Users van Active Directory toegang geven op Database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior DevOps-ontwikkelaar eIDAS

Functie­omschrijving Burgers en bedrijven veilig en betrouwbaar digitaal toegang geven tot diensten en producten van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Als senior DevOps-ontwikkelaar bouw je daar letterlijk aan mee. En dat doe je bij DICTU: een van de grootste en meest vooruitstrevende ICT-dienstverleners van de Rijksoverheid. Jij werkt mee aan de doorontwikkeling van eIDAS, dat staat voor Electronic IDentification Authentication and trust Services. Deze koppeling maakt de grensoverschrijdende authenticatie op overheidswebsites binnen de Europese Unie mogelijk. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft één moderne toegangspoort voor zijn diensten en inspecties. Enkele daarvan zijn dankzij eIDAS inmiddels

Bekijk vacature »

Wouter Horst

Wouter Horst

30/09/2019 12:34:42
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Is er iemand die werkt met een Azure SQL Database en user toegang vanaf AD of AAD?

Ik loop tegen het volgende aan. Het lukt mij wel om de gebruikers aan te maken in de database met:

CREATE USER [alice@fabrikam.onmicrosoft.com] FROM EXTERNAL PROVIDER;

Echter hebben ze dan nog geen toegang tot de database. Kan iemand stap voor stap uitleggen welke vervolgstappen ik moet doen om iemand Login en Read rechten te verlengen.

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/10/2020 18:17:14
 
Yoop Overmaat

Yoop Overmaat

30/09/2019 21:48:45
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.