Video verplicht bekijken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 19:21:13
Quote Anchor link
Hallo lieve PHPHulp vrienden,

Ik heb een vraagje.

Ik wil mensen verplicht een video helemaal laten kijken, voordat ze door kunnen gaan naar de pagina. Ik werk met een "levelsysteem", waar bij ieder level een andere film moet worden gekenen.
Ik heb het volgende idee:
1. Met een ifje controleren of er een 1 in de database staat
2. Ik zet een filmpje van YouTube op mijn website.
*3. Na het volledig bekijken van een filmpje wordt er een button zichtbaar, die je doorleidt naar de volgende pagina.
4. Deze pagina insert in de colom van de gebruiker een 1 bij "video level ...".
5. De gebruiker kan verder naar de volgende pagina van het desbetreffende level.

Nu weet ik niet of puntje 3 mogelijk is, en zoja, hoe ik dit moet doen.
Weet iemand dit, of een veel "makkelijkere" oplossing.

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:42:15
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2013 20:14:58
Quote Anchor link
En wat als ze het filmpje doorskippen met de seek-balk?
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:24:34
Quote Anchor link
Dan wordt de button ook niet zichtbaar.
Is hier eigenlijk wel een oplossing voor, of niet.
 
Reshad F

Reshad F

17/11/2013 21:32:47
Quote Anchor link
Je hebt hier als het goed is alternative ways voor namelijk een custom videospeler weergeven waar geen tijdbalk in zit en/of deze disablen zodat men niet kan doorspoelen.
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:46:39
Quote Anchor link
Dankje Reshad. Dit had ik van een vriend van me:
[17-11-13 21:29:16] Frank: Je moet de tijd van het filmpje in de database zetten
[17-11-13 21:29:23] Frank: dus bij. 361 seconden
[17-11-13 21:29:33] Frank: En dan na 361 seconden komt de knop.. :)

Weet alleen niet hoe ik de laatste regel moet doen, maar dat zoek ik wel uit.

Bedank alle
 
Michael -

Michael -

18/11/2013 08:09:29
Quote Anchor link
Tim kijk even naar de Youtube API. Deze kan de 'current time' weergeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Math.floor(Video.YTPlayer.getCurrentTime());

en heeft ook een 'hide/disable controls' optie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 0 },

Je kunt ook de totale tijd ophalen van het filmpje, deze sla je dan op in de database, en zou je dan met ajax elke seconde kunnen controleren of de 'current time' het zelfde is als de tijd in de database.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 16:13:36
Quote Anchor link
Een simpel voorbeeld in actie.

Als je de trailer van "Jurassic Park 1" niet uitkijkt, krijg je de meest memorabele animated gif van de 90's te zien.

Als je de video volledig ziet, verschijnt een link.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<body>
<div id="player"></div>
<div id="message"></div>
<div id="controls">
  <a href="javascript: stopVideo()">Stop</a>
  <a href="javascript: startVideo()">Start</a>
</div>
<script>
  // globals
  var videoId;
  var player;
  var done;
  var timer = null;
  var video_completely_seen = false;
  var video_skipped = false;

  function youtube(id, controls) {
    videoId = id;
    //Load player api asynchronously.
    var tag = document.createElement('script');
    tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";
    var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0];
    firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);
    done = false;
    
  }
  function onYouTubeIframeAPIReady() {
      player = new YT.Player('player', {
        height: '390',
        width: '640',
        videoId: videoId,
        playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 1 },
        events: {
          'onReady': onPlayerReady,
          'onStateChange': onPlayerStateChange
        }
      });
      
  }
/**
* event callbacks. reageren op commando van Google.
*/
  function onPlayerReady(evt) {
      evt.target.playVideo();
  }
  function onPlayerStateChange(evt) {
      if (timer == null && evt.data == YT.PlayerState.PLAYING && !done) {
        // we gaan de timer aanzeten.  We verwachten dat var done nog op false staat na x aantal seconden, zijnde de duur van de video
        timer = setTimeout(function() {
              video_completely_seen = true;
              // knop tonen, tenzij men al heeft proberen vals spelen
              if (video_skipped == false) {
                document.getElementById('message').innerHTML = '<a href="#">KLIK om verder te gaan</a>';
              }
          },
          Math.floor(1000 * player.getDuration())
        );
        return;
      }
      if (timer != null && video_completely_seen == false) {
        video_skipped = true;
        // een error message mee sturen
        document.getElementById('message').innerHTML = '<img src="http://stream1.gifsoup.com/view2/1349477/ah-ah-ah-o.gif">';
      }
  }
/**
* simpele controls
*/
  function stopVideo() {
      player.stopVideo();
  }

  function startVideo() {
      player.playVideo();
  }

  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null);
  }
</script>
</body>
</html>



Er mist ongetwijfeld nog logica.
Maar je ziet wel op welke plek je kan ingrijpen
Gewijzigd op 18/11/2013 17:02:06 door Kris Peeters
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:14:47
Quote Anchor link
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

18/11/2013 17:20:22
Quote Anchor link
Tim Klein op 18/11/2013 17:14:47:
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim


Hier als het goed is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null); # lc0UehYemQA is youtube id
  }
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 17:22:33
Quote Anchor link
You tell me.

Nee, ik bedoel ...
toon eens de HTML die jij op je pagina zou willen zien.
Als je ergens een search <input> zet, kan ik die doen reageren.

Ondertussen staat de id van de video op lijn 80. Als het een video is die jij als webmaster (vast) bepaalt, kan je simpelweg lijn 80 aanpassen.
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:24:35
Quote Anchor link
Kris,
Helaas had ik nog geen code geschreven, omdat ik niet wist wat nu helemaal precies de beste oplossing was.

IK WEL JE ENORM BEDNAKEN!

Groetjes, Tim
Gewijzigd op 18/11/2013 17:36:15 door Tim Klein
 

18/11/2013 17:35:38
Quote Anchor link
Slotjes doen we niet aan, Tim.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.