url werkt niet (arjans nieuwsysteem)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:48:00
Quote Anchor link
beste .... ,
ik gebruik arjansnieuwsysteem en het werkt best goed
er zit een {url = }{/url} systeem in maar als ik dat invul bijv:

{url= www.google.nl{Klik voor google!{/url}

(DE {} MOETEN [] ZIJN )

dat doet die het niet en dan komt er op home een andere code te staan
resultaat kun je zien op www.HipHopMusic.NL
2e nieuws item

ik plaat ook wel even een code mischien dat jullie die fout kunnen ondekken

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
<?php

// Verbinding
$server ="localhost";
$database = "deb25073_content";
$gebruikersnaam = "deb25073_content";
$wachtwoord = "LALALALA PRIVEE";

mysql_connect($server,$gebruikersnaam,$wachtwoord) or die
("Sorry, we konden geen verbinding maken met de databaseserver! Controlleer je instellingen.");
mysql_select_db($database) or die
("We konden wel verbinding maken met de databaseserver, alleen konden we de juiste database niet vinden!");

// Gets ophalen
if (isset($_GET['actie'])) {
    
    if (isset($_GET['nieuwsid'])) {
        
        if(is_numeric($_GET['nieuwsid'])){
            $nieuwsid = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['nieuwsid']));
            }
else{
            exit ("De door u opgegeven waarden word niet geaccepteerd!");
        }

        $actie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['actie']));

// Actie - Reacties
        if ($actie === "reacties"){
            $query4 = "SELECT NieuwsTitel, NieuwsDatum FROM nieuws WHERE NieuwsID = '$nieuwsid'";
            $result4 = mysql_query($query4) or die(mysql_error());
            while ($row4 = mysql_fetch_array($result4))
            {

                $NieuwsTitel = $row4['NieuwsTitel'];
                $NieuwsDatum = $row4['NieuwsDatum'];
            }

            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            Echo "<h3>$NieuwsTitel - $NieuwsDatum</h3>";
            reageren($nieuwsid);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$nieuwsid' ORDER BY ReactieID DESC";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            while ($row3 = mysql_fetch_array($result3))
            {

                $ReactieNaam = $row3['ReactieNaam'];
                $ReactieTijd = $row3['ReactieTijd'];
                $ReactieDatum = $row3['ReactieDatum'];
                $ReactieBericht = $Row['ReactieBericht'];
                $ReactieID = $row3['ReactieID'];
                $ReactieDatum = datumomzetten($ReactieDatum);
                $uren = substr($ReactieTijd,0,2);
                $minuten = substr($ReactieTijd,3,2);
                $ReactieTijd = "$uren:$minuten";
                echo "<hr>[$ReactieID] Reactie geplaats door <b>$ReactieNaam</b> op $ReactieDatum om $ReactieTijd<br>$ReactieBericht";
            }
        }


// Acties - Reactie toevoegen
        if ($actie === "reactietoevoegen"){
            $ReactieNaam = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Naam'])))));
            $ReactieBericht = mysql_real_escape_string(nl2br(htmlspecialchars(eregi_replace('[^ ]{255,}', '...', trim($_POST['Bericht'])))));
            $ReactieDatum = date("y-m-d");
            $ReactieTijd = date("H:i:s");
            $ReactieIp = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[b\](.+?)\[\/b\]/is",'<b>\1</b>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[i\](.+?)\[\/i\]/is",'<i>\1</i>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = preg_replace("/\[u\](.+?)\[\/u\]/is",'<u>\1</u>', $ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[markeer=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/markeer\\]","<font style=\"background-color:\\1 \">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[img]([^\\[]*)\\[/img\\]","<img src=\"\\1\">",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[kleur=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/kleur\\]","<font color=\"\\1\">\\2</font>",$ReactieBericht);
                    $ReactieBericht = eregi_replace("\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]","<a href=\"\\1\" target=_blank>\\2</a>",$ReactieBericht);
            
            if (empty($ReactieNaam)) {
                echo "U heeft geen naam ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            
            if (empty($ReactieBericht)) {
                echo "U heeft geen bericht ingevuld, ga <a href=\"javascript:history.back()\">terug</a> en probeer het opnieuw!";
                exit;
            }

            mysql_query("INSERT INTO reacties (NieuwsID,ReactieNaam,ReactieTijd,ReactieDatum,ReactieBericht,ReactieIp) VALUES('$nieuwsid','$ReactieNaam','$ReactieTijd','$ReactieDatum','$ReactieBericht','$ReactieIp')") or die(mysql_error());
            header("Location: nieuws.php?actie=reacties&nieuwsid=$nieuwsid");
            exit;
        }
    }
}


// Functie - Datum omzetten
function datumomzetten($datum){
    $jaar = substr($datum,0,4);
    $maand = substr($datum,5,2);
    $dag = substr($datum,8,2);
    $maand_array = array("januari", "februari", "maart", "april","mei", "juni", "juli", "augustus", "september","oktober", "november", "december");
    $maand = $maand_array[$maand - 1];
    $datum = "$dag $maand $jaar";
    return $datum;
}


// Functie - Reageren invulvenster
function reageren($nieuwsid)
{

    ?>

    <script language='Javascript'>
    function tekstvak(tekst) {
        document.form.Bericht.value = document.form.Bericht.value + tekst
    }
    </script>
    <form name="form" method="post" action="<?php echo "nieuws.php?actie=reactietoevoegen&amp;nieuwsid=$nieuwsid"; ?>">
    <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="5">
    <tr>
    <td valign="top" width="150">Uw naam:</td>
    <td><input type="text" name="Naam"></td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top">Uw bericht:</td>
    <td><textarea name="Bericht" rows="6" cols="45"></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align=left><input type="submit" value="versturen"></td>
    <td align=right>
    <a href='javascript:tekstvak("[b][/b]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bold.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Dikgedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[i][/i]")'><img src="afbeeldingen/post_button_italic.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Schuingedrukt"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[u][/u]")'><img src="afbeeldingen/post_button_underline.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Onderstreept"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[kleur=red][/kleur]")'><img src="afbeeldingen/post_button_textcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Tekstkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[markeer=red][/markeer]")'><img src="afbeeldingen/post_button_bgcolor.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Achtergrondkleur"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[url= ][/url]")'><img src="afbeeldingen/post_button_hyperlink.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Hyperlink"></a>
    <a href='javascript:tekstvak("[img][/img]")'><img src="afbeeldingen/post_button_image.gif" width="25" height="24" border="0" alt="Afbeelding"></a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
}

// Functie - Nieuws
function nieuws($aantal, $categorie)
{

    $query = "SELECT * FROM nieuws LEFT JOIN gebruikers ON nieuws.NieuwsPosterID = gebruikers.GebruikersID WHERE NieuwsCAT = '$categorie' ORDER BY NieuwsID ASC limit $aantal";
    $result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
    
    if (mysql_num_rows($result)>0)
    {

        while ($row = mysql_fetch_array($result))
        {

            $NieuwsID = $row['NieuwsID'];
            $NieuwsDatum = $row['NieuwsDatum'];
            $NieuwsTitel = stripslashes($row['NieuwsTitel']);
            $NieuwsBericht = $row['NieuwsBericht'];
            $NieuwsBronNaam = $row['NieuwsBronNaam'];
                if(empty($NieuwsBronNaam)){
                    $NieuwsBronNaam = "Bronisleeg";
                    }

            $NieuwsBronUrl =$row['NieuwsBronUrl'];
                    if(empty($NieuwsBronUrl)){
                    $NieuwsBronUrl = "http://bron.nl";
                    }

            $GebruikersNaam = $row['GebruikersNaam'];
            $GebruikersEmail = $row['GebruikersEmail'];
            $GebruikersEmail = str_replace("@", "$", $GebruikersEmail);
            $GebruikersNaam = "<a href=\"afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail\" onclick=\"window.open('afbeeldingen/txtnaarafbeelding.php?txt=$GebruikersEmail','popup','width=300,height=25,scrollbars=no,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">$GebruikersNaam</a>";
            $NieuwsDatum = datumomzetten($NieuwsDatum);
            $query3 = "SELECT * FROM reacties WHERE NieuwsID = '$NieuwsID'";
            $result3 = mysql_query($query3) or die(mysql_error());
            $AantalReacties = mysql_num_rows($result3);
            switch ($AantalReacties) {
                case
0:
                $AantalReacties = "Er zijn geen reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om als eerste een reactie toe te voegen!";
                break;                case 1:

                $AantalReacties = "Er is één reactie! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om deze te lezen of een reactie toe te voegen.";
                break;
                case (
$AantalReacties >= 2):
                $AantalReacties = "Er zijn $AantalReacties reacties! Klik <a href=\"nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID\" onclick=\"window.open('nieuws.php?actie=reacties&amp;nieuwsid=$NieuwsID','popup','width=550,height=600,scrollbars=yes,resizable=yes,toolbar=no,directories=no,location=no,menubar=no,status=no,left=50,top=0'); return false\">hier</a> om ze te lezen en een reactie toe te voegen.";
                break;
            }

            ?>



            
            <?php echo "<h1><b>$NieuwsTitel</b></h1>"; ?><p>
            
            
            <?php echo "$NieuwsBericht"; ?><P>
            
            Gepost door: <?php echo "$GebruikersNaam"; ?> op <?php echo "$NieuwsDatum"; ?>.<br> <?php echo "$AantalReacties"; ?></td>
            
            <br>
            <?php
        }
        }
else{
        echo "Er zijn geen nieuwsberichten gevonden";
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:15:02
 
Milo

Milo

10/12/2009 20:53:00
Quote Anchor link
Sorry, ik begrijp je niet helemaal zou je het eens nader kunnen verklaren?
Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 20:57:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met klik hier

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv Check het hier

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je??
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:00:00
Quote Anchor link
tuurlijk ik leg het wel even beter uit (als het me lukt)

op arjans nieuws systeem is er een fuctie gemaakt zodat je Hyperlinks kan toevoegen
als ik een hyperlink wil toevoegen doe ik dan met {url= www.link.nl}klik hier{/url}

maar als ik dat doe dan staad er op mijn pagina wat anders
als ik bijv {url= http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I}Check het hier{/url}

Dan staad er op mijn pagina

<a href=\"http://www.youtube.com/watch?v=EX8sjbsJj-I \">Check het hier</a>

snapp je?? de {} moeten [] zijn (want de code werkt hier wel)

Sorry voor de dubbel post ik drukte op quote inplaats van Edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:26:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:12:
Aha, ik ben niet goed in dat parse systeem maar ik heb toevallig een code liggen die het doet, en die ik wel even uit me parser kan halen moment...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= preg_replace('/\[url\](.*?)\[\/url\]/si', '<a href="\\1">\\1</a>', $tekst);    
$tekst = eregi_replace('\\[url=([^\\[]*)\\]([^\\[]*)\\[/url\\]', '<a href="\\1">\\2</a>', $tekst);
?>


Dan moet je jou ubb van url even weghalen en dit er neerzetten, kijk dan of het wel werkt...

natuurlijk wel even de vars $tekst aanpassen naar dat van jou ;)


thx t werkt:D
Egt bedankt nu doet die het helemaal goed:D:D
 
Milo

Milo

10/12/2009 21:34:00
Quote Anchor link
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,
 
---- ----

---- ----

10/12/2009 21:51:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 10.12.2009 21:34:
Mooi ;)

Heb hem niet zelf geschreven maar toen der tijd ergens van internet af getrokken :$ (Schandalig ik weet het :P)

Gr,


haha maakt mij niet veel uit hoor:p
als t maar werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.