Video wil niet starten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 15:28:38
Quote Anchor link
Goedendag ik ben bezig met een website die een video toont. Deze video staat in de zelfde map als mijn index.php.

Nu heb ik hem geembed en als object ingevoegd voor zowel IE als Firefox maar in geen 1 van beide browsers wil het filmpje afspelen.

Filmpje is een .mxg bestand.

http://tunder-design.nl/cam/

Iemand een idee wat ik fout doe
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 17:02:49
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:39:33
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 15:44:23
Quote Anchor link
Dat heeft er niets mee te maken zelfs als je op play klikt doet hij niets
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2010 15:53:21
Quote Anchor link
Alsof iedereen een .mxg bestand kan openen? Is het niet slimer om hem om te converteren naar een flv. en met JWplayer deze te embedden?
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:06:35
Quote Anchor link
Het filmpje komt van een camera die eens per uur een nieuw filmpje maakt van 1 minuut en hem op de ftp gooit. Dit werkt allemaal maar helaas kan het systeem alleen een mxg file maken
 
Pim -

Pim -

07/09/2010 16:09:38
Quote Anchor link
Op de server converteren? FFMpeg
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:12:16
Quote Anchor link
Ik kan dat niet installeren heb ik geen recht op
 
- Raoul -

- Raoul -

07/09/2010 16:12:34
Quote Anchor link
Er is een beter programmatje die een AFBEELDING automatisch ook op een FTP gooit.
Ben alleen de naam vergeten..
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:14:27
Quote Anchor link
ik had al voor elkaar dat hij om de 2 seconde deed alleen komt dat dus neer op 9,9 MB per uur. dat is 7gb per maand.

Ze willen echt een filmpje die om het uur word gemaakt met een lengte van 1 minuut :S
 
- Raoul -

- Raoul -

07/09/2010 16:18:39
Quote Anchor link
Om de 2 seconden wtf
En overschrijf je dan wel de afbeelding?
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 16:33:57
Quote Anchor link
Ja maar dat probeer ik juist niet te gebruiken ik wil graag dat het filmpje afgespeeld word. Het uploaden en vervangen gaat allemaal wel goed.

Ik heb geen toegang tot de ftp server het is de bedoeling dat deze camera beelden ook op andere sites kunnen komen vandaar
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

07/09/2010 17:05:12
Quote Anchor link
hmm,

wil niet vervelend zijn, maar ik krijg het volgende bericht:

- U dient een plugin te installeren.
- (plugin download pagina firefox) U kan nu een onbekende plugin installeren.

Zeker dat ik dat dus niet doe en ik denk ook de gemiddelde gebruiker niet. Dus maar even je broncode gaan door spitten en daar staat dat je WMP als player gebruikt. Dan zou hij bij mij niet om een plugin hoeven te vragen. Tevens heb ik het idee dat je code voor het embedden een beetje een rommeltje is.

Waarom embed je: src="bouwcam.mxg?id=2" en niet gewoon "bouwcam.mxg"?
Gewijzigd op 07/09/2010 17:05:49 door Bas IJzelendoorn
 
Jos Verra

Jos Verra

07/09/2010 17:13:38
Quote Anchor link
omdat hij net niet wou vernieuwen.
ik weet het van de plugin daarom probeer ik dus iets te verzinnen. en ja ik weet dat het rommelig is maar zelfs met compleet w3schools valide pruttel doet hij het niet
 
Mathijs -

Mathijs -

07/09/2010 18:11:17
Quote Anchor link
dit werkt iig in ie:

<OBJECT id="VIDEO" width="320" height="240"
style="position:absolute; left:0;top:0;"
CLASSID="CLSID:6BF52A52-394A-11d3-B153-00C04F79FAA6"
type="application/x-oleobject">

<PARAM NAME="URL" VALUE="http://tunder-design.nl/cam/bouwcam.mxg">
<PARAM NAME="SendPlayStateChangeEvents" VALUE="True">
<PARAM NAME="AutoStart" VALUE="True">
<PARAM name="uiMode" value="none">
<PARAM name="PlayCount" value="9999">
</OBJECT>

maar gebruikers moetenw el geblokkeerde inhoud toe staan of idd een plugin downloaden.

als dit t enige is dat je nodig hebt.. alsjeblieft.

edit: overigens ff gekopieerd
Gewijzigd op 07/09/2010 18:12:01 door Mathijs -
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

07/09/2010 18:49:30
Quote Anchor link
Internet Verslaafde op 07/09/2010 16:18:39:
Om de 2 seconden wtf
En overschrijf je dan wel de afbeelding?


Maakt dat iets uit of hij ze overschrijft of niet?
De traffic zal nog altijd worden aangerekend hoor, btw 7GB traffic voor een website/maand is echt niet veel...
 
Jos Verra

Jos Verra

08/09/2010 08:54:12
Quote Anchor link
@Mathijs het gedeelte wat jij maakte werkt niet.
Hij laat nu zelfs geen mediaplayer zien of speelt dus af

@paradox ja maar dit filmpje komt bij meerdere sites in dus dat is dus huidige traffic + 7Gb
 
Raymond van Os

raymond van Os

15/09/2010 11:06:51
Quote Anchor link
maak er een flash van is minder groot en dus hoeft de server minder werk te doen. zet het filpje dan in een flash scriptje wat je op je tussen je script zet.
zoals dit
Quote:
<object classid="clsid:166B1BCA-3F9C-11CF-8075-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/director/sw.cab#version=10,1,1,0" width="32" height="32" title="test">
<param name="src" value="file:///C|/Documents and Settings/rreniers/Bureaublad/Adobe Dreamweaver CS4.lnk" />
<embed src="file:///C|/Documents and Settings/rreniers/Bureaublad/Adobe Dreamweaver CS4.lnk" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/" width="32" height="32"></embed>
</object>


Toevoeging op 15/09/2010 11:07:49:

ps de link file:///C|/Documents and Settings/rreniers/Bureaublad/Adobe Dreamweaver CS4.lnk moet filpje zijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.