Uploaden afbeelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »
Alexander

Alexander

05/06/2008 22:29:00
Quote Anchor link
Momenteel ben ik bezig met een nieuwe upload script voor afbeeldingen, waarbij het ook de bedoeling is dat er een watermerk of te wel het logo van de site reacht in de hoek word getoont bij de afbeelding.

Uploaden werkt wel, alleen op de ene wordt het watermerk niet getoond (wup.ni) en krijg ik diverse errors en bij de andere website gaat dit wel gewoon goed (NK). Graag zou ik willen vragen of iemand weet waar het probleem aan kan liggen, hieronder staan diverse links met daarop de scripts en het phpinfo file.

WuP.nu:
http://www.wup.nu/avatar2.php
http://www.wup.nu/avatar2.rar
http://www.wup.nu/info.php


NK:
http://www.nightking.nl/avatar2.php
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:28:32
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 22:37:00
Quote Anchor link
Ik heb een file geupload genaamd lol.php.jpg, ik krijg een heeeeeeeeleboel fouten, controleren op MIMEtype dus en niet alleen op extensie.
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 22:43:00
Quote Anchor link
Hey Jurgen, dank voor het kijken. maar die mimetype is toch meer voor als je het wilt beperken tot een bepaald bestand. in het vorige script stond tie er wel in dus er in zetten zou niet zo moeilijk moeten zijn. maar dit is meer voor de veiligheid lijkt me. Want als voor het testen een gewone afbeelding gebruikt bijvoobeeld een JPG dan slaat hij deze wel op en kan ik hem ook gewoon openen. (het bestandje van jou lol.php.jpg die kan ik niet openen).
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Dat komt omdat het geen JPG was, en dat is gevaarlijk.

De inhoud van lol.php.jpg was

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

echo phpinfo();

?>


maar ik kon er ook in zetten

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

exec('kill all'); //geen idee of dit goed werkt, ligt er aan of je Linux of Windows gebruikt

?>


Met andere woorden, je server wordt afgesloten, en dat vinden ze niet leuk bij je host, als dit eventueel mogelijk is. Ook is het via dit soort geintjes mogelijk om jou gehele /home/(username) map te wissen(jou root map dus)
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 22:52:00
Quote Anchor link
Aj jah dat zou inderdaad een heel slecht teken zijn zal gelijk ook ff die MIMEtype er in zetten
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 23:07:00
Quote Anchor link
ik heb die MIMEtypoe toegevoegd op regel 145, maar als ik dat doet kan ik niet eens een jopg meer uploaden... waarschijnlijk doe ik iets verkeerd...


Dit is wat ik er wachteraan voor me afsluitende haakje hevt toegevoed

&& $_FILES['upload']['type'] == "image/jpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/pjpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif" || $_FILES['upload']['type'] == "image/bmp" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif")

totale if functie is nu:

if(isset($_POST['submit']) && $_FILES['userfile']['size'] <= $maxkb &&
!file_exists($path . $_FILES['userfile']['name']) &&
$_FILES['userfile']['size'] &&
is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name']) &&
(strtolower(substr($_FILES['userfile']['name'], -3)) == "jpg" || strtolower(substr($_FILES['userfile']['name'], -4)) == "jpeg") && $_FILES['upload']['type'] == "image/jpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/pjpeg" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif" || $_FILES['upload']['type'] == "image/bmp" || $_FILES['upload']['type'] == "image/gif")
{
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Alexander
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 23:23:00
Quote Anchor link
Het beste is om de 1e zoveel bytes van een file te checken, dit zijn de file headers, als die niet overeenkomen met bijv jpg of gif, niet accepteren, er staat op deze site ook een tutorial van ergens.
 

05/06/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Achjah:
Php.net:
$_FILES['userfile']['type']

The mime type of the file, if the browser provided this information. An example would be "image/gif". This mime type is however not checked on the PHP side and therefore don't take its value for granted.

Zie en zie.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

05/06/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Ja, dat is wat ik bedoelde, enige veilige manier is denk ik bytes checken.
 
Alexander

Alexander

05/06/2008 23:42:00
Quote Anchor link
hmm hier moet ik nog eventjes voor zitten, want dit zijn functies waar ik normaal nooit echt mee speel of ik moet ze in me scripts hebben staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.