Vervolg file explorere opend niet altijd vensters

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

13/05/2024 02:44:56
Quote Anchor link
Ik ben al een paar maanden bezig met windows 11's probleem dat in dit topic werd beshreven:
https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/windows-11-geopende-tab-switchen-werkt-niet/104909/

Ik heb updatse geprobeerd en alles wat in deze link staat:
https://www.howtogeek.com/fix-hidden-taskbar-icons-windows-11/#:~:text=To%20fix%20the%20taskbar%2C%20start,or%20performing%20a%20clean%20boot.

Het lijkt niet opgelost te worden.

Hier een loom video over waar ik mee te maken krijg:
https://www.loom.com/share/2a55c3753c3f4e5994e45821841eda92?sid=1c49ff92-8ba6-4e31-99de-97058eb48dfd

Heeft iemand nog een idee wat ik kan doen, want het werkt zo verschrikkelijk
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 12:46:46
 
Ad Fundum

Ad Fundum

13/05/2024 07:14:14
Quote Anchor link
Probeer een nieuwe gebruiksaccount aan te maken, en kijk of je het probleem daar ook hebt, dat scheelt al een boel mogelijke oorzaken en je beperkt de mogelijke oorzaken in een korte tijd.
Als die nieuwe account het probleem niet heeft, kan je het Windows-profiel verwijderen van de probleemaccount.
Het is wel een botte-bijlmethode, je kunt in plaats daarvan ook op zoek naar registerinstellingen of gewoon het Windows event log of daar behulpzame foutmeldingen in staan, en een beetje goed zoeken op internet.

Werkt ALT + (SHIFT) + TAB nog wel om te wisselen?

Als niets helpt kan je altijd nog kijken of je naar Linux over kunt.
Debian voor niet de nieuwste hardware, of anders bijvoorbeeld Linux Mint.
Want als daar een file explorer niet werkt, heb je keuze uit nog 10 andere windowmanagers.
Gewijzigd op 13/05/2024 07:17:17 door Ad Fundum
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

16/05/2024 03:09:52
Quote Anchor link
Hallo,

ALT-SHIFT werkt vaak wel, soms ook niet.
Ja ik heb wel een hele linux installeren, maar veel is nu al ingesteld met windows programma's.
Ik moet dan WINe gebruiken en dat is niet voor sit systeem.

Er moet toch wel een oplossing zijn, dit kantoch niet waar zijn dat deze bug blijft bestaan?
Ik heb zelfs een file explorer patch geprobeerd dat switcht naar windows 10 file explorer.

Maar hetzelfde probleem.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

16/05/2024 15:41:58
Quote Anchor link
Je hebt niet uitgeprobeerd of het aan het windows-profiel ligt?
En je hebt ook nog niet gekeken in het Windows event log?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

17/05/2024 04:34:58
Quote Anchor link
Ik heb een ander windows profiel gemaakt, via microsift account meost dit


FOut in de log die terugkomt:

Quote:
Faulting application name: ACCStd.exe, version: 4.0.3054.0, time stamp: 0x63dca85b
Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x00007ff9968c72d7
Faulting process id: 0x0x1BB0
Faulting application start time: 0x0x1DAA70791C36035
Faulting application path: C:\Program Files (x86)\Acer\Care Center\ACCStd.exe
Faulting module path: unknown
Report Id: 8ca34265-93fc-42eb-99e9-fb0482c5d6e7
Faulting package full name:
Faulting package-relative application ID:


Quote:
A fatal error occurred while creating a TLS client credential. The internal error state is 10013.
The SSPI client process is svchost (PID: 22404).

veel andere terugkomende error is:

Quote:
Metadata staging failed, result=0x80070490 for container '{056018F3-EA11-DE01-11C1-516050C076BC}'


Deze blijven voorkomen.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

17/05/2024 10:07:52
Quote Anchor link
En heb je iets kunnen vinden op internet over die foutmeldingen?
Wat heb je geprobeerd?
Bijvoorbeeld een herinstallatie of het terugzetten van het originele fabrieksimage?

De reden dat ik deze dingen vraag is dat ik zelf niet in de gelegenheid ben om het probleem voor je op te lossen.
Ik kan hooguit alleen tips geven voor een oplossingsrichting.
Tenzij er op PHPHulp nog iemand anders is die wel helemaal in Windows 11 zit?
(Zelf ben ik afgehaakt na Windows 8.1, met dat mallotige startmenu met tegels.. op een 4k scherm!)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/05/2024 00:03:35
Quote Anchor link
Wat is nu eigenlijk precies het probleem? Ik zie wat snel geklik in dat filmpje, maar het is me niet duidelijk wat er verkeerd gaat. Misschien kun je een wat duidelijker filmpje maken en wat langzamer klikken, zodat fatsoenlijk te zien is wat er gebeurt?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

18/05/2024 17:00:08
Quote Anchor link
Nou in het filmpje is te zien dat wanneer ik een venster aaklik, deze niet open gaat. Dat is dus ook het hele probleem.
Ik heb de errors onderzocht.

ACCStd.exe is verwijderd, maar probleem niet opgelost. De rest kom ik niet uit.

Ik probeer de fabrieksinstellingen terug te zetten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/05/2024 01:22:42
Quote Anchor link
Ik heb je filmpje nog even bekeken. Het valt me op dat het niet lijkt te werken als je op 'inc' klikt. Ik zie ook dat er 2 vensters (dezelfde?) zijn met die naam. Kan het zijn dat het niet werkt op het moment dat beide vensters dezelfde naam hebben en/of naar dezelfde locatie verwijzen? Dat ie dan niet weet welk venster ie moet openen? Probeer dit eens te testen?
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

19/05/2024 13:08:20
Quote Anchor link
Dat is getest. Het is al maanden een probleem met meerdere vensters, die verschillende namen hebben.
Ik heb nu een nieuwe repair update gedaan en het lijkt nu te werken, maar weet niet voor hoe lang.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/05/2024 17:03:30
Quote Anchor link
Oké. Succes ermee. :)
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

19/05/2024 18:06:17
Quote Anchor link
Dank je!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.