file_size heb ik gezet op 100000000. Dus daar zal het nog niet aan liggen ?
Iemand een idee ? Alvast bedankt

GR Arjen
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 14:15:03
 
Tyrone

Tyrone

28/05/2008 12:40:00
Quote Anchor link
Misschien het veerkeerde bestand type?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

28/05/2008 13:33:00
Quote Anchor link
Als je print_r($_SERVER) doet denk ik dat keep_alive angstig dicht in de buurt komt van de tijd die jou script nodig heeft om een error te geven
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 18:11:00
Quote Anchor link
Ik snap er niets van Jacco.
Het verkeerde bestandstype is het niet.. Alles is allowed.
Wat zou ik moeten doen dan, datie niet time - out ?
 
Boris Mattijssen

Boris Mattijssen

28/05/2008 18:12:00
Quote Anchor link
memory_limit verhogen ;)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/05/2008 18:15:00
Quote Anchor link
Kijk eens met phpinfo() waar de server instellingen op staan.
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 18:18:00
Quote Anchor link
Ik zal dat eens even doen,, bedankt !
Het is trouwens een webserver op mijn eigen computer. Ik kan dus wel alles regelen. Geen restricties van dat je hem erges heb gehost ofzo...

http://arjen.myftp.org/phpinfo.php

kijk niet naar de rest van de site... Hebbie niets aan :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjen Lodder
 
- SanThe -

- SanThe -

28/05/2008 18:28:00
Quote Anchor link
upload_max_filesize zet die iets groter bv. 3M
max_execution_time hetzelfde bv. 60
max_input_time hetzelfde bv. 90
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 18:36:00
Quote Anchor link
Gedaan,, maar dat werkt nog steeds niet :(
Licht dit niet aan het script dan ?
 
- SanThe -

- SanThe -

28/05/2008 18:47:00
Quote Anchor link
Je hebt php.ini gewijzigd?
Heb je daarna wel de server (Apache) opnieuw opgestart.
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 18:50:00
Quote Anchor link
Ja, ik heb de server gerestart.
Maar ik heb de upload_max_filesize op 100mb gezet omdat sommige dingen die ik wil uploaden nogal groot zijn.
 

28/05/2008 18:52:00
Quote Anchor link
heb je geen filesize limit
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 18:58:00
Quote Anchor link
Nope, die heb ik niet. Wat ik allemaal heb is te zien op: arjen.myftp.org/phpinfo.php
 
Martijn Thomas

Martijn Thomas

28/05/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Misschien is het handig als je even de php code post, mogelijk zit daar iets niet goed :)
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 19:26:00
Quote Anchor link
Ok, hier istie dan.
Hou aub wel in gedachten dat dit mijn allereerste PHP script is.
Het is niet netjes / overzichtelijk (voor jullie denk ik.)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
    //Uploaden
    $name = basename( $_FILES['bspmap']['name']);
    $size = basename( $_FILES['bspmap']['size']);
    $target_path = "./uploadmap/";
    $upload_path = $target_path . basename($_FILES['bspmap']['name']);
    if(is_uploaded_file($_FILES['bspmap']['tmp_name'])) {
        echo "Bestand Geupload \n";
        move_uploaded_file($_FILES['bspmap']['tmp_name'], $upload_path);
        echo "Het bestand ". $name. " is geupload, het is ".$size. " bytes ";
                
        if(!copy ($upload_path , "/home/arjen/srcds/cstrike/maps/".$name)) {
            echo "\nMislukt te kopieren naar " .$upload_path;
        }
else{
            echo " \n, succesvol gekopieert " .$name;
        
            exec("bzip2 -z ./uploadmap/*.*", $outpt);
        
            $bz2map = "./uploadmap/".$name.".bz2";
            $bspmap = "./uploadmap/".$name;
            $ftp_server = "www.gtm8.nl";
            $ftp_user = "[email protected]";
            $ftp_pass = "Wachtwoord";
            $conn_id = ftp_connect($ftp_server) or die("Krijgt geen toegang tot de server " .$ftp_server);
            if (@ftp_login($conn_id, $ftp_user, $ftp_pass)) {
                echo " Connected als ".$ftp_user. " on ".$ftp_server;
                if (ftp_put($conn_id, "public_html/cstrike/maps/".$name, $bz2map, FTP_ASCII)) {
                    echo " Bestanden succesvol op de ftp server gepleurd: ".$bz2map;
                    ftp_rename($conn_id, "public_html/cstrike/maps/".$name, "public_html/cstrike/maps/".$name.".bz2 ");
                    ftp_close($conn_id);
                
                    unlink($bz2map);
                    $filename = $name;
                    $filename = basename($filename, ".bsp");
                    echo $filename;
                    //De uiteindelijke naam TOEVOEGEN aan een .txt
                    $maplist = "/home/arjen/srcds/cstrike/maplist.txt";
                    $fp = fopen($maplist, "a");
                    fwrite($fp, $filename."\n");
                    fclose($fp);
                }
else{
                    echo "De bestanden zijn niet overgezonden :o";
                }
            }
else{
                echo "Kan niet connecten met ".$ftp_user. " op ".$ftp_server;
            }
        }
    }
else{
        echo "Er was een error tijdens het uploaden van: ". $name. " naar ".$upload_path;
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjen Lodder
 
Martijn Thomas

Martijn Thomas

28/05/2008 19:35:00
Quote Anchor link
Wild guess: Zou het kunnen zijn dat je geen schrijfrechten hebt in de upload map, of dat deze nog niet bestaat?
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 19:43:00
Quote Anchor link
De map die bestaat, en ik kan kleine bestanden wel uploaden, van een paar KB.
Dus ik heb ook schrijfrechten. (Heel de map is chmod 777)
Thnx ;)
 
Kees V

Kees V

28/05/2008 21:34:00
Quote Anchor link
Misschien heb je iets aan deze leestip: http://www.yapf.net/Articles/ArticleView/816

Verder is je topic titel: Upload error...
Maar je hebt nog niet verteld of je een echte foutmelding krijgt (en welke).
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 21:37:00
Quote Anchor link
de error:
echo "Er was een error tijdens het uploaden van: ". $name. " naar ".$upload_path;

Dat is dus een zelf gegenereerde.
Verder bedankt voor je link. Ga het nu lezen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

28/05/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Controleer wel even of move_uploaded_file() z'n werk heeft gedaan. Heb je error_reporting() wel aan staan? Zet dit boven je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set("display_errors",1);
?>
 
Arjen Lodder

Arjen Lodder

28/05/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Thnx, met jouw artikel werkt het. Post_Max_Size hoger gezet.

THNX !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.