video generator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »
C -

C -

19/02/2013 17:04:24
Quote Anchor link
hey iedereen,

Op het moment ben ik bezig met het maken van een script die in een map alle video's opzoekt en die weergeeft
alleen op het moment geeft hij weer dat er een video is wat klopt, ik kan de speler zien, alleen wilt hij hem niet afspelen...

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

$a
= '1'; //aantal videos op 1 pagina
$locatie = 'video'; //map van videos
$width = '500'; //breedte van de video
$height = '500'; //hoogte van de video


//hieronder hoeft niks veranderd te worden

if (!isset($_GET['pagina'])) { $pagina = 1; } else { $pagina = $_GET['pagina']; }
$dir = opendir($locatie);
$nr = '1';
// Haal de gegevens uit dir
while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if (($file !== ".") and ($file !== "..")) {
         list($filename, $ext) = explode(".", $file);
         list($main, $sub, $include) = explode("/", $PHP_SELF);
         $files[$nr] = $file;
         $nr++;
      }
}

$a0 = count($files);

$a1 = ($a0/$a);
$a2 = round($a1);
if ($a1 > $a2) {
   $a2++;
}

$i = '1';
while ($i != ($a2 + 1)) {
      if ($pagina == $i) {
         $j = (($a * $i)-$a);
         $vid = ($j + 1);
         while ($j != ($a * $i)) {
               if  ($vid > $a0) {
               $j = ($a * $i);
               }

               else {
               echo "<embed src=\"$locatie/$files[$vid]\" height=\"$height\" width=\"$width\" autostart='false' />";
               $vid++;
               $j++;
               }
         }

//pagina nummers met links
      $l = '1';
      echo "<br><br>";
      while ($l != ($a2 + 1)){
            if ($l == $pagina){
            echo "<b>[$l]</b> ";
            }

            else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?pagina=$l\">[$l]</a> ";
            }

            $l++;

      }

      }

      $i++;
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 02:45:25
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/02/2013 17:24:10
Quote Anchor link
We gaan die code straks eens serieus inkorten.

Om te beginnen, glob() is veel gebruiksvriendelijker dan opendir ...
zie.
http://php.net/manual/en/function.glob.php

Daarmee wordt dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$videos
= glob($locatie .'/*.*');
// en dan nog filteren met de extensie.
?>


Jouw manier om aan een extensie te raken, klopt trouwens niet.
pathinfo is daarvoor veel beter, zie http://php.net/manual/en/function.pathinfo.php

bv. bij jou krijg je een probleem als iemand 'mijn_video.avi.exe' uploadt. Jij detecteert dan enkel avi; niet exe.

---
Nog een detail:
Je doet een aantal keer iets dergelijks:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= '1';
while ($i != ($a2 + 1)) {
...

  $i++;
}

?>


Daarvoor hebben ze de for-lus uitgevonden.
Dat wordt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 1; $i != ($a2 + 1); $i++) {
...
}

?>



... dan kunnen we zien naar het probleem ten gronde.
Gewijzigd op 19/02/2013 17:32:35 door Kris Peeters
 
C -

C -

19/02/2013 20:59:41
Quote Anchor link
Die for loop is inderdaad heel slordig :x

ik ben nu maar even opnieuw begonnen en heb nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$a
= '1'; //aantal videos op 1 pagina
$locatie = 'video'; //map van videos
$width = '500'; //breedte van de video
$height = '500'; //hoogte van de video

$videos = glob($locatie .'/*.*');
$c = count($videos);
for($i=1; $i <= $c; $i++)
{

$path_parts = pathinfo($videos[$i]);
echo "<embed src=";
echo $path_parts['dirname'];
echo "/";
echo $path_parts['filename'];
echo ".";
echo $path_parts['extension'];
echo " height=\"$height\" width=\"$width\" autostart='false' />";
}


?>


echter krijg in nu een pagina met daarin een frame waarin ik de homepage van de site te zien krijg...

help :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/02/2013 21:09:57
Quote Anchor link
Je doet nu veel moeite om eerst dirname, filename en extension uit te lezen, om ze vervolgens weer aan elkaar te knopen. Dat is helemaal niet nodig. Verder heb je die count ook niet nodig, want je kunt glob gewoon meteen in je foreach zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    foreach ( glob ('testvideos/*.wmv') as $video ) {
        echo '<p>' . $video . '</p>';
    }

?>
 
C -

C -

19/02/2013 21:47:23
Quote Anchor link
ik heb de foreach functie letterlijk overgenomen en heb nu dit aangezien ik met mp4:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    foreach ( glob ('video/*.mp4') as $video ) {
        echo '    <video width="320" height="240" controls>
                <source src='
. $video . ' type="video/mp4">
                Your browser does not support the video tag.
                </video>'
;
    }

?>


echter kan ik de video nog steeds niet afspelen.... ik zie nu de controls en als er geen .mp4 bestand in staat dan krijg ik een foutmelding maar afspelen lukt niet...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/02/2013 22:18:07
Quote Anchor link
Hoe ziet je HTML er uit volgens je browser?
 
C -

C -

19/02/2013 22:20:11
Quote Anchor link
dit is de code voor de hele pagina:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Carsten PT</title>
<link href="/include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body style=" text-align:center;">
<div id="header">
<a href="/index.php?p=home"><center><img src="/images/carsten oort site.png" alt="Carsten pt" border="0" /></center></a>
<center>
<a href="/index.php?p=home">
<img src="/images/home.png" alt="Home" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/home2.png';" onmouseout="this.src='/images/home.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=personalTraining">
<img src="/images/pt.png" alt="Personal training" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/pt2.png';" onmouseout="this.src='/images/pt.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=aanbod">
<img src="/images/aanbod.png" alt="Ons aanbod" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/aanbod2.png';" onmouseout="this.src='/images/aanbod.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=voeding">
<img src="/images/voeding.png" alt="Voeding" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/voeding2.png';" onmouseout="this.src='/images/voeding.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=massage">
<img src="/images/massage.png" alt="Massage" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/massage2.png';" onmouseout="this.src='/images/massage.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=contact">
<img src="/images/contact.png" alt="Contact" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/contact2.png';" onmouseout="this.src='/images/contact.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=review">
<img src="/images/review.png" alt="Review" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/review2.png';" onmouseout="this.src='/images/review.png';" border="0" />
</a>
</center>
</div>
<div id="contain">
<div id="lbanner">
<img src="/images/banner/L1.jpg" height="600" width="150" border="0" />
</div>

<div id="page">
<div id="left" class="c"><a href="/index.php?p=review">&nbsp;&nbsp;Review's&nbsp;&nbsp;</a></div>
<div id="cent" class="c"><a href="http://carstenoort-pt.com/content/pic.php?nr=1">&nbsp;&nbsp;Foto's&nbsp;&nbsp;</a></div>
<div id="right" class="c"><div class="sel"><a href="http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1">&nbsp;&nbsp;Video's&nbsp;&nbsp;</a></div></div>
<br />
<div id="gen">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    foreach ( glob ('video/*.mp4') as $video ) {
        echo '    <video width="400" height="400" controls>
                <source src='
. $video . ' type="video/mp4">
                Your browser does not support the video tag.
                </video>'
;
    }

?>

</div>
</div>

<div id="rbanner">
<a href="http://www.pedssportscentre.nl">
<img src="/images/banner/1.gif" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.tapout.com/">
<img src="/images/banner/2.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.trxtraining.com/shop/gear">
<img src="/images/banner/3.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.cyvan.woelmuis.nl">
<img src="/images/banner/4.png" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://bassaidaidojo.nl/">
<img src="/images/banner/5.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
</div>
</div>
</body>
</html>

voor de rest toont elke browser alles gewoon goed werkend, alleen dat filmpje wilt hij niet afspelen....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/02/2013 22:47:27
Quote Anchor link
Maar hoe ziet het er in je browser uit?
Die PHP-code zou er daar nooit mogen staan als je de HTML-source bekijkt.
Gewijzigd op 19/02/2013 22:47:54 door - Ariën -
 
C -

C -

19/02/2013 23:22:53
Quote Anchor link
http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1 dat is de link naar hoe het eruit ziet...

daarnaast, waarom mag die PHP-code daar dan niet staan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/02/2013 23:34:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<source src=video/Queen - The Show Must Go On.mp4 type="video/mp4">


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<source src="video/Queen - The Show Must Go On.mp4" type="video/mp4">


zoek de verschillen :-)
 
C -

C -

19/02/2013 23:45:16
Quote Anchor link
inderdaad zoek de verschillen xD maar je hebt gelijk was een hele stomme fout :x

iedereen heel erg bedankt!!

met vriendelijke groet,

Cyvan Oort
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2013 00:20:49
Quote Anchor link
Cyvan Oort op 19/02/2013 23:22:53:
http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1 dat is de link naar hoe het eruit ziet...

daarnaast, waarom mag die PHP-code daar dan niet staan?

Die mag er wel staan, maar hoor je in HTML-source van je browser niet te zien. Ik gok erop dat je in de war was met de PHP-source uit je editor, maar in de HTML-source zal je nooit en te nimmer een PHP-code te zien krijgen, als PHP op de server enabled is.
Gewijzigd op 20/02/2013 00:21:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.