Upload problemen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:10:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb het probleem met het uploaden van bestanden naar mijn server. Het script is te vinden op: http://cc838160-a.groni1.gr.home.nl/test1
en dan simple-upload-53.php.
Het draait op een oude pc met windows XP, een wamp5 server met apache en mysql.

probleem: hij upload geen .mp3 bestanden. Wel andere bestanden. Heeft iemand een idee hoe dit kan?
Als fout melding geeft ie aan: change permission to 777 failed.
Ik heb totaal geen verstand van php, maar ben er mee aan het knutselen. Voor zover ik kan begrijpen heeft die 777 iets met CHMOD te maken? Maar ik heb geen idee hoe ik dat op mijn server moet aanpakken...

Ik hoor wel:)
Groetjes,
Ben
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:32:15
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/01/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Kijk anders eens welke filetypes geaccepteerd worden.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:25:00
Quote Anchor link
//Allowable file ext. names. you may add more extension names.
$FILE_EXTS = array('.jpg', '.mp3', 'MP3', '.wma', '.mp4', '.txt', '.doc', '.docx');

dat heb ik op dit moment toegestaan.
.jpg, .txt, .doc die werken allemaal wel. Ook de bestands grote heb ik op 100MB staan.
 
M Ypma

M Ypma

23/01/2007 19:28:00
Quote Anchor link
en je hoster? vind die hetzelfde goed als jij?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/01/2007 19:30:00
Quote Anchor link
Zoiezo heb ik het niet zo op scriptjes die kijken naar de .blabla, als ik mijn zooi rename kan ik die dus bij jou uploaden. Afin, sla het bestand eens op als .phps, dan kunnen wij er ook even naar kijken.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:32:00
Quote Anchor link
*gaat nu heel dom uit de hoek komen*
.phps?:$
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:35:00
Quote Anchor link
oh het is gelukt:)
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

23/01/2007 19:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
<?php
//vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
//   You may change maxsize, and allowable upload file types.
//^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
//Mmaximum file size. You may increase or decrease.

$MAX_SIZE = 10000000000000000000;

//Allowable file ext. names. you may add more extension names.
$FILE_EXTS  = array('.jpg', '.mp3', 'MP3', '.wma', '.mp4', '.txt', '.doc', '.docx');

//Allow file delete? no, if only allow upload only
$DELETABLE  = true;


//vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
//   Do not touch the below if you are not confident.
//^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
/************************************************************
 *     Setup variables
 ************************************************************/

$site_name = $_SERVER['HTTP_HOST'];
$url_dir = "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].dirname($_SERVER['PHP_SELF']);
$url_this =  "http://".$_SERVER['HTTP_HOST'].$_SERVER['PHP_SELF'];

$upload_dir = "files/";
$upload_url = $url_dir."/files/";
$message ="";

/************************************************************
 *     Create Upload Directory
 ************************************************************/

if (!is_dir("files")) {
  if (!mkdir($upload_dir))
          die ("upload_files directory doesn't exist and creation failed");
  if (!chmod($upload_dir,0755))
          die ("change permission to 755 failed.");
}


/************************************************************
 *     Process User's Request
 ************************************************************/

if ($_REQUEST[del] && $DELETABLE)  {
  $resource = fopen("log.txt","a");
  fwrite($resource,date("Ymd h:i:s")."DELETE - $_SERVER[REMOTE_ADDR]"."$_REQUEST[del]\n");
  fclose($resource);

  if (strpos($_REQUEST[del],"/.")>0);                  //possible hacking
  else if (strpos($_REQUEST[del],$upload_dir) === false); //possible hacking
  else if (substr($_REQUEST[del],0,6)==$upload_dir) {
    unlink($_REQUEST[del]);
    print "<script>window.location.href='$url_this?message=deleted successfully'</script>";
  }
}

else if ($_FILES['userfile']) {
  $resource = fopen("log.txt","a");
  fwrite($resource,date("Ymd h:i:s")."UPLOAD - $_SERVER[REMOTE_ADDR]"
            .$_FILES['userfile']['name']." "
            .$_FILES['userfile']['type']."\n");
  fclose($resource);

  $file_type = $_FILES['userfile']['type'];
  $file_name = $_FILES['userfile']['name'];
  $file_ext = strtolower(substr($file_name,strrpos($file_name,".")));

  //File Size Check
  if ( $_FILES['userfile']['size'] > $MAX_SIZE)
     $message = "The file size is over 2MB.";
  //File Extension Check
  else if (!in_array($file_ext, $FILE_EXTS))
     $message = "Sorry, $file_name($file_type) is not allowed to be uploaded.";
  else
     $message = do_upload($upload_dir, $upload_url);

  print "<script>window.location.href='$url_this?message=$message'</script>";
}

else if (!$_FILES['userfile']);
else
        $message = "Invalid File Specified.";

/************************************************************
 *     List Files
 ************************************************************/

$handle=opendir($upload_dir);
$filelist = "";
while ($file = readdir($handle)) {
   if(!is_dir($file) && !is_link($file)) {
      $filelist .= "<a href='$upload_dir$file'>".$file."</a>";
      if ($DELETABLE)
        $filelist .= " <a href='?del=$upload_dir".urlencode($file)."' title='delete'>x</a>";
      $filelist .= "<sub><small><small><font color=grey>  ".date("d-m H:i", filemtime($upload_dir.$file))
                   .
"</font></small></small></sub>";
      $filelist .="<br>";
   }
}

function
do_upload($upload_dir, $upload_url) {

        $temp_name = $_FILES['userfile']['tmp_name'];
        $file_name = $_FILES['userfile']['name'];
  $file_name = str_replace("\\","",$file_name);
  $file_name = str_replace("'","",$file_name);
        $file_path = $upload_dir.$file_name;

        //File Name Check
  if ( $file_name =="") {
          $message = "Invalid File Name Specified";
          return $message;
  }


  $result  =  move_uploaded_file($temp_name, $file_path);
  if (!chmod($file_path,0777))
           $message = "change permission to 777 failed.";
  else
    $message = ($result)?"$file_name uploaded successfully." :
                   "Somthing is wrong with uploading a file.";
  return $message;
}


?>


<center>
   <font color=red><?=$_REQUEST[message]?></font>
   <br>
   <form name="upload" id="upload" ENCTYPE="multipart/form-data" method="post">
     Upload File <input type="file" id="userfile" name="userfile">
     <input type="submit" name="upload" value="Upload">
   </form>

   <br><b>My Files</b>
   <hr width=70%>
   <?=$filelist?>
   <hr width=70%>
   <small><sup>Developed By
   <a style="text-decoration:none" href="http://benniewennie.com">BennieWennie.com</a>
   </sup></small>
</center>


FF gepost voor de mooie kleurtjes.
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

23/01/2007 19:43:00
Quote Anchor link
haha bedankt:)
 
Ben Elsinga

Ben Elsinga

24/01/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Ok ik ben eruit gekomen, heb de php.ini aangepast.
Maar nu is er een probleem met de tijd die iemand heeft om te uploaden.
Waarschijnlijk door de trage internet verbinding.
Weet iemand waar ik dit kan aanpassen in apache?
dit is de error: Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ben Elsinga
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.