Verwijzing wordt niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

05/09/2015 21:11:49
Quote Anchor link
Kijk eens naar de if().
Er staat niks achter dus geldt ie alleen voor $onderwerp = 'Bevestigingsmail';

Een if() hoort te openen en te sluiten.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:40:57
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/09/2015 21:11:58
Quote Anchor link
Je mist accolades vanwege je if-statement
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 14:14:23
Quote Anchor link
Moet dan de hele opdracht tussen accolades?



if ($_POST["submit"]){


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn e-mail'

Rest van de code

}
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

06/09/2015 14:54:09
Quote Anchor link
Ja, dat moet..
 

06/09/2015 15:47:41
Quote Anchor link
Overigens is 'Bevestigingse-mail' leuker dan 'Bevestigingsmail'.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 16:21:01
Quote Anchor link
En aangezien we een mail sturen is het niet nodig om dit ook nog eens in het subject te vermelden ;-)

Een simpel "Bevestiging" of "Bevestiging inschrijving" lijkt me wat netter.
 

06/09/2015 17:09:54
Quote Anchor link
In het onderwerp: "Gefeliciteerd! U heeft uw eerste bevestigingse-mail ontvangen van X!" :-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

06/09/2015 17:18:15
Quote Anchor link
Dan toch echt liever:

"Gefeliciteerd! We hebben uw inschrijving ontvangen!"

;-)
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:26:19
Quote Anchor link
Het werkt nog steeds niet.

Hebben jullie een suggestie?

Ik zie nu helemaal niets meer in de browser komen.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

if($_POST["submit"]) {


$onderwerp = 'Bevestigingsmail';
$webmaster = 'mijn email';


$e-mailadres = $_POST['email'];
$naam = $_POST['fullname'];
$telefoonnummer = $_POST['cellphone'];
$stad = $_POST['city'];
$opmerking = $_POST['comment'];


$body = <<<EOD
<br><hr><br>
E-mail: $email <br>
Naam: $fullname <br>
telefoonnummer: $cellphone <br>
Stad: $city <br>
Opmerking: $comment <br>
EOD
;

$headers = "from: $email\r\n";
$headers .= "conntent-type: text/html\r\n";
$success =mail ($webmaster, $onderwerp, $body, $headers);

 }


// Set email variables
$email_to = 'mijn email';
$email_subject = 'Verrassing aanvraag';

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    
);


// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $email_content = 'New Website Comment: ' . "\n\n";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $email_content .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($email_to, $email_subject, $email_content);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="contact.php" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <select>
  <option value="Utrecht">Utrecht</option>
</select>
    <input type="dropdown" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:43:08
Quote Anchor link
Krijg je geen meldingen te zien?

Ik zie zo een aantal variabelen die uit de lucht komen vallen en nergens zijn gedeclareerd.
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 18:48:00
Quote Anchor link
Geen melding nee. Verder werk hij zonder de bovenste code wel.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 18:53:03
Quote Anchor link
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:09:07
Quote Anchor link
Dat krijg je ervan, als je andermans codes gaat kopieeren/plakken, terwijl je er zelf geen kennis van hebt. Je haalt teveel op je hals Bernard, begin eerst eens rustig html te leren voor je op php overgaat.

@-SanThe-

Das niet enige fout in dit script, als je goed kijkt, zie je dat er 2x mail() voorkomt en dat al zijn $_POST niet deugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:15:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/09/2015 18:53:03:
PHP Parse error: syntax error, unexpected '=' in /var/www/html/index.php on line 13


Deze foutmelding verschijnt niet op het scherm, maar komt uit de log-file van Apache.
Als deze fout opgelost is dan verschijnen de andere meldingen weer gewoon op het scherm.
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 19:17:40
Quote Anchor link
Maar er zit inderdaad ook een fout in Line 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$e-mailadres = $_POST['email'];
De fout is '-'.

@-SanThe-

Ik zie hem anders wel verschijnen hoor.
Afbeelding
Gewijzigd op 06/09/2015 19:21:22 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:22:34
Quote Anchor link
Hi, dank voor jullie reactie.

Ik begrijp dat het beter is om eerst wat dieper op het leren van de codes in te gaan ipv kopiëren van andere sites. Het is alleen zo dat ik dit maar één keer wil doen. Daarnaast is het gek dat het eerst goed werkt en met die code zie ik niets meer.
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2015 19:23:21
Quote Anchor link
@DavY:

Dat geeft dus die bovenstaande error die alleen in de log-file te zien is.

Ik dacht: Laat TS er eerst maar eens naar kijken.
Maar jij geeft gelijk al het probleem aan.
Gewijzigd op 06/09/2015 19:25:43 door - SanThe -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 19:43:52
Quote Anchor link
Heay! Ik zie weer wat.

Ik ga een aan de slag met de error die zichtbaar is.

Tnx
 
DavY -

DavY -

06/09/2015 21:29:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// Set required fields
$required_fields = array('fullname','email','cellphone','city', 'comment');

// set error messages
$error_messages = array(
    'fullname' => 'Vul je naam in.',
    'email' => 'Vul je e-mailadres in.',
    'cellphone' => 'Vul je telefoonnummer in.',
    'city' => 'Kies een stad.',
    'comment' => 'Geef een opmerking op'
);

// Set form status
$form_complete = FALSE;

// configure validation array
$validation = array();

// check form submittal
if(!empty($_POST)) {
    // Sanitise POST array
    foreach($_POST as $key => $value) $_POST[$key] = remove_email_injection(trim($value));
    
    // Loop into required fields and make sure they match our needs
    foreach($required_fields as $field) {        
        // the field has been submitted?
        if(!array_key_exists($field, $_POST)) array_push($validation, $field);
        
        // check there is information in the field?
        if($_POST[$field] == '') array_push($validation, $field);
        
        // validate the email address supplied
        if($field == 'email') if(!validate_email_address($_POST[$field])) array_push($validation, $field);
    }

    
    // basic validation result
    if(count($validation) == 0) {
        // Prepare our content string
        $onderwerp = "Mijn onderwerp";
        $emailadres = $_POST['email'];
        $body = "";

        $headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
        $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n";
        $headers .= "From: [email protected]";
        
        // simple email content
        foreach($_POST as $key => $value) {
            if($key != 'submit') $body .= $key . ': ' . $value . "\n";
        }

        
        // if validation passed ok then send the email
        mail($emailadres, $onderwerp, $body, $headers);
        
        // Update form switch
        $form_complete = TRUE;
    }
}

function
validate_email_address($email = FALSE) {
    return (preg_match('/^[^@\s]+@([-a-z0-9]+\.)+[a-z]{2,}$/i', $email))? TRUE : FALSE;
}

function
remove_email_injection($field = FALSE) {
   return (str_ireplace(array("\r", "\n", "%0a", "%0d", "Content-Type:", "bcc:","to:","cc:"), '', $field));
}


?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>



    <title>Contact Form</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    
    <link href="contactform.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    
    <script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/mootools/1.3.0/mootools-yui-compressed.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="validation.js"></script>
    
    <script type="text/javascript">
        var nameError = '<?php echo $error_messages['fullname']; ?>';
        var emailError = '<?php echo $error_messages['email']; ?>';
        var cellphoneError = '<?php echo $error_messages['cellphone']; ?>';
        var cityError = '<?php echo $error_messages['city']; ?>';
    </script>

</head>

<body>


<div id="formWrap">
<div id="form">
</div>

<form action="" method="post" id="comments_form">
<?php if($form_complete === FALSE): ?>
    <div class="row">
    <div class="label"> Voor en achternaam </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="fullname" class="detail" name="fullname" value="<?php echo isset($_POST['fullname'])? $_POST['fullname'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('fullname', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['fullname']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> E-mailadres </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="e-mail" class="detail" name="email" value="<?php echo isset($_POST['email'])? $_POST['email'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('email', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['email']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Telefoonnummer </div>
    <div class="input">
    <input type="number" id="cellphone" class="detail" name="cellphone" value="<?php echo isset($_POST['cellphone'])? $_POST['cellphone'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('cellphone', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['cellphone']; ?></span><?php endif; ?>
    <div class="context"></div>
    </div>
    </div>
    
    <div class="row">
    <div class="label"> In welke stad? </div>
    <div class="input">
    <input type="text" id="city" class="" name="city" value="<?php echo isset($_POST['city'])? $_POST['city'] : ''; ?>" /><?php if(in_array('city', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['city']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
    
    <div class="row">
    <div class="label"> Opmerkingen </div>
    <div class="input">
    <textarea id= "comment" name="comment" class="mess"><?php echo isset($_POST['comment'])? $_POST['comment'] : ''; ?></textarea><?php if(in_array('comment', $validation)): ?><span class="error"><?php echo $error_messages['comment']; ?></span><?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    

    <div class="submit">
    <input type= "submit" id="submit" name="submit" value="send message" />
    </div>
    </form>
<?php else: ?>
<p>Thank you for your Message!</p>

<script type="text-javascript">


window.setTimeout("location=('index.html');",5000)

</script>

<?php endif; ?>

</div>
</body>

</html>


Ik heb alleen kleine foutjes omtrent mail() en $_POST gecorrigeerd. De rest is aan je om verder uit te zoeken of vraag een van de jongens hier om je verder te helpen Bernard.
Gewijzigd op 06/09/2015 21:51:15 door DavY -
 
Bernhard G

Bernhard G

06/09/2015 22:15:03
Quote Anchor link
Bedankt Davy,

Het werkt nu inderdaad alleen ontvang ik nu zelf geen mail wat degene heeft ingevuld.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.