verschillende css's laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Steven T

Steven T

09/01/2009 12:19:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een portfolio en daar wil ik graag dat je verschillende css's kan laden.
Hoe doe ik dat?

Het enige wat ik heb kunnen vinden is het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
<title>Groepsreizen Europa</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" id="maincssfile" media="screen" href="cssdocument1.css" />
</head>
<body onload="">
    hallo allemaal :)<br/><button onclick="document.getElementById('maincssfile').href='cssdocument2.css';">laadt CSS document</button>
</body>
</html>


Alleen nu zou ik graag een uitklap menu willen zodat je daar kan kiezen.
En wanneer je je keuze gemaakt hebt (je klik dus op je keuze) dat hij dat dan gelijk laadt.
MAAR hij moet dat dan vervolgens bij al mijn pagina's doen.
Nu heb ik begrepen dat je dat met cookie's kan doen. Alleen weet ik niets van cookies af.

Kunnen jullie mij helpen.

Groet, Steven
 
PHP hulp

PHP hulp

03/06/2024 20:25:03
 
Tamara

Tamara

09/01/2009 13:24:00
Quote Anchor link
er staat hier ergens een script/tutorial over dynamische css. dat heb je denk ik nodig
 
Steven T

Steven T

09/01/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Oke, heb inderdaad wel wat gezien over dynamisch css. Dat was echter engels en daar kwam ik niet uit. Ik gebruik hier even de zoekfuntie.
Dank je wel.

Post wel weer als ik er niet uit kom ;)
 
Tamara

Tamara

09/01/2009 14:07:00
Quote Anchor link
als je er zometeen weer niet uit komt:
post wat je tot zover hebt (de (relevante) code)
wat is het probleem/wat gaat er fout
en wat moet het bereiken.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

09/01/2009 14:11:00
Quote Anchor link
Maak een X aantal CSS bestanden aan en zet in een sessie welke geinclude moet worden ;-)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 14:20:00
Quote Anchor link
Een klein voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
session_start();

$aStyles = array(
    'blue' => 'blue.css',
    'red' => 'red.css',
    'green' => 'green.css'
);
 
if(isset($_GET['style']) && in_array($_GET['style'], array_keys($aStyles)))
{

    $_SESSION['style'] = $aStyles[$_GET['style']];
}

else
{
    if(!isset($_SESSION['style']))
    {

        $_SESSION['style'] = 'blue.css';
    }
}


// Check
echo $_SESSION['style'] . ' is geselecteerd.'
?>


<form method="get" action="">
<select name="style">
    <option value="blue">Blauw</option>
    <option value="red">Rood</option>
    <option value="green">Groen</option>
</select>
<input type="submit" value="Verander style" />
</form>

Probeer dit scriptje allereerst te begrijpen. Daarna zul je zien dat je $_SESSION['style'] kunt gebruiken om de betreffende stylesheet te laden.
 
Steven T

Steven T

09/01/2009 14:41:00
Quote Anchor link
Het script wat ik had gevonden met de buttons die doet het. :-)

Het script van Blache doet het niet :-(

Wanneer ik het php gedeelte eruit haal laat hij iig de pagina zien :-s
Maar dat is de bedoeling ook weer niet.

Hieronder de code van Blanche:

[linebreak]&lt;!DOCTYPE html PUBLIC &quot;-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN&quot; &quot;http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd&quot;&gt;[linebreak]&lt;html xmlns=&quot;http://www.w3.org/1999/xhtml&quot;&gt;[linebreak]&lt;head&gt;[linebreak]&lt;meta http-equiv=&quot;Content-Type&quot; content=&quot;text/html; charset=utf-8&quot; /&gt;[linebreak]&lt;title&gt;Untitled Document&lt;/title&gt;[linebreak][linebreak]&lt;/head&gt;[linebreak]&lt;body bgcolor=&quot;#000000&quot;&gt;[linebreak]Code (php) 12345678910111213141516171819202122232425 &lt;?phpsession_start();$aStyles = array(&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;red =&gt; css1.css&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;green =&gt; css2.css, &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;blue =&gt; css3.css,&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;orange =&gt; css4.css);&nbsp;if(isset($_GET[style]) &amp;&amp; in_array($_GET[style], array_keys($aStyles))){&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;$_SESSION[style] = $aStyles[$_GET[style]];}else{&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;if(!isset($_SESSION[style]))&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;{&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;$_SESSION[style] = red.css;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;}}// Checkecho $_SESSION[style] . is geselecteerd.?&gt; [linebreak][linebreak][linebreak][linebreak]&lt;form method=&quot;get&quot; action=&quot;&quot;&gt;[linebreak]&lt;select name=&quot;style&quot;&gt;[linebreak] &lt;option value=&quot;green&quot;&gt;Groen&lt;/option&gt;[linebreak] &lt;option value=&quot;blue&quot;&gt;Blauw&lt;/option&gt;[linebreak] &lt;option value=&quot;orange&quot;&gt;Oranje&lt;/option&gt;[linebreak]&lt;/select&gt;[linebreak]&lt;input type=&quot;submit&quot; value=&quot;Verander style&quot; /&gt;[linebreak]&lt;/form&gt;[linebreak]&lt;/body&gt;[linebreak]&lt;/html&gt;[linebreak]

Hier de URL: http://dzjunior.byethost9.com/test/css/cssladen.php
Is er alleen ook nog ergens een optie om het te laten onthouden in cookies?
Zodat ALLE pagina's er het zelfde uit zien??
 
Mitchell

Mitchell

09/01/2009 14:46:00
Quote Anchor link
Laat javascript het werk voor je doen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 14:49:00
Quote Anchor link
Tja, ik geef dan ook alleen een voorbeeldje. Het is geen code die je 1-op-1 kunt kopieëren voor een werkend resultaat.

Jij zult zelf nog de benodigde HTML moeten scripten waarin je $_SESSION['style'] gebruikt om de betreffende stylesheet in te laden. Die echo die ik geef, is alleen een controle dat het scriptje werkt en die kan jij dus gewoon verwijderen...

Quote:
Is er alleen ook nog ergens een optie om het te laten onthouden in cookies?
Zodat ALLE pagina's er het zelfde uit zien??
Mijn voorbeeld maakt gebruik van een sessievariabele. Die is beschikbaar op elke pagina die je met session_start() begint. Je hebt dus in principe geen cookies nodig. Dit zou je alleen nog kunnen toepassen als je de bezoeker bij terugkomst op je site direct weer dezelfde style wilt voorschotelen.

Maar goed, dan kun jij dus zelf verder met dat voorbeeldje aan de slag om de betreffende variabele ook in een cookie op te slaan...

ps. @Mitchell: alles leuk en aardig, maar hoe wil je er dan ooit voor zorgen dat de gemaakte keuze bewaarde blijft?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Steven T

Steven T

09/01/2009 14:50:00
Quote Anchor link
yeah dat ziet er iig al uit naar wat ik zoek :D

Alleen (miss lullig) als ik op een andere link klik, heeft die gewoon de standaart layout.
Maar bij mij moet die dus ook dezelfde layout hebben.
Hoe laat ik dat doen??
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 14:52:00
Quote Anchor link
[email protected] schreef op 09.01.2009 14:50:
Alleen (miss lullig) als ik op een andere link klik, heeft die gewoon de standaart layout.
Precies wat ik zeg, dat kun je dus alleen bereiken als je het met PHP oplost.

Zie de uitleg in mijn vorige post...
 
Steven T

Steven T

09/01/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Jah had jouw post niet gezien, nadat ik die van mij had gepost.

Oke, dus als ik het goed begrijp kan dit weg:

[linebreak]// Check[linebreak]echo $_SESSION[style] . is geselecteerd.[linebreak][linebreak]

deze 'style' bestaat nog niet. dus overal waar 'style' staat moet een .css te komen staan?? dus iets van default.css.

en ik kan dan gewoon layers gebruiken in mijn pagina??

Ik moet je nog wel vertellen :$ dat ik niets verder weet van PHP
Maar opmaken in design kan ook toch gewoon??
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/01/2009 15:20:00
Quote Anchor link
[email protected] schreef op 09.01.2009 15:10:
deze 'style' bestaat nog niet. dus overal waar 'style' staat moet een .css te komen staan?? dus iets van default.css.
Nee, dat heb je verkeerd.

Zoals ik al zei, probeer eerst goed te begrijpen wat het scriptje nu precies doet, voordat je het probeert toe te passen. Kopieer het dus eens naar een nieuw PHP bestandje en voer het eens uit. Speel ermee en zie wat er gebeurt. Kijk dan nog eens goed naar het scriptje om te zien of je begrijpt wat er gebeurt, verander desnoods wat aan de code om te zien wat dat oplevert.

Waar je uiteindelijk op uit zult komen is dat je in je HTML zoiets krijgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<link href="<?php echo $_SESSION['style']; ?>" rel="stylesheet" />

Bovenstaande is natuurlijk de regel waarmee je je stylesheet laadt.

ps.
Quote:
Ik moet je nog wel vertellen :$ dat ik niets verder weet van PHP
PHP Beginnershandleiding

Wellicht dat je hier dan iets aan hebt...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Steven T

Steven T

16/01/2009 13:22:00
Quote Anchor link
Hallo,
terug van weggeweest, ik heb me beetje lopen verdiepen in PHP

Dus ik hoop dat ik de code ben gaan begrijpen alleen nu wilt hij nog steeds niet mijn css laden.

Hieronder mijn voledige code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<link href="<?php echo $_SESSION['style']; ?>" rel="stylesheet" type="text/css"/> Hier laadt hij zien wat gekozen is en dat onthouden.
</head>
<body>
<?php
session_start();

$aStyles = array( //dit zijn de css waar je uit kunt kiezen
    '1' => 'css1.css',
    '2' => 'css2.css',
    '3' => 'css3.css'
);
 
if(isset($_GET['style']) && in_array($_GET['style'], array_keys($aStyles))) //Hier laadt hij de css vanuit het menu genaamd style
{
    $_SESSION['style'] = $aStyles[$_GET['style']]; //session geeft aan dat de browser dit moet onthouden bij de volgende pagina's dus de style
}
else
{
    if(!isset($_SESSION['style']))// moet nog steeds onthouden worden
    {
        $_SESSION['style'] = 'css1.css'; //dit is de css die standaart wordt geladen
    }
}

?>


<form method="get" action="">  Moet hier niet wat staan??
<select name="style">
    <option value="1">1</option>
    <option value="2">2</option>
    <option value="3">3</option>
</select>
<input type="submit" value="Verander style" />
</form>
</body>
</html>


Ik heb er zelf nog wat bij gezet om te kijken of ik het begrijp.
Zouden jullie dat na kunnen kijkenn voor me? En mij verbeteren als ik het fout heb gedaan?

Alvast bedankt. Steven
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/01/2009 13:25:00
Quote Anchor link
Dit script zal een 'headers already sent' foutmelding opleveren. Voor de session_start() van regel 10 heb je namelijk al output naar de browser verzonden (de HTML) en dat is niet toegestaan.

Plaats allereerst dus de session_start() aan het begin van je script. Zet verder deze regels ook aan het begin van je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
?>

Dan worden alle (mogelijke) fouten weergegeven.
 
Steven T

Steven T

16/01/2009 13:30:00
Quote Anchor link
Voordat ik dat ga doen ;)
Wat versta jij onder script? Is dat vanaf

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

tot het afsluiten van de html?

of vanaf het eerste
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<? teken?

Ik zelf zou zeggen vanaf het eerste [code]<? teken. Bij mij dus vanaf regel 6
Maar omdat ik daar wat geplaatst moet worden zou ik hem op de plaats zetten waar hij nu staat. Wat dus niet goed is.

Dus vanwaar begint het scripten??

Steven
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/01/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Quote:
Wat versta jij onder script?
Vanaf begin tot eind, dus ook de HTML meegerekend ;-)
 
Steven T

Steven T

16/01/2009 13:40:00
Quote Anchor link
Yeah :-D

Hij pakt nu mijn css en ook de rest :-D

Ik ga nu even kijken of ik er een aantal divs in kan zetten en hoe die daar op reageert.

Moet ik nu in al mijn pagina's

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start();?>


Neerzetten of laat hij dat nu met alle bestanden zien die uit dezelfde directory worden gehaald?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/01/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Ja, zeker weten. Op elke pagina waar je sessievariabelen wilt gebruiken, zul je session_start() moeten aanroepen...
 
Steven T

Steven T

16/01/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Oke, ik herhaal jou (ook voor mezelf ;-))
Overal waar ik dezelfde sessie wil hebben waar ik mee begonnen ben.
Moet ik starten met

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php session_start();?>


Zodat alle pagina's die ik aanklik dezelfde stijl houden.
Correct?
 
Tamara

Tamara

16/01/2009 13:49:00
Quote Anchor link
Klopt! :)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.