Visibility toggle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script>
function show()
{
alert(document.getElementById('text').style.visibility);
  el = document.getElementById('text');
    if(el.style.visibility == "visible")
    {
    el.style.visibility = "hidden";    
    }
    else
    {
    el.style.visibility = "visible";
    }
}
</script>


Dit leek te kloppen volgens mij, alleen als de pagina open werkt het niet, het visible wel alleen de hidden niet...

kan iemand helpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:25:50
 
Michel W

Michel W

05/08/2008 19:24:00
Quote Anchor link
moet je bij dat script niet iets in de body zetten? Een onload?

Dat heb ik namelijk wel in dit script (misschien kun je er wat meer mee)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<html>
<head>
<title> hidden </title>

    <script language="javascript">
    function Toggle(item)
    {
        obj = document.getElementById(item);
        visible = (obj.style.display!="none");

        if(visible)
        {
            obj.style.display="none";
        }
        else
        {
            obj.style.display="block";
        }
    }
    </script>
</head>

<body onload="Toggle('show_div');">

<a href="javascript:Toggle('show_div')">tekst</A><br/>


<div id="show_div">
Hier komt de hidden stuff te staan

</div>

</body>

</html>
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:34:00
Quote Anchor link
nee dit is zowizo anders omdat ik geen display wil gebruiken...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 19:50:00
Quote Anchor link
Ik denk dat jouw pagina opnieuw laadt als je op die hyperlink klikt, klopt dat?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:52:00
Quote Anchor link
nee het is geen link, gewoon een onclick op een <u> die pakt hij ook, alleen niet de 2e keer... Hij doet het maar 1 maal

klik maar is op de naam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 19:56:00
Quote Anchor link
Bedoel je het zo: toggle visibility
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 19:58:00
Quote Anchor link
is die code niet wat overdreven?
mijn manier is toch ook goed?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:00:00
Quote Anchor link
Als jouw code goed is, waarom open je er dan een topic over?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:01:00
Quote Anchor link
omdat hij niet werkt;) ik bedoel het idee;)
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:01:00
Quote Anchor link
Natuurlijk is die code wat overdreven, hij werkt met Mootools wat voor zoiets kleins helemaal niet nodig is. Maar als je al Mootools gebruikt, is dit wel heel handig. Als je geen Mootools gebruikt zou jou code goed genoeg moeten zijn, ik heb nog geen idee waarom die niet werkt... Als je even duidelijk zegt waar ik zou moeten klikken op jouw website om die action the triggeren, kan ik wel wat gaan proberen...
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:02:00
Quote Anchor link
in de eerste zin op de naam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Okay, misschien ligt het aan mij, maar er gebeurt hier überhaupt niets... Ook niet de eerste keer dat ik klik...
Ik zie overigens dat je PrototypeJS gebruikt, dan kun je toch ook zo doen:?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
function toggle(el)
{
  el = $(el);
  if(el.getStyle('visibility') == "visible")
  {
    el.setStyle({visibility: 'hidden'});
  }
  else
  {
    el.setStyle({visibility: 'visible'});
  }
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:05:00
Quote Anchor link
huh? bij mij wel... IE7
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:06:00
Quote Anchor link
In FF NIet! wate piep
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:09:00
Quote Anchor link
Ik gebruik FF3 inderdaad... Misschien kun je mijn nieuwe post even proberen? En waarom wil je geen display gebruiken?

En dat was een bump ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:10:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 05.08.2008 20:01:
Natuurlijk is die code wat overdreven, hij werkt met Mootools wat voor zoiets kleins helemaal niet nodig is.

Ja, als dit het enige zou zijn op je hele site wat je nodig hebt aan JavaScript, dan is het onnodige overhead. Maar je kunt het ook zo bekijken: gecomprimeerd is Mootools 63 KB, de grootte van een gemiddelde jpg. In verhouding tot wat je daarvoor krijgt aan (crossbrowser!) JavaScript functionaliteit vind ik dat zeer aanvaardbaar.

De reden dat jouw script niet werkt heeft te maken met een bug in sommige browsers. Als de style visibility nog niet expliciet toegekend is, reageert bijvoorbeeld IE6 niet. Je moet hem dan dus eerst bij de onload zelf op visible zetten en daarna pas je toggle script toepassen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:12:00
Quote Anchor link
Jan; Natuurlijk :) Zoals ik ook zei: Als je Mootools alleen hiervoor installeert is het een beetje zinloos, maar als je het al gebruikt (wat je eigenlijk altijd zou moeten doen als je een beetje met JS wilt gaan doen) is het een goede optie :)
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:13:00
Quote Anchor link
display werkt ook niet...
 
Douwe

Douwe

05/08/2008 20:15:00
Quote Anchor link
Hmmmm... Mijn codetje al geprobeerd?
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

05/08/2008 20:16:00
Quote Anchor link
heb een code gebruikt die normaal wel werkte, doet precies het zelfde.
is er ist op mijn pagina waar hij een conflict mee kan hebben?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/08/2008 20:17:00
Quote Anchor link
@ Johan: hoe kort wil je het hebben? Hier, zeven regeltjes JavaScript (inclusief de script tags), plus de functionaliteit van Mootools in je site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<script type="text/javascript">
    window.addEvent ('domready', function () {
        $('toggle').addEvent ('click', function (e) {
            $('container').setStyle ('visibility', ($('container').getStyle ('visibility') == 'visible') ? ('hidden') : ('visible'));
        });
    });
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.