Video wil niet starten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 15:28:38
Quote Anchor link
Goedendag ik ben bezig met een website die een video toont. Deze video staat in de zelfde map als mijn index.php.

Nu heb ik hem geembed en als object ingevoegd voor zowel IE als Firefox maar in geen 1 van beide browsers wil het filmpje afspelen.

Filmpje is een .mxg bestand.

http://tunder-design.nl/cam/

Iemand een idee wat ik fout doe
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:44:49
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:39:33
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 15:44:23
Quote Anchor link
Dat heeft er niets mee te maken zelfs als je op play klikt doet hij niets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2010 15:53:21
Quote Anchor link
Alsof iedereen een .mxg bestand kan openen? Is het niet slimer om hem om te converteren naar een flv. en met JWplayer deze te embedden?
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:06:35
Quote Anchor link
Het filmpje komt van een camera die eens per uur een nieuw filmpje maakt van 1 minuut en hem op de ftp gooit. Dit werkt allemaal maar helaas kan het systeem alleen een mxg file maken
 
Pim -

Pim -

07/09/2010 16:09:38
Quote Anchor link
Op de server converteren? FFMpeg
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:12:16
Quote Anchor link
Ik kan dat niet installeren heb ik geen recht op
 
- Raoul -

- Raoul -

07/09/2010 16:12:34
Quote Anchor link
Er is een beter programmatje die een AFBEELDING automatisch ook op een FTP gooit.
Ben alleen de naam vergeten..
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:14:27
Quote Anchor link
ik had al voor elkaar dat hij om de 2 seconde deed alleen komt dat dus neer op 9,9 MB per uur. dat is 7gb per maand.

Ze willen echt een filmpje die om het uur word gemaakt met een lengte van 1 minuut :S
 
- Raoul -

- Raoul -

07/09/2010 16:18:39
Quote Anchor link
Om de 2 seconden wtf
En overschrijf je dan wel de afbeelding?
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:33:57
Quote Anchor link
Ja maar dat probeer ik juist niet te gebruiken ik wil graag dat het filmpje afgespeeld word. Het uploaden en vervangen gaat allemaal wel goed.

Ik heb geen toegang tot de ftp server het is de bedoeling dat deze camera beelden ook op andere sites kunnen komen vandaar
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/09/2010 17:05:12
Quote Anchor link
hmm,

wil niet vervelend zijn, maar ik krijg het volgende bericht:

- U dient een plugin te installeren.
- (plugin download pagina firefox) U kan nu een onbekende plugin installeren.

Zeker dat ik dat dus niet doe en ik denk ook de gemiddelde gebruiker niet. Dus maar even je broncode gaan door spitten en daar staat dat je WMP als player gebruikt. Dan zou hij bij mij niet om een plugin hoeven te vragen. Tevens heb ik het idee dat je code voor het embedden een beetje een rommeltje is.

Waarom embed je: src="bouwcam.mxg?id=2" en niet gewoon "bouwcam.mxg"?
Gewijzigd op 07/09/2010 17:05:49 door Bas IJzelendoorn
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 17:13:38
Quote Anchor link
omdat hij net niet wou vernieuwen.
ik weet het van de plugin daarom probeer ik dus iets te verzinnen. en ja ik weet dat het rommelig is maar zelfs met compleet w3schools valide pruttel doet hij het niet
 
Mathijs -

Mathijs -

07/09/2010 18:11:17
Quote Anchor link
dit werkt iig in ie:

<OBJECT id="VIDEO" width="320" height="240"
style="position:absolute; left:0;top:0;"
CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6"
type="application/x-oleobject">

<PARAM NAME="URL" VALUE="http://tunder-design.nl/cam/bouwcam.mxg">
<PARAM NAME="SendPlayStateChangeEvents" VALUE="True">
<PARAM NAME="AutoStart" VALUE="True">
<PARAM name="uiMode" value="none">
<PARAM name="PlayCount" value="9999">
</OBJECT>

maar gebruikers moetenw el geblokkeerde inhoud toe staan of idd een plugin downloaden.

als dit t enige is dat je nodig hebt.. alsjeblieft.

edit: overigens ff gekopieerd
Gewijzigd op 07/09/2010 18:12:01 door Mathijs -
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 18:49:30
Quote Anchor link
Internet Verslaafde op 07/09/2010 16:18:39:
Om de 2 seconden wtf
En overschrijf je dan wel de afbeelding?


Maakt dat iets uit of hij ze overschrijft of niet?
De traffic zal nog altijd worden aangerekend hoor, btw 7GB traffic voor een website/maand is echt niet veel...
 
Jos Verra

Jos Verra

08/09/2010 08:54:12
Quote Anchor link
@Mathijs het gedeelte wat jij maakte werkt niet.
Hij laat nu zelfs geen mediaplayer zien of speelt dus af

@paradox ja maar dit filmpje komt bij meerdere sites in dus dat is dus huidige traffic + 7Gb
 
Raymond van Os

raymond van Os

15/09/2010 11:06:51
Quote Anchor link
maak er een flash van is minder groot en dus hoeft de server minder werk te doen. zet het filpje dan in een flash scriptje wat je op je tussen je script zet.
zoals dit
Quote:
<object classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=10,1,1,0" width="32" height="32" title="test">
<param name="src" value="file:///C|/Documents and Settings/rreniers/Bureaublad/Adobe Dreamweaver CS4.lnk" />
<embed src="file:///C|/Documents and Settings/rreniers/Bureaublad/Adobe Dreamweaver CS4.lnk" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/" width="32" height="32"></embed>
</object>


Toevoeging op 15/09/2010 11:07:49:

ps de link file:///C|/Documents and Settings/rreniers/Bureaublad/Adobe Dreamweaver CS4.lnk moet filpje zijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.