Validate errors

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »
M V

M V

23/12/2010 21:21:26
Quote Anchor link
Hallo allemaal. Ik heb problemen met de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
    include 'header.php'; //get the header
    
    //functions
    //Validate the title

    function validatetitle(){
        if(isset($_POST["submit_newnews"]) && empty($_POST["title_newnews"])) //is it empty or not
        {
            print ("<td>You didn't fill in a title.</td>\n");
            return false;
        }

        else if(isset($_POST["submit_newnews"]) && (!preg_match("#^[A-Za-z0-9]+$#i", $_POST["title_newnews"])))
        {

        print ("<td>Title can only consist letters and numbers.</td>\n"); //have yet to add ()-_?!,.
        return false;
        }

        else if(isset($_POST["submit_newnews"]) && !empty($_POST["title_newnews"]) && (preg_match("#^[A-Za-z0-9]+$#i", $_POST["title_newnews"])))
        {

            return true;
        }
    }
    function
validatecontent(){
        if(isset($_POST["submit_newnews"]) && empty($_POST["content_newnews"])) //is it empty or not
        {
            print ("<td>You didn't fill in any news content.</td>\n");
            return false;
        }

        else if(isset($_POST["submit_newnews"]) && (!preg_match("#^[A-Za-z0-9 .,?_!()-]+$#i", $_POST["content_newnews"])))
        {

        print ("<td>Content can only consist letters and numbers.</td>\n");
        return false;
        }

        else if(isset($_POST["submit_newnews"]) && !empty($_POST["content_newnews"]) && (preg_match("#^[A-Za-z0-9]+$#i", $_POST["content_newnews"])))
        {

            return true;
        }
    }
    function
check(){ //check if validatetitle and validatecontent are true or not. If true you get redirected to new page
        if(validatetitle() == false || validatecontent() == false){
            return false;
        }

        if(validatetitle() == true && validatecontent() == true){
            return true;
            header: ('Location: upload_news.php');
        }
    }

?>

<div id="wrapper"> <!-- wrapper of the site needs to be closed in footer -->
    <div id="wrappertop"></div>
    <div id="bg"><!-- bg needs to be closed before wrapper in footer, this is for the background -->
    <div id="side">
        <?php include 'submenu.php'; ?>
    </div>
    <div id="content">
        <div id="titlepage">
            <h2>Upload news item</h2>
        </div>
        <form id="newnews" method="POST" action="<?php check() ?>" name="formnewnews"/>
            <table id="formnewnews">    
                <tr>
                    <td><label>Title news article*</label></td>
                    <td><input type="text" name="title_newnews" id="title_newnews"/></td>
                    <?php validatetitle(); ?>
                </tr>
                <tr>
                    <td><label>News article**</label></td>
                    <td><textarea rows="6" cols="50" name="content_newnews" id="content_newnews"></textarea></td>
                    <?php validatecontent(); ?>
                </tr>
                <tr>
                    <td><input type="submit" name="submit_newnews" id="submit_newnews" value="upload new article"/></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td><em style="font-size:10px;">*a-z, A-Z, 0-9 are allowed</em></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td><em style="font-size:10px;">**a-z, A-Z, 0-9, ?!.-_() are allowed</em></td>
                </tr>
            </table>
        </form>
    </div>
<?php
    include 'footer.php'; //get the footer
?>


Problemen:
- ik krijg de tekst 'You didn't fill in a title' 2 keer. 1 keer op de juiste plaats en 1 keer buiten de vlak onder het menu.
- Wanneer ik alles goed invul gaat hij naar <td>You didn't fill in a title.</td>

ps ben nieuw geen idee of ik het zo goed heb geupload ^^''
ps ik heb dislexie sorry voor eventuele spel- en grammatica fouten


Zet in het vervolg code-tags rond je code.
[/modedit]
Gewijzigd op 23/12/2010 21:25:29 door Jens V
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 22:25:28
 
TJVB tvb

TJVB tvb

24/12/2010 09:58:52
Quote Anchor link
Je roept op regel 58 de functie check() aan.
Die roept validatetitle() en validatecontent() aan.
Daarna roep je validatetitle() ook aan op regel 63 en validatecontent() op regel 68

Daarnaast is je functie check() nogal onlogisch.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/12/2010 10:15:12
Quote Anchor link
header.php

Daar staat toch geen <body> <head> ... ?

Wie leert de mensen eigenlijk om functies te schrijven tussen hun HTML?

Staat dat zo in boeken? Zijn eer leerkrachten/docenten die dat zo aanleren?
 
M V

M V

24/12/2010 11:02:27
Quote Anchor link
TJVB tvb op 24/12/2010 09:58:52:
Je roept op regel 58 de functie check() aan.
Die roept validatetitle() en validatecontent() aan.
Daarna roep je validatetitle() ook aan op regel 63 en validatecontent() op regel 68

Daarnaast is je functie check() nogal onlogisch.


Hoezo is check() onlogisch? Ik snap nu wel waarom hij 2 keer verschijnt maar nog niet hoe ik dit moet gaan oplossen. de error moet namelijk een nieuwe <td> worden in de eerste <tr> bij het checken van de titel.

Toevoeging op 24/12/2010 11:06:18:

Kris Peeters op 24/12/2010 10:15:12:
header.php

Daar staat toch geen <body> <head> ... ?

Wie leert de mensen eigenlijk om functies te schrijven tussen hun HTML?

Staat dat zo in boeken? Zijn eer leerkrachten/docenten die dat zo aanleren?



in header.php staat het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<link rel="stylesheet" href="stylesheet.css" type="text/css"/>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script>
</head>
<body>
<?php
    include 'log.php';
    include 'banner.php';
    include 'mainmenu.php';
?>


Enkel belangerijke zaken daarin geplaatst. Header roept dus 3 andere bestanden op en opent de body. De body en html worden gesloten in footer.php
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/12/2010 11:14:13
Quote Anchor link
check is niet logisch omdat je dubbel controleert.

Dit doet het zelfde:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
function check() {
  if(validatetitle() == true && validatecontent() == true){
    return true;
  }

  return false;
}

?>


Als je al een true teruggeeft, zal die
header: ('Location: upload_news.php');
niet meer worden uitgevoerd.

Mocht die wel worden uitgevoerd, zou die fouten geven.
Je mag namelijk niet eerst een halve pagina html naar de gebruiker sturen om dan alsnog te beslissen om met header weg te springen.

Logica hoort bovenaan te staan, html onderaan.
Dat is dus inclusief header.php.

include je header.php onder de definitie van je functies.



EDIT (2)
Even gekeken hoe je die functies aanspreekt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
action="<?php check() ?>"


Wat zal dit doen?
Dit zal er voor zorgen dat true of false als string in je action komt (misschien als 0 en 1).

Dan krijg je bv.

action="true" of action="1"

Dit slaat uiteraard nergens op.

Wat je moet doen, is je action zetten op een plek (url) waar je de functie laat uitvoeren. Dit moet dus gebeuren na de submit van de gebruiker, niet in het echo'en van je formulier.
Gewijzigd op 24/12/2010 11:45:03 door Kris Peeters
 
Kris Peeters

Kris Peeters

25/12/2010 13:07:26
Quote Anchor link
geen reactie?
 
M V

M V

09/01/2011 22:37:08
Quote Anchor link
Kris Peeters op 25/12/2010 13:07:26:
geen reactie?


Ik was op vakantie ^^'' Ik ga nu weer aan de slag, kijken of het lukt ;)
Gewijzigd op 09/01/2011 22:37:19 door M V
 
M V

M V

12/01/2011 20:27:20
Quote Anchor link
Ik heb het opgelost door verschillende pagina's aan te maken. bedankt =)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.