url werkt niet (arjans nieuwsysteem)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:48:00
Quote Anchor link
beste .... ,
ik gebruik arjansnieuwsysteem en het werkt best goed
er zit een {url = }{/url} systeem in maar als ik dat invul bijv:

{url= www.google.nl{Klik voor google!{/url}

(DE {} MOETEN [] ZIJN )

dat doet die het niet en dan komt er op home een andere code te staan
resultaat kun je zien op www.HipHopMusic.NL
2e nieuws item

ik plaat ook wel even een code mischien dat jullie die fout kunnen ondekken

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php

// Verbinding
$server ="localhost";
$database = "deb25073_content";
$gebruikersnaam = "deb25073_content";
$wachtwoord = "LALALALA PRIVEE";

mysql_connect($server,$gebruikersnaam,$wachtwoord) or die
("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");
mysql_select_db($database) or die
("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

// Gets ophalen
if (isset($_GET['actie'])) {
    
    if (isset($_GET['nieuwsid'])) {
        
        if(is_numeric($_GET['nieuwsid'])){
            $nieuwsid = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['nieuwsid']));
            }
else{
            exit ("De door u opgegeven waarden word niet geaccepteerd!");
        }

        $actie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['actie']));

// Actie - Reacties
        if ($actie === "reacties"){
            $query4 = "SELECT NieuwsTitel, NieuwsDatum FROM nieuws WHERE NieuwsID = '$nieuwsid'";
            $result4 = mysql_query($query4) or die(mysql_error());
            while ($row4 = mysql_fetch_array($result4))
            {

                $NieuwsTitel = $row4['NieuwsTitel'];
                $NieuwsDatum = $row4['NieuwsDatum'];
            }

            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            Echo "<h3>$NieuwsTitel - $NieuwsDatum</h3>";
            reageren($nieuwsid);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$nieuwsid' ORDER BY ReactieID DESC";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            while ($row3 = mysql_fetch_array($result3))
            {

                $ReactieNaam = $row3['ReactieNaam'];
                $ReactieTijd = $row3['ReactieTijd'];
                $ReactieDatum = $row3['ReactieDatum'];
                $ReactieBericht = $Row['ReactieBericht'];
                $ReactieID = $row3['ReactieID'];
                $ReactieDatum = datumomzetten($ReactieDatum);
                $uren = substr($ReactieTijd,0,2);
                $minuten = substr($ReactieTijd,3,2);
                $ReactieTijd = "$uren:$minuten";
                echo "<hr>[$ReactieID] Reactie geplaats door <b>$ReactieNaam</b> op $ReactieDatum om $ReactieTijd<br>$ReactieBericht";
            }
        }


// Acties - Reactie toevoegen
        if ($actie === "reactietoevoegen"){
            $ReactieNaam = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Naam'])))));
            $ReactieBericht = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Bericht'])))));
            $ReactieDatum = date("y-m-d");
            $ReactieTijd = date("H:i:s");
            $ReactieIp = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<b>\1</b>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<i>\1</i>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[markeer=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/markeer\\]","<font style=\"background-color:\\1 \">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[img]([^\\[]*)\\[/img\\]","<img src=\"\\1\">",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[kleur=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/kleur\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a href=\"\\1\" target=_blank>\\2</a>",$ReactieBericht);
            
            if (empty($ReactieNaam)) {
                echo "U heeft geen naam ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            
            if (empty($ReactieBericht)) {
                echo "U heeft geen bericht ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            mysql_query("INSERT INTO reacties (NieuwsID,ReactieNaam,ReactieTijd,ReactieDatum,ReactieBericht,ReactieIp) VALUES('$nieuwsid','$ReactieNaam','$ReactieTijd','$ReactieDatum','$ReactieBericht','$ReactieIp')") or die(mysql_error());
            header("Location: nieuws.php?actie=reacties&nieuwsid=$nieuwsid");
            exit;
        }
    }
}


// Functie - Datum omzetten
function datumomzetten($datum){
    $jaar = substr($datum,0,4);
    $maand = substr($datum,5,2);
    $dag = substr($datum,8,2);
    $maand_array = array("januari", "februari", "maart", "april","mei", "juni", "juli", "augustus", "september","oktober", "november", "december");
    $maand = $maand_array[$maand - 1];
    $datum = "$dag $maand $jaar";
    return $datum;
}


// Functie - Reageren invulvenster
function reageren($nieuwsid)
{

    ?>

    <script language='Javascript'>
    function tekstvak(tekst) {
        document.form.Bericht.value = document.form.Bericht.value + tekst
    }
    </script>
    <form name="form" method="post" action="<?php echo "nieuws.php?actie=reactietoevoegen&amp;nieuwsid=$nieuwsid"; ?>">
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
    <tr>
    <td valign="top" width="150">Uw naam:</td>
    <td><input type="text" name="Naam"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top">Uw bericht:</td>
    <td><textarea name="Bericht" rows="6" cols="45"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align=left><input type="submit" value="versturen"></td>
    <td align=right>
    <a href='javascript:tekstvak("[b][/b]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bold.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Dikgedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[i][/i]")'><img src="afbeeldingen/post_button_italic.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Schuingedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[u][/u]")'><img src="afbeeldingen/post_button_underline.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Onderstreept"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[kleur=red][/kleur]")'><img src="afbeeldingen/post_button_textcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Tekstkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[markeer=red][/markeer]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bgcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Achtergrondkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[url= ][/url]")'><img src="afbeeldingen/post_button_hyperlink.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Hyperlink"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[img][/img]")'><img src="afbeeldingen/post_button_image.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Afbeelding"></a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
}

// Functie - Nieuws
function nieuws($aantal, $categorie)
{

    $query = "SELECT * FROM nieuws LEFT JOIN gebruikers ON nieuws.NieuwsPosterID = gebruikers.GebruikersID WHERE NieuwsCAT = '$categorie' ORDER BY NieuwsID ASC limit $aantal";
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    
    if (mysql_num_rows($result)>0)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = $row['NieuwsBericht'];
            $NieuwsBronNaam = $row['NieuwsBronNaam'];
                if(empty($NieuwsBronNaam)){
                    $NieuwsBronNaam = "Bronisleeg";
                    }

            $NieuwsBronUrl =$row['NieuwsBronUrl'];
                    if(empty($NieuwsBronUrl)){
                    $NieuwsBronUrl = "http://bron.nl";
                    }

            $GebruikersNaam = $row['GebruikersNaam'];
            $GebruikersEmail = $row['GebruikersEmail'];
            $GebruikersEmail = str_replace("@", "$", $GebruikersEmail);
            $GebruikersNaam = "<a href=\"afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail\" onclick=\"window.open('afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail','popup','width=300,height=25,scrollbars=no,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">$GebruikersNaam</a>";
            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$NieuwsID'";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            $AantalReacties = mysql_num_rows($result3);
            switch ($AantalReacties) {
                case
0:
                $AantalReacties = "Er zijn geen reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om als eerste een reactie toe te voegen!";
                break;                case 1:

                $AantalReacties = "Er is één reactie! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om deze te lezen of een reactie toe te voegen.";
                break;
                case (
$AantalReacties >= 2):
                $AantalReacties = "Er zijn $AantalReacties reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om ze te lezen en een reactie toe te voegen.";
                break;
            }

            ?>



            
            <?php echo "<h1><b>$NieuwsTitel</b></h1>"; ?><p>
            
            
            <?php echo "$NieuwsBericht"; ?><P>
            
            Gepost door: <?php echo "$GebruikersNaam"; ?> op <?php echo "$NieuwsDatum"; ?>.<br> <?php echo "$AantalReacties"; ?></td>
            
            <br>
            <?php
        }
        }
else{
        echo "Er zijn geen nieuwsberichten gevonden";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 00:35:05
 
Milo

Milo

10/12/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Sorry, ik begrijp je niet helemaal zou je het eens nader kunnen verklaren?
Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:57:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met klik hier

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv Check het hier

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je??
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:00:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met {url= www.link.nl}klik hier{/url}

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv {url= http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I}Check het hier{/url}

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je?? de {} moeten [] zijn (want de code werkt hier wel)

Sorry voor de dubbel post ik drukte op quote inplaats van Edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:26:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:12:
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)


thx t werkt:D
Egt bedankt nu doet die het helemaal goed:D:D
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:34:
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,


haha maakt mij niet veel uit hoor:p
als t maar werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.