Var in ajax call

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer Onderzoeksinstituut Architec

Bedrijfsomschrijving Als Senior Java Developer kom je te werken bij een internationaal gerenommeerd onderzoeksinstituut. Dagelijks is dit instituut verantwoordelijk voor de juiste samenwerking, toegankelijkheid en communicatie voor circa 9000 interne gebruikers. In een team van elf ontwikkelaars ben je als Senior Java Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van functionele ontwerpen naar technische oplossingen. Deze projecten bestaan o.a. projecten zoals het implementeren van Elastic Search en het koppelen van CMS. Ook fungeer je als vraagbaak voor je collega’s op het gebied van backend softwareontwikkeling. Daarnaast denk je graag mee op het gebied van architectuur qua mogelijke oplossingen en innovatie. Momenteel zijn

Bekijk vacature »

Arthur Nolles

Arthur Nolles

30/07/2017 11:45:29
Quote Anchor link
Hoi! Bedankt dat je even meekijkt. Ik heb een script, waar ik een variabel in de url van mijn ajax call wil zetten, nl de var articleid. Ik ben niet zo bekend met javascript. Hoe krijg ik het voor elkaar dat mijn ajax call de var articleid leest? Moet het buiten de quotes, met een punt ofzo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
var articleid = getUrlParameter('id');
    
$.ajax({
    type: "GET",
    url: "http://www.test.loc/json/page.php?post_id=articleid",
 
PHP hulp

PHP hulp

26/10/2020 03:17:29
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

30/07/2017 11:55:12
Quote Anchor link
Buiten quotes, en concatenatie doe je in javascript met een +. Zo dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
var articleid = getUrlParameter('id');
    
$.ajax({
    type: "GET",
    url: "http://www.test.loc/json/page.php?post_id=" + articleid,
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.