video generator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »
C -

C -

19/02/2013 17:04:24
Quote Anchor link
hey iedereen,

Op het moment ben ik bezig met het maken van een script die in een map alle video's opzoekt en die weergeeft
alleen op het moment geeft hij weer dat er een video is wat klopt, ik kan de speler zien, alleen wilt hij hem niet afspelen...

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

$a
= '1'; //aantal videos op 1 pagina
$locatie = 'video'; //map van videos
$width = '500'; //breedte van de video
$height = '500'; //hoogte van de video


//hieronder hoeft niks veranderd te worden

if (!isset($_GET['pagina'])) { $pagina = 1; } else { $pagina = $_GET['pagina']; }
$dir = opendir($locatie);
$nr = '1';
// Haal de gegevens uit dir
while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if (($file !== ".") and ($file !== "..")) {
         list($filename, $ext) = explode(".", $file);
         list($main, $sub, $include) = explode("/", $PHP_SELF);
         $files[$nr] = $file;
         $nr++;
      }
}

$a0 = count($files);

$a1 = ($a0/$a);
$a2 = round($a1);
if ($a1 > $a2) {
   $a2++;
}

$i = '1';
while ($i != ($a2 + 1)) {
      if ($pagina == $i) {
         $j = (($a * $i)-$a);
         $vid = ($j + 1);
         while ($j != ($a * $i)) {
               if  ($vid > $a0) {
               $j = ($a * $i);
               }

               else {
               echo "<embed src=\"$locatie/$files[$vid]\" height=\"$height\" width=\"$width\" autostart='false' />";
               $vid++;
               $j++;
               }
         }

//pagina nummers met links
      $l = '1';
      echo "<br><br>";
      while ($l != ($a2 + 1)){
            if ($l == $pagina){
            echo "<b>[$l]</b> ";
            }

            else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?pagina=$l\">[$l]</a> ";
            }

            $l++;

      }

      }

      $i++;
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:26:38
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/02/2013 17:24:10
Quote Anchor link
We gaan die code straks eens serieus inkorten.

Om te beginnen, glob() is veel gebruiksvriendelijker dan opendir ...
zie.
http://php.net/manual/en/function.glob.php

Daarmee wordt dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$videos
= glob($locatie .'/*.*');
// en dan nog filteren met de extensie.
?>


Jouw manier om aan een extensie te raken, klopt trouwens niet.
pathinfo is daarvoor veel beter, zie http://php.net/manual/en/function.pathinfo.php

bv. bij jou krijg je een probleem als iemand 'mijn_video.avi.exe' uploadt. Jij detecteert dan enkel avi; niet exe.

---
Nog een detail:
Je doet een aantal keer iets dergelijks:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= '1';
while ($i != ($a2 + 1)) {
...

  $i++;
}

?>


Daarvoor hebben ze de for-lus uitgevonden.
Dat wordt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 1; $i != ($a2 + 1); $i++) {
...
}

?>



... dan kunnen we zien naar het probleem ten gronde.
Gewijzigd op 19/02/2013 17:32:35 door Kris Peeters
 
C -

C -

19/02/2013 20:59:41
Quote Anchor link
Die for loop is inderdaad heel slordig :x

ik ben nu maar even opnieuw begonnen en heb nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$a
= '1'; //aantal videos op 1 pagina
$locatie = 'video'; //map van videos
$width = '500'; //breedte van de video
$height = '500'; //hoogte van de video

$videos = glob($locatie .'/*.*');
$c = count($videos);
for($i=1; $i <= $c; $i++)
{

$path_parts = pathinfo($videos[$i]);
echo "<embed src=";
echo $path_parts['dirname'];
echo "/";
echo $path_parts['filename'];
echo ".";
echo $path_parts['extension'];
echo " height=\"$height\" width=\"$width\" autostart='false' />";
}


?>


echter krijg in nu een pagina met daarin een frame waarin ik de homepage van de site te zien krijg...

help :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/02/2013 21:09:57
Quote Anchor link
Je doet nu veel moeite om eerst dirname, filename en extension uit te lezen, om ze vervolgens weer aan elkaar te knopen. Dat is helemaal niet nodig. Verder heb je die count ook niet nodig, want je kunt glob gewoon meteen in je foreach zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    foreach ( glob ('testvideos/*.wmv') as $video ) {
        echo '<p>' . $video . '</p>';
    }

?>
 
C -

C -

19/02/2013 21:47:23
Quote Anchor link
ik heb de foreach functie letterlijk overgenomen en heb nu dit aangezien ik met mp4:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    foreach ( glob ('video/*.mp4') as $video ) {
        echo '    <video width="320" height="240" controls>
                <source src='
. $video . ' type="video/mp4">
                Your browser does not support the video tag.
                </video>'
;
    }

?>


echter kan ik de video nog steeds niet afspelen.... ik zie nu de controls en als er geen .mp4 bestand in staat dan krijg ik een foutmelding maar afspelen lukt niet...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/02/2013 22:18:07
Quote Anchor link
Hoe ziet je HTML er uit volgens je browser?
 
C -

C -

19/02/2013 22:20:11
Quote Anchor link
dit is de code voor de hele pagina:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Carsten PT</title>
<link href="/include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body style=" text-align:center;">
<div id="header">
<a href="/index.php?p=home"><center><img src="/images/carsten oort site.png" alt="Carsten pt" border="0" /></center></a>
<center>
<a href="/index.php?p=home">
<img src="/images/home.png" alt="Home" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/home2.png';" onmouseout="this.src='/images/home.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=personalTraining">
<img src="/images/pt.png" alt="Personal training" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/pt2.png';" onmouseout="this.src='/images/pt.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=aanbod">
<img src="/images/aanbod.png" alt="Ons aanbod" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/aanbod2.png';" onmouseout="this.src='/images/aanbod.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=voeding">
<img src="/images/voeding.png" alt="Voeding" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/voeding2.png';" onmouseout="this.src='/images/voeding.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=massage">
<img src="/images/massage.png" alt="Massage" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/massage2.png';" onmouseout="this.src='/images/massage.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=contact">
<img src="/images/contact.png" alt="Contact" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/contact2.png';" onmouseout="this.src='/images/contact.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=review">
<img src="/images/review.png" alt="Review" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/review2.png';" onmouseout="this.src='/images/review.png';" border="0" />
</a>
</center>
</div>
<div id="contain">
<div id="lbanner">
<img src="/images/banner/L1.jpg" height="600" width="150" border="0" />
</div>

<div id="page">
<div id="left" class="c"><a href="/index.php?p=review">&nbsp;&nbsp;Review's&nbsp;&nbsp;</a></div>
<div id="cent" class="c"><a href="http://carstenoort-pt.com/content/pic.php?nr=1">&nbsp;&nbsp;Foto's&nbsp;&nbsp;</a></div>
<div id="right" class="c"><div class="sel"><a href="http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1">&nbsp;&nbsp;Video's&nbsp;&nbsp;</a></div></div>
<br />
<div id="gen">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    foreach ( glob ('video/*.mp4') as $video ) {
        echo '    <video width="400" height="400" controls>
                <source src='
. $video . ' type="video/mp4">
                Your browser does not support the video tag.
                </video>'
;
    }

?>

</div>
</div>

<div id="rbanner">
<a href="http://www.pedssportscentre.nl">
<img src="/images/banner/1.gif" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.tapout.com/">
<img src="/images/banner/2.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.trxtraining.com/shop/gear">
<img src="/images/banner/3.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.cyvan.woelmuis.nl">
<img src="/images/banner/4.png" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://bassaidaidojo.nl/">
<img src="/images/banner/5.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
</div>
</div>
</body>
</html>

voor de rest toont elke browser alles gewoon goed werkend, alleen dat filmpje wilt hij niet afspelen....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/02/2013 22:47:27
Quote Anchor link
Maar hoe ziet het er in je browser uit?
Die PHP-code zou er daar nooit mogen staan als je de HTML-source bekijkt.
Gewijzigd op 19/02/2013 22:47:54 door - Ariën -
 
C -

C -

19/02/2013 23:22:53
Quote Anchor link
http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1 dat is de link naar hoe het eruit ziet...

daarnaast, waarom mag die PHP-code daar dan niet staan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/02/2013 23:34:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<source src=video/Queen - The Show Must Go On.mp4 type="video/mp4">


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<source src="video/Queen - The Show Must Go On.mp4" type="video/mp4">


zoek de verschillen :-)
 
C -

C -

19/02/2013 23:45:16
Quote Anchor link
inderdaad zoek de verschillen xD maar je hebt gelijk was een hele stomme fout :x

iedereen heel erg bedankt!!

met vriendelijke groet,

Cyvan Oort
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2013 00:20:49
Quote Anchor link
Cyvan Oort op 19/02/2013 23:22:53:
http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1 dat is de link naar hoe het eruit ziet...

daarnaast, waarom mag die PHP-code daar dan niet staan?

Die mag er wel staan, maar hoor je in HTML-source van je browser niet te zien. Ik gok erop dat je in de war was met de PHP-source uit je editor, maar in de HTML-source zal je nooit en te nimmer een PHP-code te zien krijgen, als PHP op de server enabled is.
Gewijzigd op 20/02/2013 00:21:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.