Uploaden afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »
Alexander

Alexander

05/06/2008 22:29:00
Quote Anchor link
Momenteel ben ik bezig met een nieuwe upload script voor afbeeldingen, waarbij het ook de bedoeling is dat er een watermerk of te wel het logo van de site reacht in de hoek word getoont bij de afbeelding.

Uploaden werkt wel, alleen op de ene wordt het watermerk niet getoond (wup.ni) en krijg ik diverse errors en bij de andere website gaat dit wel gewoon goed (NK). Graag zou ik willen vragen of iemand weet waar het probleem aan kan liggen, hieronder staan diverse links met daarop de scripts en het phpinfo file.

WuP.nu:
http://www.wup.nu/avatar2.php
http://www.wup.nu/avatar2.rar
http://www.wup.nu/info.php


NK:
http://www.nightking.nl/avatar2.php
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:41:45
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Ik heb een file geupload genaamd lol.php.jpg, ik krijg een heeeeeeeeleboel fouten, controleren op MIMEtype dus en niet alleen op extensie.
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Hey Jurgen, dank voor het kijken. maar die mimetype is toch meer voor als je het wilt beperken tot een bepaald bestand. in het vorige script stond tie er wel in dus er in zetten zou niet zo moeilijk moeten zijn. maar dit is meer voor de veiligheid lijkt me. Want als voor het testen een gewone afbeelding gebruikt bijvoobeeld een JPG dan slaat hij deze wel op en kan ik hem ook gewoon openen. (het bestandje van jou lol.php.jpg die kan ik niet openen).
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat het geen JPG was, en dat is gevaarlijk.

De inhoud van lol.php.jpg was

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo phpinfo();

?>


maar ik kon er ook in zetten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

exec('kill all'); //geen idee of dit goed werkt, ligt er aan of je Linux of Windows gebruikt

?>


Met andere woorden, je server wordt afgesloten, en dat vinden ze niet leuk bij je host, als dit eventueel mogelijk is. Ook is het via dit soort geintjes mogelijk om jou gehele /home/(username) map te wissen(jou root map dus)
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Aj jah dat zou inderdaad een heel slecht teken zijn zal gelijk ook ff die MIMEtype er in zetten
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 23:07:00
Quote Anchor link
ik heb die MIMEtypoe toegevoegd op regel 145, maar als ik dat doet kan ik niet eens een jopg meer uploaden... waarschijnlijk doe ik iets verkeerd...


Dit is wat ik er wachteraan voor me afsluitende haakje hevt toegevoed

&& $_FILES['upload']['type'] == "image/jpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/pjpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif" || $_FILES['upload']['type'] == "image/bmp" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif")

totale if functie is nu:

if(isset($_POST['submit']) && $_FILES['userfile']['size'] <= $maxkb &&
!file_exists($path . $_FILES['userfile']['name']) &&
$_FILES['userfile']['size'] &&
is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name']) &&
(strtolower(substr($_FILES['userfile']['name'], -3)) == "jpg" || strtolower(substr($_FILES['userfile']['name'], -4)) == "jpeg") && $_FILES['upload']['type'] == "image/jpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/pjpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif" || $_FILES['upload']['type'] == "image/bmp" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif")
{
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Alexander
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Het beste is om de 1e zoveel bytes van een file te checken, dit zijn de file headers, als die niet overeenkomen met bijv jpg of gif, niet accepteren, er staat op deze site ook een tutorial van ergens.
 

05/06/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Achjah:
Php.net:
$_FILES['userfile']['type']

The mime type of the file, if the browser provided this information. An example would be "image/gif". This mime type is however not checked on the PHP side and therefore don't take its value for granted.

Zie en zie.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Ja, dat is wat ik bedoelde, enige veilige manier is denk ik bytes checken.
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 23:42:00
Quote Anchor link
hmm hier moet ik nog eventjes voor zitten, want dit zijn functies waar ik normaal nooit echt mee speel of ik moet ze in me scripts hebben staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.