Velden offerteformulier verplicht maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Davy janssens

davy janssens

08/03/2012 14:59:57
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb voor een kameraad een website gemaakt. Hij wou ook een offerteformulier.
Ik heb ergens een script gedownload en het werkt wel. Maar ik krijg het niet voor mekaar om alle "list-menu's" ook verplicht te maken.
Hieronder het script dat ik heb:

<div class="post_content_left_left">
<h1 class="grootte"><strong>Beste klant vul dit formulier in als U graag een prijsofferte ontvangt.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.</strong></h1>
<br /><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
/*****/
/*
Written by: Aziz S. Hussain
Email: [email protected]
Produced under GPL License
*/
/*****/

// Check email function

function checkEmail($string)
{
return preg_match('/^[.\w-]+@([\w-]+\.)+[a-zA-Z]{2,6}$/', $string); }

// Check username function
function checkUserName($string)
{
return ctype_alnum($string);}

// Check if post is made
if($_POST['Submit'] != NULL)
{

    if($_POST['Automerk'] == NULL){ $message = 'Veld "Automerk" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Model'] == NULL){ $message = 'Veld "Model" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Bouwjaar'] == NULL){ $message = 'Veld "Bouwjaar" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Maand'] == NULL){ $message = 'Veld "Maand" is verplicht';}
    
    if($message == NULL && $_POST['Naam'] == NULL){ $message = 'Veld "Naam" is verplicht';}
    if($message == NULL && $_POST['Telefoonnummer'] == NULL){ $message = 'Veld "Telefoonnummer" is verplicht';}
    if($message == NULL && checkEmail($_POST['E-mailadres']) == false)
    {

        $message = 'Email Veld "E-mailadres" is niet geldig';
    }

    if($message == NULL)
    {

        foreach($_POST as $item => $value)
        {

            $emailMessage .= "$item = $value\n<br />";
        }

        
    $emailList = array('[email protected]');        
        foreach($emailList as $curEmail)
        {

            mail($curEmail,'Nieuwe offerteaanvraag',$emailMessage);
        }

        $message = 'Bedankt voor uw aanvraag. Wij zullen u zo spoedig mogelijk beantwoorden.';
    }
}

?>

<form name="contactus" id="contactus" target="_self" method="post" action="prijsofferte.php">
<table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($message != NULL){?>

<tr bgcolor="#f08817">
<td colspan="2">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $message;?>
</td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } ?>

<tr>
<td>Automerk</td>
<td><input type="textbox" name="Automerk" id="Automerk" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Automerk'];?>
" /></td>
<td>Model</td>
<td><input type="textbox" name="Model" id="Model" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Model'];?>
" /></td>

</tr>
<tr>
<td>Bouwjaar</td>
<td><input type="textbox" name="Bouwjaar" id="Bouwjaar" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Bouwjaar'];?>
" /></td>
<td>Maand</td>
<td>
<select name="Maand" id="Maand" STYLE="width: 210px;" >
<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>
<option value="1"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['1'] == '1'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>1</option>
<option value="2"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['2'] == '2'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>2</option>
<option value="3"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['3'] == '3'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>3</option>
<option value="4"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['4'] == '4'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>4</option>
<option value="5"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['5'] == '5'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>5</option>
<option value="6"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['6'] == '6'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>6</option>
<option value="7"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['7'] == '7'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>7</option>
<option value="8"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['8'] == '8'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>8</option>
<option value="9"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['9'] == '9'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>9</option>
<option value="10"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['10'] == '10'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>10</option>
<option value="11"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['11'] == '11'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>11</option>
<option value="12"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['12'] == '12'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>12</option>
</select>


</td>
</tr>



<tr>
<td>Versie uitvoering</td>
<td size="30">
<select name="Versie uitvoering" id="Versie uitvoering" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="Sedan"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Sedan'] == 'Sedan'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Sedan</option>

<option value="Break"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Break'] == ' Break'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Break</option>

<option value=" Liftback"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Liftback'] == ' Liftback'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Liftback</option>

<option value="Hatchback"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Hatchback'] == ' Hatchback'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Hatchback</option>

<option value="Terreinwagen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Terreinwagen'] == ' Terreinwagen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Terreinwagen</option>

<option value="Bestelwagen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Bestelwagen'] == ' Bestelwagen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Bestelwagen</option>

<option value="Geen idee"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Geen idee'] == ' Geen idee'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Geen idee</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Elektrische aansluiting</td>
<td size="30">
<select name="Electrische aansluiting" id="Electrische aansluiting" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="7 polige stekkerdoos"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['7 polige stekkerdoos'] == '7 polige stekkerdoos'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>7 polige stekkerdoos</option>

<option value=" 13 polige stekkerdoos"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['13 polige stekkerdoos'] == '13 polige stekkerdoos'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>13 polige stekkerdoos</option>

<option value=" Beide"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Beide'] == ' Beide'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Beide</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Prijsopgave voor</td>
<td size="30">
<select name="Prijsopgave voor" id="Prijsopgave voor" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="Vaste trekhaak"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Vaste trekhaak'] == 'Vaste trekhaak'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Vaste trekhaak</option>

<option value=" Afneembare trekhaak"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Afneembare trekhaak'] == ' Afneembare trekhaak'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Afneembare trekhaak</option>

<option value=" Beide prijzen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Beide prijzen'] == ' Beide prijzen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Beide prijzen</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Extra's</td>
<td size="30">
<select name="Extra\'s" id="Extra\'s" STYLE="width: 215px;" >

<option value="--Maak hier je keuze--"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['--Maak hier je keuze--'] == '--Maak hier je keuze--'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>--Maak hier je keuze--</option>

<option value="LPG tank in koffer"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['LPG tank in koffer'] == 'LPG tank in koffer'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>LPG tank in koffer</option>

<option value=" Tuning bumper"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Tuning bumper'] == ' Tuning bumper'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Tuning bumper</option>

<option value=" Muziekinstallatie in koffer"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Muziekinstallatie in koffer'] == ' Muziekinstallatie in koffer'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Muziekinstallatie in koffer</option>

<option value=" Geen"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($_POST['Geen'] == ' Geen'){ echo " selected=\"selected\" ";} ?>
>Geen</option>

</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Andere extra's</td>
<td><textarea name="Andere extra\'s" id="Andere extra\'s" STYLE="width: 210px;" rows="3">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Andere extra\'s'];?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>Naam</td>
<td><input type="textbox" name="Naam" id="Naam" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Naam'];?>
" /></td>
</tr>

<tr>
<td>Telefoon</td>
<td><input type="textbox" name="Telefoonnummer" id="Telefoonnummer" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['Telefoonnummer'];?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail</td>
<td><input type="textbox" name="E-mailadres" id="E-mailadres" STYLE="width: 210px;" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $_POST['E-mailadres'];?>
" /></td>
</tr>
<tr>
<td colspan="2"><input type="submit" name="Submit" id="Submit" value="Verzenden"></td>
<td colspan="2"><input type="reset" name="Reset" id="Reset" value="Reset"></td>
</tr>

</table>
</form>


</div>


De bedoeling is dus dat alle velden met keuze mogelijkheden verplicht in te vullen zijn. En aangezien mijn kennis van php zo goed als nu is is mijn vraag of iemand mij hiermee kan helpen.

Alvast bedankt,

Groeten Davy
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:35:02
 
Gerhard l

gerhard l

08/03/2012 15:06:16
Quote Anchor link
De bedoeling is dat jij relevante code plaats, en alles even tussen [code] tags [/code] zet.
Gewijzigd op 08/03/2012 15:06:41 door gerhard l
 
Reshad F

Reshad F

08/03/2012 15:54:31
Quote Anchor link
na regel 47 hield ik op met lezen...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.