velden aanpassen mbv formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »
Peije van Klooster

peije van Klooster

14/11/2010 14:21:23
Quote Anchor link
Voor bekenden ben ik bezig met het maken van een eenvoudige website. Omdat ik hun zelf de mogelijkheid wil geven om eenvoudige tekst aanpassingen te laten doen, ben ik op zoek gegaan naar een makkelijke manier om teksten op te slaan, op te vragen en aan te passen.

Het opslaan van de gegevens en opvragen in een pagina lukt. De tabel die ik hiervoor gebruik heeft 4 velden:
nr, titel, tekst, menu

Voor de aanpassingen zat ik te denken aan een dropdown menu om de juiste pagina/tekst te selecteren. Deze wordt opgevraagd en in een formulier weergegeven. En tot slot wordt dit alles weer weggeschreven in de tabel.

Alleen het wegschrijven gaat nog fout. Wat doe ik verkeerd ?

Dit is mijn code:
index.php:mysql_connect(localhost,$username,$password);
@mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");
$query="SELECT *
FROM `inhoud`
ORDER BY `nr` ASC ";
$result=mysql_query($query);

$num=mysql_numrows($result);

mysql_close();

echo "
<html><head>

<meta content=\"text/html; charset=ISO-8859-1\" http-equiv=\"content-type\">
<title>Pagina's aanpassen</title>


</head><body>
<form action=\"Aanpassingen.php\" method=\"post\">
<center>
<table>
<tbody>
<tr>
<td colspan=\"2\">Kies de pagina die je wilt aanpassen:<br>
</td>
</tr>
<tr>
<td align=\"right\">
<select name=\"menusel\" id=\"menusel\">";




$i=0;
while ($i < $num) {

$titel=mysql_result($result,$i,"titel");
$tekst=mysql_result($result,$i,"tekst");
$menu=mysql_result($result,$i,"menu");
$nr=mysql_result($result,$i,"nr");


echo "<option value=\"$menu\">$nr $titel</option>";

$i++;

}


echo "</select>
</td>
<td><input value=\"Pagina opvragen voor aanpassingen\" type=\"submit\"></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</center>
<br>
</form>

</body></html>";


?>
</center>
<br>
</form>

</body></html>";


?>

aanpassingen.php:
$stmnt = $_POST["menusel"] ;

mysql_connect(localhost,$username,$password);
@mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");
$query="SELECT *
FROM `inhoud`
Where menu='$stmnt'
ORDER BY `titel` ASC ";
$result=mysql_query($query);

$num=mysql_numrows($result);

mysql_close();

$i=0;
while ($i < $num) {

$titel=mysql_result($result,$i,"titel");
$tekst=mysql_result($result,$i,"tekst");
$menu=mysql_result($result,$i,"menu");

echo "
<html><head>

<meta content=\"text/html; charset=ISO-8859-1\" http-equiv=\"content-type\">
<title>Aanpassen van de inhoud</title>
</head><body><center>
<form action=\"insert.php\" method=\"post\">
<table style=\"text-align: left; width: 800px; background-color: white;\" border=\"0\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\">
<tbody>
<tr>
<td style=\"vertical-align: top; width: 150px; background-color: white;\">Titel van de pagina</td>
<td style=\"vertical-align: top; background-color: white;\"><input name=\"titelaangepast\" value=\"$titel\" type=\"text\" size=\"50\"></td>
</tr>
<tr>
<td style=\"vertical-align: top; background-color: white;\">Tekst<br>
</td>insert.php:
$titelaangepast = $_POST["titelaangepast"] ;
$inhoudaangepast = $_POST["inhoudaangepast"] ;
$menuaangepast = $_POST["menuaangepast"] ;


mysql_connect(localhost,$username,$password);
@mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");

$qProduct = 'INSERT INTO `inhoud`( `titel`, `tekst`)
VALUES('' . $_POST['titel'] . '',' . $_POST['tekst'] . ');';
$rProduct = mysql_query( $qProduct );
if( $rProduct )
{
echo 'Product: ' . $_POST['titel'] . ' met tekst: ' . $_POST['tekst'] . ' werd toegevoegd aan de database

onder id: ' . mysql_insert_id();
}
else
{
echo 'Er ging iets mis: ' . mysql_error();
}


echo"</p><a href=\"index.php\">Terug naar de eerste pagina</a>";


?>

$titelaangepast = $_POST["titelaangepast"] ;
$inhoudaangepast = $_POST["inhoudaangepast"] ;
$menuaangepast = $_POST["menuaangepast"] ;


mysql_connect(localhost,$username,$password);
@mysql_select_db($database) or die( "Unable to select database");

$query="
UPDATE ziezoo_Isabelle.inhoud(titel , tekst)
SET titel = $titelaangepast , tekst=$inhoudaangepast
WHERE inhoud.menu= $menuaangepast";

echo" $menuaangepast <br>

<h1>$titelaangepast </h1>


$inhoudaangepast

";


echo"</p><a href=\"index.php\">Terug naar de eerste pagina</a>";


?>



Alvast bedankt voor de moeite !!
Gewijzigd op 14/11/2010 14:23:27 door Peije van Klooster
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:58:09
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

14/11/2010 14:26:37
Quote Anchor link
1: Gebruik geen die
2: [.code] tags (zonder puntjes)
3: Je werkt onoverzichtelijk...
4: Je maakt onnodig variabelen aan... Leer dat af
5: Geen goeie error afhandeling...
6: Variabelen buiten quotes...

Vooral punt 5 is belangerijk... Als je geen foutafhandeling hebt, dan weet je ook niet wat er fout is gegaan. Verbeter de punten hierboven, en lees hier een tutorial over foutafhandeling.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.